Şimdi Ara

1 Hafta Kullanılmış İşlemciyi Geri Alır mı Vatan Bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurduk, macunu sürdük vs. Sonuçta mala bir zarar vermedik
    Al bunu geri desem ne derler bana? 4690k işlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 6 Nisan 2015; 9:17:59 >

• Niye iade etmek istiyorsunuz?

İade almazlar bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

Kurduk macunsu sürdük vs. Sonuçta mala bir zarar vermedik :)

Al bunu geri desem ne derler bana? 4690k işlemci

Veremezsiniz urunun kullanilmamis olmasi gerekmektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @FairLighty
    @Propus

Tam kesmedi beni işlemci. %50 lere çok rahat çıkıyor işlemci. Biraz takıntı var bende.

Ama mesela monitör de aldım ASUS bunu da kullandım geri göndercem iade olarak. Çünkü koşulsuz şartsız geri alınması durumu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely warrior

@FairLighty
    @Propus

Tam kesmedi beni işlemci. %50 lere çok rahat çıkıyor işlemci. Biraz takıntı var bende.

Ama mesela monitör de aldım ASUS bunu da kullandım geri göndercem iade olarak. Çünkü koşulsuz şartsız geri alınması durumu var.

Vatan pc'de kosulsuz iade varmi bilmiyorum bir sorun isterseniz

• Vatan onu koşulsuz iadeden zor alır ya hayırlısı olsun
  • alır, ben 16 gün kullandığım 8320 + ud3p yi iade etmiştim. sadece "beğenmedim" diyerek. fakat kutuları ve ambalajları yırtmamış olman gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o değilde 4690k' nın neyi tatmin etmedi acaba ? "%50 lere çok rahat çıkıyor" kısmındanda pek bişey anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagunz

o değilde 4690k' nın neyi tatmin etmedi acaba ? "%50 lere çok rahat çıkıyor" kısmındanda pek bişey anlamadım.

4690knın iade edilip aynı paraya daha iyisinin alınamaması da var.
  • Monitör 650 TL verdim. Monitör ve işlemciyi geri verirsem 1300 TL eder 4790k alabilirim. Monitör alana kadar da 42" TV den devam ederim. Diye düşündüm bir an
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    dostum işlemcinin hangi konuda seni tatmin etmediğini söylersen belki sana mantıklı seçimler sunabiliriz?
  • Normal masaüstü işlemlerinde bile %50 kullanımlara geldiği oluyor. Mesela bluestacks android emülatör çalışırken youtube da bişeyler izlesem %35 lere geliyor. Cpu z + gpu z + Hw monitör + MSI command centre + steam + standart çalışan şeyler vs eklendi mi işte %40 larda falan oluyor

@shagunz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely warrior -- 5 Nisan 2015; 21:40:53 >
    gayet normal, seni endişelendiren nedir ki ? i7 de de farklı bir durum olmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 5 Nisan 2015; 21:42:04 >
  • shagunz kullanıcısına yanıt
    Kesin başka birşey var o bahaneyi şuan uydurdu

• Normal bir durum fakat eğer streaming - render vs işlemlerle uğraşıyorsan haklısın yetmiyor i5ler... Hatta stream yaparken %100 oluyor direk fps 83xxlerden daha aşağı kalıyor (8çekirdeğin faydaları) i7 durumu kurtaracaktır fakat mesleki olarak uğraşmıyorsanız veya bu işten bir kazancınız yoksa bu değişimi yapmanız boş olacaktır eklemekte fayda var
    her ürün için yok ama +15+ gün içinde sebepsiz iade var.Ancak bazı ürün gruplarında yok..(kutusu sağlam, çızık kırk çıkık olmamak kaydıyla) ama işlemciyi alırlar mı?ona bakmak lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunefe18 -- 5 Nisan 2015; 22:16:11 >
  • İşlemcilerde iade yoktur diye biliyorum iade almayabilirler
  • cehalet akmış yine lol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ayılık işlemci ve anakart iade ettim ben
  • Bence değiştirmeni gerektirecek bir durum yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.