Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarda Fırsat var yine!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugünden itibaren 4 günlük. Kampanya yapmış. %25 ve tüm kredi kartlarına 12 ay taksit.

Buyrun link burada

http://www.vatanbilgisayar.com/

• Ama bu konunun yeri burası değilki !
    Sıcak fırsatlarda olması gerekir. Ve ekran kartı ile ilgili bir indirimde değil sanırım.

Sadece uyarmak istedim iyi sabahlar.
  • sadece 4 ürün
  • SADECE 4 ÜRÜNDE GEÇERLİ .. PİRANHA TELEFON / TOSHİBA LAPTOP / TOSHIBA LCD TV (1MODEL) / LCD MONITOR(1 MODEL)
  •  Vatan Bilgisayarda Fırsat var yine!!!
  • Bunlar bu kampanyaları yapa yapa ,insanları ihtiyacı olmadığı halde daha çok borca sokuyorlar.
  • O ne demek simdi kardesim. Adamlar fiyatlari indirseler bir turlu indirmeseler bir turlu ya. Her turlu herkes sikayet ediyor. Birakin bi sikayet etmeyi allah askina.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başlığı görünce çok heyecanlanmıştım ama yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

O ne demek simdi kardesim. Adamlar fiyatlari indirseler bir turlu indirmeseler bir turlu ya. Her turlu herkes sikayet ediyor. Birakin bi sikayet etmeyi allah askina.

Aynen kardeşim ya. Vilirsiniz VATAN bilgisayarı en çok eleştirenlerdendim ama yani böyle yorum da olmaz yani.

Şimdi eğer sen ihtiyacın olmayan bir şeyi alıyorsan bu senin suçundur. Yani sen bir tarafına hakim olamıyorsan adamlar ne yapsın.

Nasreddin Hoca misali bahardan memnun olmayanınız var mı?

Ve son olarak başlığa hitaben.

- Vatan Bilgisayarda Fırsat var yine!!!

DW - Forumda da sıcak fırsatlar bölümü var. Halaaaaaa!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 10 Nisan 2008; 6:34:46 >

• tüm ürünler olsa yok satardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

O ne demek simdi kardesim. Adamlar fiyatlari indirseler bir turlu indirmeseler bir turlu ya. Her turlu herkes sikayet ediyor. Birakin bi sikayet etmeyi allah askina.

Aynen kardeşim ya. Vilirsiniz VATAN bilgisayarı en çok eleştirenlerdendim ama yani böyle yorum da olmaz yani.

Şimdi eğer sen ihtiyacın olmayan bir şeyi alıyorsan bu senin suçundur. Yani sen bir tarafına hakim olamıyorsan adamlar ne yapsın.

Nasreddin Hoca misali bahardan memnun olmayanınız var mı?

Ve son olarak başlığa hitaben.

- Vatan Bilgisayarda Fırsat var yine!!!

DW - Forumda da sıcak fırsatlar bölümü var. Halaaaaaa!!!

Bi dahaki sefer önce sana danışırım .Onay verirsen yazarım abi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.