Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR GÜVENİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
7.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar vatan internet toplama pc siparis vermeyi dünüyorum ama herkes siparis sistemi çok rezil diyor sizce doğrumudur
    bu link meselahttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/vatan-bilgisayar

• Hocam ben aldım bi sıkıntı yaşamadım
  • Güvenebilirsin herhangi bir sorun olmaz
  • Hocam tüm oem ürünlerimi vatandan aldım bence gayet iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • montajı felan çok vasat yapıyorlar denmis doğrumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grand theft auto five -- 22 Temmuz 2013; 23:15:15 >
  • Nasıl bir başlık bu?

-vatan, türkiye'de en fazla iş yapan oem ürünleri satan firmadır.
    Teknolojik aletlerde çalışma şansın her zaman %50dir.
    Şikayetimvar a sadece işi aldığı ürün sorunlu çıkan, vatanı aramaya üşenen, hiç bi araştırma yapmadan sorununu oraya yazan insan topluluğudan ibarettir %90ı böyle en azından..

*kısaca, işleri tıkırında ilerleyen, aldığı parçalarda sorun çıkmayan insanlar şikayetimvar a yazsa şikayetçi olanlara sıra gelmez

Eğer bildiğin daha güvenilir bi yer varsa yaz, oradan alışveriş yapalım

Edit; internetten verilen siparişlerde montaj sorunu çıkabiliyor eğer gidip alırsanız, orada beklediğinizi belli ederseniz en iyi şekilde yapacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dead -- 22 Temmuz 2013; 23:19:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vatanbilgisayar güvenilirdir fakat şuan doların 1.90'larda olma sebebiyle çoğu ürününde diğer sitelere göre daha yüksek fiyatlar oluyor, eksen-inventus gibi yerlerle karşılaştırmakta fayda var. Montaj hakkında ise bende şikayet duydum hızlı olsun diye özenmiyorlarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ebrar Bilgisayar Güvenilir Mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Vatanbilgisayar güvenilirdir fakat şuan doların 1.90'larda olma sebebiyle çoğu ürününde diğer sitelere göre daha yüksek fiyatlar oluyor, eksen-inventus gibi yerlerle karşılaştırmakta fayda var. Montaj hakkında ise bende şikayet duydum hızlı olsun diye özenmiyorlarmış.

o siteleri bende duydum ama parça kısıtlılığı var çoğu istediğim parça orda yok oyüzden vatandan almak zorundayım
  • Nata vega mağazasını severim güzel bir ilgi var çalışanlarla tanıştık gide gele güzel bir magazadir yani sorun çıkmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grand theft auto five

arkadaslar vatan internet toplama pc siparis vermeyi dünüyorum ama herkes siparis sistemi çok rezil diyor sizce doğrumudur

vatan bilgisayarda teknik servis ve montaj elemani olarak calistim. Yuzlerce kasa toplamisimdir.. Birtane sikayet anlaminda geri donus olmadi calistigim surec icerisinde.

Haftasonu yogun olan donemlerde cok fazla montaj bekleyen sistem oldugunda montaji hizli bitirmek adina kablolari saklamakla ugrasmadan montaj yapmisligim cok olmustur. cunku her sisteme cok fazla zaman ayirirsaniz binlerce liraya sistem toplayan musteriler bi an once evlerine goturup kullanmak icin normalden daha fazla sabirsiz oldugu icin sorun oluyor. Ama hicbir sistemi görüntü almadan musteriye teslim etmedik. sorunlu bi parca varsa da direk degisimini yapmisizdir.

Vatan bilgisayarda calistigim icin soylemiyorum reklam da degil, lakin satis ve satis sonrasinda vatan bilgisayar sektorunde tartisilmaz en iyisi.

edit: sistemin ozensiz toplanmasi vatana degil montaji yapan elemana, elemanin zamanina bagli. Hizli olmak zorunda. Eger ozenilerek yapilmasini istiyorsaniz haftaici yada haftasonu sabah saatlerinde magaza bosken toplatin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunctionDie -- 22 Temmuz 2013; 23:33:06 >

• peki kablolar saklanmasa fazla ısınma gibi bir sorun olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

arkadaslar vatan internet toplama pc siparis vermeyi dünüyorum ama herkes siparis sistemi çok rezil diyor sizce doğrumudur

vatan bilgisayarda teknik servis ve montaj elemani olarak calistim. Yuzlerce kasa toplamisimdir.. Birtane sikayet anlaminda geri donus olmadi calistigim surec icerisinde.

Haftasonu yogun olan donemlerde cok fazla montaj bekleyen sistem oldugunda montaji hizli bitirmek adina kablolari saklamakla ugrasmadan montaj yapmisligim cok olmustur. cunku her sisteme cok fazla zaman ayirirsaniz binlerce liraya sistem toplayan musteriler bi an once evlerine goturup kullanmak icin normalden daha fazla sabirsiz oldugu icin sorun oluyor. Ama hicbir sistemi görüntü almadan musteriye teslim etmedik. sorunlu bi parca varsa da direk degisimini yapmisizdir.

Vatan bilgisayarda calistigim icin soylemiyorum reklam da degil, lakin satis ve satis sonrasinda vatan bilgisayar sektorunde tartisilmaz en iyisi.

edit: sistemin ozensiz toplanmasi vatana degil montaji yapan elemana, elemanin zamanina bagli. Hizli olmak zorunda. Eger ozenilerek yapilmasini istiyorsaniz haftaici yada haftasonu sabah saatlerinde magaza bosken toplatin

Hayır en iyisi inventus.

• quote:

peki kablolar saklanmasa fazla ısınma gibi bir sorun olurmu

kablolari sen de saklayabilirsin..

ama saklamasan da bi skinti olmaz. Sadece kasanin yan kapagi cam ve icerisi gorunuyorsa estetik durmaz hepsi bu.

• ben internetten siparis vereceğim geç gelme gibi bir sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grand theft auto five -- 22 Temmuz 2013; 23:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

quote:

Hayır en iyisi inventus.

inventus artik eski kaliteye sahip degil..ayrica inventus ile vatan bilgisayar kiyaslanmamali. vatan bilgisayarin turkiyenin dort bir tarafinda magazasi bulunuyor. inventus 200 lira alti siparisler icin kargo ucreti aliyor. sadece istanbulu dusunme. Mardindeki bi adam inventustan 80 liralik islemci sogutucu aldigini dusun yaklasik 2 gunde eline ulasir ve 10 lira civari da kargo ucreti oder.

son olarak da Turk milleti olarak alacagimiz mala dokunmayi seven bi milletiz. magazada gorup elleyerek aldigin urunle bir degil :)

• quote:

ben internetten siparis vereceğim geç gelme gibi bir sorun olurmu

internetten siparis verirsen parcalarda herhangi birisi stoklarinda bulunmayan yada az kalmis urun olursa, o urun tedarik edilene kadar beklersin. Vatanbilgisayarin bu stok problemi insani deli ediyor.

imkanin varsa, magazadan parcalari al orada toplat.

illa internet olsun diyorsan en gec 15 gun icinde eline ulasir.

ayrica internetten alirsan soyle bir avantajin var. tuketici haklarina gore internetten aldigin herhangi bi urunu 15 gun icinde hicbir sebep gostermeksizin iade edebilirsin.

• vatan bilgisayar bana şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. hatta bir monitör almıştım bir kablonun poşetini eksik koymama rağmen iade aldılar. ben montaj için hafta içi sabah 10'da gittim adam 40 dk uğraştı kabloları en iyi şekilde sakladı
  • çanakkalede vatan computer yok malesef internetten almak zorundayım istediğim bütün parçalar stokta mevcut ama 15 gün biraz uzunmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpool__77__

vatan bilgisayar bana şimdiye kadar hiç sorun çıkarmadı. hatta bir monitör almıştım bir kablonun poşetini eksik koymama rağmen iade aldılar. ben montaj için hafta içi sabah 10'da gittim adam 40 dk uğraştı kabloları en iyi şekilde sakladı

+1

yukarda da belirttigim gibi haftaici musait saatlerde sizinle 2 saat bile ilgilenirler. Ama haftasonu bu cok zor.

• quote:

çanakkalede vatan computer yok malesef internetten almak zorundayım istediğim bütün parçalar stokta mevcut ama 15 gün biraz uzunmus

ben maksimum sureyi soyledim eger stoklarinda varsa 1 hafta icinde de gelebilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.