Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarı nasıl bilirsiniz arkadaslar bu firmaya hiç işiniz düştümü , hiç bi ürün aldınızmı
    veya müşteri hizmetlerine ürün bıraktınızmı nasıl sizce..her geçen gün kötüye gidiyor sanki

• tavsiye etmiyolar pek iyi şeyler duymuyoruz
  • vatandan hiç bişe alıp satmadım ama, geçen yaz şirketin modemini bıraktım, yaklaşık 1 saat bekledim zaten yok yere, beklediğim süre içinde gördüğüm teknik servise ürün getiren kimse memnun değildi kavga gürültü gidiyordu, zaten bugün de senin çıkmanı beklerken hemen 5 dk. içinde benzer bi olaya şahit oldum, adam artık bu kadar olmaz şikayet edicem sizi diyordu

http://www.sikayetvar.com/?ara=vatan+bilgisaya&loc=ara
    buyrun örnek model çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FixXxeRFuel -- 7 Ocak 2007; 1:53:21 >

• walla ben topkapı vatan dan printer almıştım, ve çalışırken üzerine soda dökmüştüm, biraz fön makinesi tuttum "doğal olarak çalışmadı" garanti için götürdüm "ümitsizce" ama adamlar 15 dk sonra cihaz üretim hatalı diip bana printerimin sıfır paketlisini verdiler heralde ben uykulu bi anlarına denk geldim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chayen

walla ben topkapı vatan dan printer almıştım, ve çalışırken üzerine soda dökmüştüm, biraz fön makinesi tuttum "doğal olarak çalışmadı" garanti için götürdüm "ümitsizce" ama adamlar 15 dk sonra cihaz üretim hatalı diip bana printerimin sıfır paketlisini verdiler heralde ben uykulu bi anlarına denk geldim

• espirt nerden çıktı konu ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ
    12 yıl önce açıldı
    Bilgisayar
    6 ay önce açıldı
    vatan bilgisayar kasa temizliği?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FixXxeR

vatandan hiç bişe alıp satmadım ama, geçen yaz şirketin modemini bıraktım, yaklaşık 1 saat bekledim zaten yok yere, beklediğim süre içinde gördüğüm teknik servise ürün getiren kimse memnun değildi kavga gürültü gidiyordu, zaten bugün de senin çıkmanı beklerken hemen 5 dk. içinde benzer bi olaya şahit oldum, adam artık bu kadar olmaz şikayet edicem sizi diyordu

http://www.sikayetvar.com/?ara=vatan+bilgisaya&loc=ara
    buyrun örnek model çok

Adamların amacı ürün değil banka kartı satmak, peşin para ver indirim yok abidik gubidik anlaşmalı kartını al var Oradan bişey alınmaz...

• Topkapı Vatan Callcenter hiç iyi çalışmıyor.. Daha dün kaytarmasına şahit oldum bizzat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 7 Ocak 2007; 4:52:05 >
  • İzmir vatandan şimdiye kadar baya ürün aldım farklı farklı hiç sorun yaşamadım. Sadece G15 klavye almıştım. Numlock ışıgında problem vardı az yanıordu kafayı takarım öyle görünür yerlerdeki hatarları ben. Gittim ertesi günü böyle böyle dedim teknik servise gönderdiler. Adamlar açtı baktı tamam dediler yenisini verdiler herhangi bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
  • Ben Vatan'ın, aldığın birşeyi kullanıp geri verebilme özelliğini seviyorum.

Deniz, ispiyonlamazsan itiraf ediyim, birçok ilgimi çeken elektronik eşyayı bu şekilde test etme olanağım olmuştur..
    Birtek tüketim malzemelerinde yapamıyorum, ama o kadar da olsun.. (Zaten giren kazık da ordan giriyo ya neyse.)

Darılmaca gücenmece yok..

edit:
    @ÖlümcülHata arkadaşım, sen sadece bir üründe yaşamışsın, ben her aldığım ürünü bi götürüp serviste yıkatmadan edemem... Saolsunlar yardımcı oluyorlar baya.. Parazit çıkaran da olmuyor değil.. Ama tabi onları da düşünmek lazım bence, ne tartışmalara şahit oldum o teknik serviste bir bilseniz.. Akşama kadar üreticiden kaynaklanan sebeplerden ötürü, müşteri dırdırına maruz kalıyorlar.. Hele o telefona bakan kaytarık insanları düşün, kimbilir ne hikayeler geçmiştir başlarından..

Varsa anlat Deniz, hacum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Replica_Gun_Snatch -- 7 Ocak 2007; 5:13:39 >

• şu ana kadar topkapı vatandan bir çok alışverişim oldu hiç de sorun yaşamadım,

geçen sen de arkadaşıma bir sistem topladık oradan yine sorunla karşılaşmadık,

ayrıca finansbak ın kartına olan taksit ve indirim seçenekleri süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch

Topkapı Vatan Callcenter hiç iyi çalışmıyor.. Daha dün kaytarmasına şahit oldum bizzat..

adamlar ankaraya dünyanın en buyuk bilgisayar magzasını actılar hiç gören varmı..
    ama bazı şeylere daha cok önem vermeleri gerekiyor.

aspci@ kamuoyu yoklaması yapayım dedim bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 7 Ocak 2007; 13:10:53 >

• Bu millet çıldırmış olmalı:

Dün Topkapı Vatan'! daydım. Kasanın önünde 50mt lik ödeme kuyruğu vardı.
  • evet dün bende gördüm onu..

neden diye sorduk server çökmüş.yedek serverin devreye girmesi 2 saati buldu. bu surede ne istanbul ne izmir ne ankara magzalarında satış bile yapılamadı.
  • Bende dükkan tasviye nedeniyle malları bedava dağıtıyorlar sanmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu millet çıldırmış olmalı:

Dün Topkapı Vatan'! daydım. Kasanın önünde 50mt lik ödeme kuyruğu vardı.

Aynı kuyruk önceki gün de vardı Yandaki Müşteri Hizmetleri binasına kadar uzanmıştı kuyruk..

Ulam değer mi dedim, "değmez!" dedi (içimdeki ses).

• ben taksitle almak için mecburiyetten modem bide bi kaç ürün almıştım

modemi teknik servise götürmüştür konfigüre edildiği sayfaya erişim için şifre kabul etmio dedim adam bana internete girebiliomusun demişti

işini bilmeyen çok adam var ürünlerin ne işe yaradığını dahi çou zaman bilmiolar
  • Bilgisayarımı modemimi telefonumu yazıcımı herşeyi vatandan aldım. Daha hiç bir sorunla karşılaşmadım. Peşin fiyatına 19 taksit yapmaları süper bişey.
  • abi ben biraktim artik ben İnventusdan alişveriş yapacam goldda cilki cikti vatanda öyle bilgisayar firmalari umursamaz oldu onlar için sadece satış onemli gerisi değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.