Şimdi Ara

Varmı çözebilecek babayiğit ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben hayatımda böyle bir sorun görmedim.Monitor samsung 793df flat monitöre gecen hafta kasayı baglayp goruntu almaya çalıstık ama alamadık.(baglantıyı sökunce kablo takın işareti gelıyo monıtore)sorunun ekran kartından olduğunu dusunup ekran kartını degıstırdık ama yıne goruntu alamadık.işin garip tarafı şu ki monıtorde olusabılecek bı sorun oldugunu dusunup monıtoru laptopa baglayıp goruntuyu normal bı sekılde aldık..gelelım bugüne kasadan goruntu alamadıgımız ıcın ev arkadasım baska bı kasa getırdı birinden(kasanın çalıstıgına emınız getırmeden once veren arkadas calıstırıp verılerını silmiş cunku) eve getırdı taktık yıne goruntu yok:)bununda ekran kartı bozuktur dıye 2 farklı ekran kartıyla daha denedık yıne yok.monıtoru tekrar laptopa taktık test ettık calısıo.sıkıntı nedir arkadaslar bı cozum soyleyın nolur yaw:)

• monitor un dugme ayarlarindan senekleri degistirdinizmi ornegin hdmi analog digital ,hdmi kablosuyla baglatiysaniz hdmi secmeniz gerekir.bu monitorunun tus sisteminde bulabilirsiniz genelde ismi source dir.. dvi-d ise diyerleri.....bazen kullandiginz kablolari monitor otomatik olarak tanimayabiliyor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet 25 -- 20 Şubat 2012; 0:06:07 >
  • monitör eski tip flat bi monıtor.hdmi girişi yok analog dıjıtal falan secenegı yok :)Yıne de tşk ederım dostum cvp yazdıgın ıcın.
  • kabloyu ekran kartina taktiniza eminmisiniz.. (pc ye degil ) birde ekran kartini uzerinde bulunun ornegin vga girisli iki tane vita giris yerleri var bu vitalar gevsemis te olabilir .. onlarida kontrol ediniz..
  • Bilgisayar ilk açılışta ram sayma işlemi yapar bunu yaparken ekran geliyorsa açılışta Windows başlangıç ekranı gelmeden f8e basın ve bilgisayarı vga modunda çalıştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dR.cmd -- 20 Şubat 2012; 1:05:10 >
  • cvp veren arkadaslara tsk ederım.mehmet ekran kartına taktığıma emınım.iki kasanında anakartında vga girişi yok.o yuzden onboard testi yapamadım.dr.cmd bilgisayara ekran hiç gelmıyo sayma işlemi falan yok.monıtorun ısığı sabıt yanarya veri geldıgı zaman oda yok. yanıp yanıp sonuyo ışık bı verı girişi yok yani monıtore.kablonun vıdaları ustunde.saglam taktıgıma emınım.3 ekran kartıyla denedım olmadı.elımde 3 tane ram var degısk slotlarda degısık varyasyonlarla denedım sonuc alamadım. laptopa takıyorum monıtor calısıyo boyle bı garıplık gormedım.kasayıda denedık dun calısıyo baska monıtorde.yok mu kardesler baska bı cozum?
  • yanlis hatirlamiyorsam bios ta monitor ilgili secenekler olmasi gerek onborad gpu enable ve disable gibi secenekler olmasi gerek, monitor ile baska seceneklerde olmasi gerek ama isimler aklima gelmiyor birde onlari gozden geciriniz...( not bios ta yapabiliceginiz bir hata bir daha pc nizin acilmamasina sebeb olabilir ... )birde ekran kartiniz ayridan guc giris yerler varmiydi onlari kontorl ediniz sorunun biostan kaynakli oldugunu dusunuyorum ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Mühendis olan varmı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dR.cmd

Bilgisayar ilk açılışta ram sayma işlemi yapar bunu yaparken ekran geliyorsa açılışta Windows başlangıç ekranı gelmeden f8e basın ve bilgisayarı vga modunda çalıştırın

arkadaşın söylediğini yabana atma istersen bir dene bende buna katılıyorum..

Bu arada birdahakine böyle başlık atma yasak banlanırsın...
  • vga kablosunun pimlerinde sıkıntı olabilir
  • Su anda cok pis gaza geldim.
    Senden babayigit madalyasini alabilmek icin canimi veririm canimi!
  • pc nizin görüntü pixel ayarı çok yüksek oldugundan göstermiyor olabilir çözünürlügü düşürmeyi denedinizmi.

örn 800x600
  • bilgisayar açılışta bip sesi çıkartıyormu bağladığınızda
  • babyıgıtler sızııı ..

bılemedım ben onu ... bu topıkde yıgıtlıgımız falan kalmadı sanırım ..
  • Ramlerde sıkıntı olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 21 Şubat 2012; 11:12:17 >
  • Bölüm kuralları 3. maddeyi okuyunuz..
  • pc açılırken f8 e bas en düşük çözünürlüğe ayarla bakalım ne olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.