Türknet fiber pişmanlıktır
Türknete geçecek olanlara referans olsun.
Hizmet kalitesi sıfır. Sözde 1000mbps veriyor ama videolarda takılmalar kesintiler var.
En son 2 gün önce internet gitti ve hala neden gittiğini anlayan çıkmadı. Ekipler geliyor bizlik değil şu ekip gelecek diyip gidiyorlar. Sorun onlarda değil bende galiba.
İstanbul koltuk yıkama için öneriniz var mı?
İstanbul için özellikle koltuk temizliği/yıkaması için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Kumaş koltuk ve lekeler var.
Konu yanlış yerde biliyorum ama herkes bu firmayı görsün istedim. Sorun ise konuyu taşırsanız sevinirim.
Hepsiburada.com üzerinden Yenilenmiş Xiaomi Note 8 Pro telefon aldım .
Satıcı Garantili Teknoloji. Yani Linkteki Ticaret bakanlığı tarafından belge verilmiş yetkili bir yenileme merkezi.
Bana gönderilen ürün ise General mobile marka kırık bir telefon. Bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Marka zaten tutmuyor ve ek olarak paramparça bir telefon göndermişler. Ben yetkili satıcı diye güvendim ama telefona bakan ve destek veren yok. Hepsiburada desen zaten yardımcı olmaktan çok gönderin inceleyelim diyorlar. Benim aldığım telefonun fiyatı zaten uçtu gitti.
Eğerki fiyat hatası var ise satıcı iptal edebilirdi. Bu şekilde bir düzenbazlığa ne gerek var? Bu müşteriyi dolandırmaktan başka birşey değil. Bu firmadan uzak durun. Kesinlikle güvenilmez. Gidin ikinci el alın ama böyle yenileme merkezlerine güvenmeyin.
Bimeks alışveriş yapacaklar dikkat!
|
a6 5400k kullanan var mı ?
|
samsung notebooktan cekiliyor mu
saat kordonu nereden bulabilirim
|
bayrampaşa forum avm otopark ücretli mi ?
|
ücretsiz elma salyangozu
|
İlgi Alanları: bilgisayar cep telefonu
Referanslarım: ULTİMATE.TEAM-klavyerr-xafer-aslan22-vipergts-ahmetacik-visor-ali307-son osmanlı-merlin-Reason-[PASHA]-nightmareee-okanharman-salenko-ufuks36-snomask-cepix-HEll Fire-draeger02-iphone16gb-Albatros83-ShoWWaLyE-Tiésto-k.seymenoglu-apollo963-moon74-sayın-hired_gun-pudinkk-kasr-ı arifan-zigizi-elektrik_54-pudinkk-serhanglm-omerkoca99-cavador-Devil Pennywise-math_tiger-SAVIAR-RoCKy_Mk -darkmasta |
Referanslarım: ULTİMATE.TEAM-klavyerr-xafer-aslan22-vipergts-ahmetacik-visor-ali307-son osmanlı-merlin-Reason-[PASHA]-nightmareee-okanharman-salenko-ufuks36-snomask-cepix-HEll Fire-draeger02-iphone16gb-Albatros83-ShoWWaLyE-Tiésto-k.seymenoglu-apollo963-moon74-sayın-hired_gun-pudinkk-kasr-ı arifan-zigizi-elektrik_54-pudinkk-serhanglm-omerkoca99-cavador- Devil Pennywise-math_tiger-SAVIAR-RoCKy_Mk -darkmasta |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.250
İkinci El Bölümü Mesajları: 564
Konularının görüntülenme sayısı: 37.068 (Bu ay: 518)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 248 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar