Şimdi Ara

Var mı benim gibi sağlık probleminden korkan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Karnıma sancılar giriyor.
    Doğuştan kalbim hızlı atıyor, doktorlar genetik dedi yolladı normal yaşantımda spor hariç sorun yoktu ama bu aralar nabzım 210-220 lere çıkıyor.
    Saçlarım deli gibi dökülmeye başladı kitabın sayfasını çevirene kadar sayfa saç telleriyle dolu.
    Kekemelik tedavisi görmüştüm düzelmiştim şu an tekrar kekelemeye başladım.
    Saç derim yara kabukları ile doldu sivilce şeklinde yaralar var.
    Geceleri uyku uyuyamıyorum.
    Yemek ye otur ders çalış pozisyonundan dolayı deli gibi kilo aldım.
    Geçmişte yaşadığım depresyon ve anksiyete bozukluğu şu anda sınavı kazanamazsam ne olacak diye düşünmekten yeniden anksiyete olacakmışım gibi hissediyorum.

NOT: İLK senem

Var mı benim gibi sıkıntıda olan ?
    Hedef soranlar için ilk 50 - 60k ankara da bilgisayar mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 17 Haziran 2018; 18:13:15 >

• yok mu
  • Stres yapma stres her şeyi kötü yapar sınavıda gözünde büyütme zor biliyorum ama bu en iyisi sınavda başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kahve içsemde tansiyonum 11 7 falan

tansiyon düşüklüğü var bendede

8 e 3 ü görmüşlüğüm var doktor hortlak mısın demişti

• sınav gecesi at bi transbuskas rahatlarsın ama bi 40 netin düsebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ellerimde aşırı terleme var sınava girdiğim sınıfta klima olmazsa bittim.Ayt sorun değil süre bol zaten silerim bir şekilde ama tytde o kısıtlı sürede ne yapıcam hiçbir fikrim yok.Yaşadığım yerde yazın en sıcak şehirler arasında ilk 5e girecek bir şehir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starixa -- 17 Haziran 2018; 17:29:32 >
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Starixa kullanıcısına yanıt
    Bende genel gövde el terlemesi var eğer terlersem zaten direk sınavdan çıkarım. Hiç bir şey yapamam...

• Hocam niye bu kadar takıyorsunuz olursa olur olmassa olmaz yani, bu 3.senem diğer iki senede stres heyecan yaptım kaybettim biliyorum elimizde değil fakat bu kadarda büyütmeyin şu sınavı 2 günlük dünya için biraz daha sakin olmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zhavia kullanıcısına yanıt
    ailemin ağzını hiç çekmek istemiyorum
  • Hocam bayılma huyum var asırı streste en çok korktuğum şey o rahat olmaya çalışıyorum ama bilmiyorum ne olacak

• Midem usuttu benim de ama stresle alakasi yok oruc bitip yemek duzeni degisince yemeyi fazla kacirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 17 Haziran 2018; 22:18:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende de ritim bozukluğu var yapıcak bir şey yok çalışmamızın verdiğimiz emeğin karşılığını er ya da geç alıcaz inşallah, ya bu sene ya da daha sonra. Umarım problemlerinize de şifa bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bofames -- 17 Haziran 2018; 19:38:54 >
  • Bofames kullanıcısına yanıt
    Hedefiniz neresi hocam
  • önce psikolojini ferah tut ölmediğin sürece sorun yok. evham yapma. hemen prof. bi kardiyolog bul muayene ol üniversite de tetkiklerini yapsınlar. gerisi gelecektir zaten. genetik deyip yollayan doktor cahildir prof. çık ! normal nabız değeri en fazla 1oo dür. git incelesinler.

• önce psikolojini ferah tut ölmediğin sürece sorun yok. evham yapma. hemen prof. bi kardiyolog bul muayene ol üniversite de tetkiklerini yapsınlar. gerisi gelecektir zaten. genetik deyip yollayan doktor cahildir prof. çık ! normal nabız değeri en fazla 1oo dür. git incelesinler.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    15k hocam sizin?

• Benim de tansiyonum düşüyor. Nabız 58-65 arası o da düşük. Sorun var bu yaz düzeltecem.

• stresten saçlarım dökülüyor evde oturmaktan kilo aldım geceleri yatarken kalbim kolumda yada bacagımda atıyor gibi hissediyorum ve su son sıralar su saglık sorunlarından dolayı dogru düzgün ders çalısamaz oldum odaklanamıyorum kaldı 14gün bakalım nolucak
  • Psikolojinin şişirilmiş bir balon olduğunu kafana yaz. Soru gelir, yaparsın ya da yapamazsın. Stres, karın sancısı için tek önerim; sınava kadar yemek düzenini kur. Bitki çayları çok iyidir bu konuda. Ama gaz yapan bitki çaylarını da tüketme. Ha işimi sağlama almak istiyorum dersen, sınava hasta beziyle gir. İstersen 1 litre işe, en ufak bir ıslaklık hissetmiyorsun. Tabi her şey gibi buna da önceden antrenmanlı olmak lazım. Evde okulda deneme yaparken hasta beziyle gir 👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.