Yüzbaşı
15 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Vertice x9 diye bir model var.Ürün bu.
http://www.verticemobile.com/index.php?p=show&pid=186&k_id=&kn=
Ekran açıkken ekranın her yerine 3 tane irice uğurböceği yürüyüp duruyor.Sanki ekrankoruyucu devredeymiş gibi.Arkaplan resmini değiştiriyoruz ,ekrankoruyucu kapalı ama o böcekler yok olmuyor bir türlü.Bu telefonu bilen, kurcalayan, sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı?
Selam
Şu an piyasada satıldığını bildiğiniz , sıfır fabrika çıkışlı,LPG yakıt kullanan otomobiller hangileri?Taksi amaçlı tasarlanmış olanlar varsa onları hariç tutuyorum.
Herkese keyifli kazasız sürüşler dilerim.
Olmaz ya oldu diyelim; Bir sabah uyanmışız ve bir de bakıyoruz ki tüm dünya sular altında, bir tek Türkiye su üstünde kalmış.İşte Geyikler.Gülelim Eğlenelim

Koca gezegende bizden başka kimse kalmamış. Dünya nüfusu 73 milyon. Tahmin edin bakalım ilk tepkiler ne olurdu?

* Ulan tam da Harward Uluslar arası İlişkiler bölümünü kazanmıştım. Şansa bak.

* İhracatımızın düşmesi, hatta bitmesi ekonomik göstergeleri de olumsuz da olumsuz etkilyor haliyle …

* Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar
kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı.

* Ohh bee! Bu yıl turizm patlaması olmayacak.

* Sevgili Ağrılı hemşehrilerim, artık dünyanın en yüksek tepesi bizim ilimizin hudutları içinde. Hepimize kutlu olsun.

* Burdur olarak ülke olmak istediğimizi dersek çok mu olur vali bey!

* Amma balık yeriz ha.

*Bakanlar Kurulu kararı ile kara sularımızı 12 bin mile çıkarıyoruz.
*Stratejik açıdan da bi önemimiz kalmadı. Artık neyle övüneceğiz biz?

*Biz demedik mi Ortega’nın futbol hayatını bitiririz diye

* Tüh be, ara transferde Ronaldinho da Fener’e gelecekti.

*Abi yemişim Halikarnası’nı, Yalıkavağı’nı. Bodrum Hansız, Helgasız çekilir mi bee.

* Kurt hikayesi artık inandırıcı olmaz. Tarih kitaplarını da değiştirelim. Yaz oğlum: Orta-Asya Denizi’nden Anadolu’ya gelen Türkler'e bir yunus balığı yol gösterdi…

*Büyük adamsın Orhan abi. Batsın bu dünya dedin battı işte!

*Ben şimdi ne yapacağım Gren Card’ı yaa

*Abi kafaya mı yedin sen, Edirne’den Kars’a gidilir mi? Dünyanın bir ucundan bir ucu.

*Artık bu yağmurlar Balkanlardan da gelmez. Nerden geliyor desek yaa..

*Ulan işin yoksa 4 yılda bir olimpiyat ve dünya kupası düzenle dur..

*Bu yıl Dünya Kupası İzmir’de yapılacakmış. Favoriler de Galatasaray ve Fenerbahçe’ymiş.

*Aa yavru vatan Kıbrıs da gitmiş. Vah Rauf bey vahh..

*O kadar da kursa gitmiştim. 7 dil biliyorum diye övünüyordum.

*Yaşasın Kemalizm’i artık dünya çapında bir ideoloji yapbaliriz.

*Dünyayı başınıza yıkarım sizin! -Geç abi başka bir beddua bul.

* Ülke olmak için ilk başvuru Yalova’dan geldi.

*Ya şu kapattığımız belediyeleri geri açsak mı acaba?

*Ohh be. Hiç sevmiyordum şu Ülkeler Coğrafyası dersini. Artık dersler boş geçecek desene..

*Türk’ün Türk’ten başka dostu yok abi. Bu böyle biline.

* Ya oğlum dünya aleme rezil ettin. -Boşversene bizbizeyiz şurda.

* Bu IMF Türkiye'den gidecek dedik, işte gitti.

*Zürriyet; Hakkari’den İzmir’e gelen Kezban, ‘İzmir erkekleri çok çekici’ dedi.

*Cuntariyet; Dünya laiktir, laik kalacak.

*Vatan; Dünya Yargıçlar Komitesi ‘Başörtüsü çağa uygun değil, dünyada örneği yok’ dedi.

*Cibilliyet; CHP başkanlığına yeniden Baykal seçildi.

*Muhtemel kazalarımız; Büyük okyanusta çarpışan iki balıkçı teknesi battı
.
*Balina avına çıkan arkadaşını vurdu.

*Balık kızartması yapan eşini hastanelik etti.

