Yüzbaşı
09 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme
Toplam: 133 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Konu yanlış yerde biliyorum ama herkes bu firmayı görsün istedim. Sorun ise konuyu taşırsanız sevinirim.

Hepsiburada.com üzerinden Yenilenmiş Xiaomi Note 8 Pro telefon aldım .

Satıcı Garantili Teknoloji. Yani Linkteki Ticaret bakanlığı tarafından belge verilmiş yetkili bir yenileme merkezi.

GarantiliTeknoloji yenileme merkezi farkli urun gonderimi
GarantiliTeknoloji yenileme merkezi farkli urun gonderimihttps://garantili.com.tr
Türkiye'nin İlk Cep Telefonu Yenileme Merkezi | Garantili Teknoloji
https://garantili.com.tr

Bana gönderilen ürün ise General mobile marka kırık bir telefon. Bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Marka zaten tutmuyor ve ek olarak paramparça bir telefon göndermişler. Ben yetkili satıcı diye güvendim ama telefona bakan ve destek veren yok. Hepsiburada desen zaten yardımcı olmaktan çok gönderin inceleyelim diyorlar. Benim aldığım telefonun fiyatı zaten uçtu gitti.

Eğerki fiyat hatası var ise satıcı iptal edebilirdi. Bu şekilde bir düzenbazlığa ne gerek var? Bu müşteriyi dolandırmaktan başka birşey değil. Bu firmadan uzak durun. Kesinlikle güvenilmez. Gidin ikinci el alın ama böyle yenileme merkezlerine güvenmeyin.

Bimeks te sıkıntılar var son zamanlarda magazalara gittiyseniz reyonlarin bombos oldugunu görmüşsünüzdür zaten. Çalışanlar da maaş alamıyorlar. Gold bilgisayardan sonra Bimeks te gidiyor haberiniz olsun. Alışveriş yapacaklar tekrar düşünsün sıkıntı yaşamasın .

Çalışanlara hakkını maaşını vermeyen çalışanlarını mağdur eden Bimeks müşterisini hiç düşünmez .

ekleme :

https://www.evrensel.net/haber/301043/reklam-degil-ucretimizi-ver
Tplink powerline adaptor aldim . Bu cihaz elektrik hatti uzerinden veri aktariyor peki bunu yaparken elektrik harciyormu?
Yani elektrik faturasina bir artisi olur mu veri aktarirken

Hicbir yerde bilgi bulamadim
a6 5400k almayı düşünüyorum yeğenim için pc toplamam lazım. Pentium işlemci yerine a6 5400k almaya karar verdim . Almadan önce kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum.

5400k alırsam şimdilik ekran kartı eklemeyi düşünmüyorum acaba az da olsa çocuklar yarış oyunu filan oynayabilirler mi ?

hp 15-073 notebook almıştım arkadaşa onda a4 işlemci var ve harici ekran kartı yok yinede oyun oynayabiliyor ve performanstan memnun . Bende fx4100 kullanıyorum ve memnunum .O yüzden amd önceliğim olacak
Samsung notebook pazarindan cekilecek gibi bir muhabbet var . Teknomarketlerde ki tanitim elemanlarini cekmis .

http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-sndy42p2/

linkteki saat için kordon lazım

kaliteli bir deri kordon yada orjinalini nereden bulabilirim ?

saat kordonu nereden bulabilirim

saatçilerde var ama pek kaliteli birşey bulamadım
bayrampaşa forum avm otopark ücretli mi ?
elma salyangozlarım biraz fazla ürediği için dağıtmaya karar verdim.

Alacak kişi besleyecekse alsın . Yoksa hiç bulaşmasın.

Sadece istanbul içi şişli mecidiyeköy ve levent tarafında teslim edebilirim.

5 adet ile 10 adet arası isteyebilirsiniz.

Yem ihtiyacı yoktur. Artık yemleri ve yosunları yerler.

Teslim edebileceğim günler pazartesi perşembe cumartesi öğlen saat 12 ile 1 arası

PM atmanız yeterli
 Komple satılık 200 litre akvaryum

Zaman ayıramadığımdan dolayı akvaryumu satıyorum.

100*40*50 200 litre akvaryum
30 kg silis kum
2 adet kaya
1 adet mangow kökü
fluval 205 dış filtre
akvaryum kapağında 5 adet 90 cm led şerit adaptörü ile birlikte
300 watt ısıtıcı
100 watt ısıtıcı
atman çift çıkışlı hava motoru
30 cm hava taşı
20 adet kadar tropikal balık
balıklar : melek - moli - plati- kılıç kuyruk - lepistes- buz balığı - 1 adet cüce vatoz - 1 adet leopar vatoz .
2 adet iç filtre 1 küçük 1 adet büyük

akvaryumu alacak arkadaşın hiçbirşey almasına gerek yok 4-5 kutu yem veririm yanında 4-5 ay yem almasına bile gerek yok .

fiyat : 500 TL
merhaba fluval 205 dış filtre var elimde 2. filtre olarak kullanıyordum . Satmaya karar verdim sorunu yok oldukça güçlü bir filtre.

İçi dolu

fiyat : 90 TL
Hakkında
İlgi Alanları: bilgisayar cep telefonu
Forum İkinci El İmzası:
Referanslarım:
ULTİMATE.TEAM-klavyerr-xafer-aslan22-vipergts-ahmetacik-visor-ali307-son osmanlı-merlin-Reason-[PASHA]-nightmareee-okanharman-salenko-ufuks36-snomask-cepix-HEll Fire-draeger02-iphone16gb-Albatros83-ShoWWaLyE-Tiésto-k.seymenoglu-apollo963-moon74-sayın-hired_gun-pudinkk-kasr-ı arifan-zigizi-elektrik_54-pudinkk-serhanglm-omerkoca99-cavador-Devil Pennywise-math_tiger-SAVIAR-RoCKy_Mk -darkmasta
Hakkımda:

Referanslarım:
ULTİMATE.TEAM-klavyerr-xafer-aslan22-vipergts-ahmetacik-visor-ali307-son osmanlı-merlin-Reason-[PASHA]-nightmareee-okanharman-salenko-ufuks36-snomask-cepix-HEll Fire-draeger02-iphone16gb-Albatros83-ShoWWaLyE-Tiésto-k.seymenoglu-apollo963-moon74-sayın-hired_gun-pudinkk-kasr-ı arifan-zigizi-elektrik_54-pudinkk-serhanglm-omerkoca99-cavador- Devil Pennywise-math_tiger-SAVIAR-RoCKy_Mk -darkmasta
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.217
İkinci El Bölümü Mesajları: 564
Konularının görüntülenme sayısı: 31.180 (Bu ay: 750)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.