*O dönem yaygın isimler; Ege, Su, Mavişe, Yunus, Deniz

Resmi açıklamalar
*TBMM; 'TC bir ada devletidir'

*Balina derilerini Türk Deniz Kurumuna bağışlayın!
*Vergi daireleri; 'Tuzlanmış balık kutsaldır'
*TSK; '30 milyon uzman balıkadam alınacak'

Gayri Resmi açıklamalar;
*Yaşar Hoca'ya sorulan 'Balina buğulama caiz midir?' sorusuna 'Filanca kitabımda yazdım, okumuyorsunuz' açıklaması
*Mustafa Denizli'nin 'İçimizdeki Iğdırlılar' açıklaması,
*İlhan Selçuk'un 'O başsavcı hele bir yüzme öğrenmesin, görür gününü' açıklaması

Bunlar da o dönemin siyaset polemikleri;
*Başbakan; 'Velevki siyasi simge bile olsa, bir insan şnorkel takamaz mı?'
*Baykal; 'Şnorkel kanun olarak yasalaşırsa, gerilim çıkar, çatışma çıkar, kaos olur!'(öf ulan öff)
*DÖVlet'in seçim mitinginde başbakana misina atması,
*ÜAK; Şnorkel serbest olursa, üniversitede herkes şnorkel takmaya başlar'
*TÜSİAD; 'Parti kapatılmasına karşıyız, ama, lakin,fakat, bıdıbıdıbıdı'
*Sabih; Biz tüpe karşı değiliz, bizim analarımız da tüple dalardı ama şnorkel kapatma nedenidir'
Bilindiği üzere dünyada masaüstü ve laptop Pc ler için iki işlemci üreticisi var.Galiba başka üreticilerde var fakat bunlar bilinmiyor veya sahası farklı olabilir .AMD ve İntel.Bunlar iki Amerikan şirketi.Amerika menşeili olmalarına birşey demiyorum.
Teknoloji alanında çok ileri bir ülke olan Japonya var.Robot,Kamera,Tv, Mobil cihazlar gibi ince eloktronik tasarım gerektiren ürünlerde Japonlar dünyada söz sahibi.Ama bu ülke Pc ler için işlemci tasarlayıp üretmiyor.Belki üretiyor ve farklı sahada kullanıyor olablirler bilmiyorum.Hep merak etmişimdir.Pc sahasında Japonlar neden yok??
Merhaba
Bend ekran kartımdaki zalman vf-900 soğtucuyu söküp başka bir ekran kartına takmak istiyorum.Ancak ramlare yapışık olan aliminyum soğtucuları nasıl sökeceğim ve tekrar diğer karta nasıl yapıştırım?
Merhaba
yaklaşık 27-30 yıl evvel lise zamanlarımda Tv de iki kez izlediğim bir bilim kurgu filminin orjinal adını bilmiyorum.turkçesini de bilmiyorum.
konusu sürekli bir uzay gemisinde geçiyor.uzay gemisinin bir bölümü botanik bahçeden oluşuyor.galiba dunyadan kuratarabildikleri bitkileri muhafaza etmeye çalışıyorlardı.5-6 kadar murettebat vardı
galiba. murettebat arasında bir kavga yada hastalık çıkıyordu ve bir kişi erkek sağ kalıyordu.
gemide bir kaç yardımcı küçük robotlar var.sağ kalan kişi yalnızlığını robotlarla gideriyor onların davranışlarını ogeriniyor kağıt satranç gibi oyunlar ögretiyor.robotlardan kayıp oluyordu galiba.adamın yaralı elini bir robot tedavi ediyordu.hatırlayabildiğim olaylar bunlar.film oyle action türü değil daha cok drama türü.
muhtemelen 1970 lerde çekilmiş.Müzikleri çok güzeldi.Joan Beaz türü gibi müzikleri vardı galiba
Bu filmin orjinal adını bilmiyorum.Blim kurgu sinemaseverlerden bilen biri çıkar belki.
Teşekkürler
bir kaç gündür youtube sitesine giremiyorum.
youtube adresini yazıyorum ama ekşisözlük e yonlendiriyor.resimdeki gibi bir yazı oluyor.oysa ekşisözlük yasaklı değil.ekşisözlüğün adrsesini yazdığımda ekşisözlük düzgün açılıyor.youtube adresine girmek istediğimde her seferinde resimdeki gibi oluyor.
İE7 ,firefox,opera da aynı şeyler yapıyor.cooky ve her türlü bellekleri temizliyorum sonuç aynı.
çözemedim bir türlü.
Modemi kapat aç yaparak ip yi değiştiriyorum olmuyor.
Güvenlik duvarını ,virus programı kapatıyorum olmuyor.
Spyware taraması yaptım.bişey çıkmadı.
Proxy da yok.

Merhaba
Bir yıldan fazla süredir 535 li hattıma yüklediğim kontörlerin tamamına yakını bir süre sonra yok olduğunu görüyorum.Hiç bir bilgilendirici mesaj da gelmiyordu.Seyrek olarak kontör yüklediğim için onemsemiyordum.Ancak bir iki ay önce tekrar kontörlerim gitti. Artık usanmıştım O zamanTurkcell Müşteri Hİzmetlerini aradım.Bana Mobiloyuncu servisine abone olduğumu ve Mobiloyuncu servisini aramam gerektiğini bildirdiler.İlgili telefon numarasını verdiler.
Nette Mobiloyuncu yu biraz araştırdıktan sonra bu servisin Başarı Holding ile ilişkili olduğunu gördüm.Hatırladım hemen.2006 Şubat ayında sevgilliler gününde eşime Başarı Eloktronikten Samsung X700 model Cep Telefonu almıştım.Kutu İçinden kartvizit ebadında bir kart çıkmıştı.Kartta yazan bilgilere göre Wap adreslerine girdiğimde ücretsiz oyun yükleme hakkına sahip olacaktım.İlk defa Wap kullanma düşüncesiyle oyun yükleme hakkımı kullanmak istemiştim.Zaten anasayfası hazırdı.Girdim "Teşekkürler" gibisinden mesajdan sonra bir oyun seçtim ve yükledim ama oyun ne çalıştı nede bir daha adreslerine girdim.
Tüm bunları hatırlamıştım.Demek benim kontörlerimi 1 Yıldır Mobiloyuncu yiyordu.Hemen Turkcell Müşteri Servisinin verdiği numarayı aradım.Mobiloyuncu karşımdaydı.Sevinçle biliglerimi verdim.Yetkili bana abone olduğumu ve 1000 den fazla kontör borcum olduğunu belirtti.Çekilen kontörleri doğruladı.Gülermisin aglarmısın.Ne diyeceğimi şaşırdım.Yetkili bana yasak olmasına rağmen Aboneliğimi iptal edecegini ve kontör borcumu da kaldıracagını bildirdi.Tekrar büyük bir şaşkınlık yaşadım. Değşiklikler iki gün sonra aktif olacağını bu süre zarfında kontör yüklememem istendi.İki gün sonra kontör yüklersem Mobiloyuncu kontör cekmeyecekti.
Ben iki gün sonra değil yaklaşık 2 ay sonra (dün) kontör yükledim.Yine 70 kadar kontör kayboldu.Turkcell Müşteri ilşkilerine e-posta gonderdim.Gelen cevapta Mobiloyuncu ya aboneliğim olduğu ,ilgili numarayı(312 4440100) aramam şeklindeydi.Mobiloyuncuyu tekrar aradım.Tolga Bey diye biri çıktı. Yine kontör borcum(bu sefer 900 kusurdu) olduğu bundan dolayı kontör cekildiğini söylediler. Yine iki gün süre verdiler.
Anlaşılan ben bu servisten kurtulamayacağım.Türkcell "sorumluluğumzda değil" diyor.
Turkcell bir şey yapmıyor çünkü iki taraf da memnun görünüyor.Dün yüklediğim 100 kontör son kontörlerim olsun.9-10 yıldır kullandığım Türkcell hattımla vedalaşacağım.
Kombaramda birikmiş 60 kontörüm vardı.Ellisini de transfer etmiştim.Ben bunları yazarken 54 kontör daha uçmuş.Kalna kontör 2.yine bilglendiren mesaj yok.İyi bir düzen.Bravo.
Kimler bu haksız kontör paralarımdan nasiplendiyse,umarım boğazlarında kalır.
selamlar
Seageate 13 GB IDE 3,5 inç harddiskim var.En son dün çalıştı.Harddiski Bios görmüyor.İşlemci ,rami tanıdıktan spnra sonra "dedectig ide drives " diye sürücüleri aryor. CD romu görüyor gerisi "none, none, none" yok HDD. Başka PC ye takıyorum sonuç aynı.Windows üzerinden de görünmuyor.Plaka dönüyor ,kafa okumuyor galiba.Büyük olmayan bir klasor var onu kopyalayım yeter ondan sonra ne hali varsa görsün.İzmirde bu konuda yardım edebilecek bir yer biliyormusunuz?
merhaba
XP SP2 yuklu PC im var."Görüntü özellikleri" ni açtığımda eksik fonksiyonları ile açılıyor.Resimde aynen görüldüğü gibi.Görüntü ayarlarını Ati Catalyst CONtrol Centerden yapabliyorum.Bundan şikayetci degilim açıkcası.Ancak Ekran Koruyucu ayarlarına erişemiyorum.Windowsun "Görüntü Özellikleri" ni tam fonksiyonları ile nasıl geri getirebilirim?Ati sürücüleri degiştiriyorum sonuç aynı.

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 29 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 646
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.498 (Bu ay: 157)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.