Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mstfaty Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
5.583
Cevap
249
Favori
569.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fishbone540

DİKKAT !!!!!!! Gold'un gittigidiyor mağzasından Touchpro alan arkadaşlar , bende bu grubun içindeyim ve maalesef ben dahil bir çok kişiye 65 TL ye teşhir ürün gönderdiler.midem bulansada demonte ürünü kurduktan sonra sökmek işime gelmediği için kabul ettim maaselef. ama gold bu hiç güven olur mu bunlara Gold bu haftasonu touchpro'yu mağazalarında 59 TL ye ve sıfır kutulu olarak sattı. . bu şe******sizlere birşekilde hadlerini bildirmemiz lazım.bugün bütün gün bunu düşündüm. benim gibi mağdur olan arkadaşlar ne yapabiliriz??? bunlar bize teşhiri daha pahalı okuttu i sıfır kutulusunu daha ucuza sattı

Bende satın aldım ve birkaç haftadır kullanıyorum, bana sıfır ürün gönderildi yalnız yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğu kişiye teşhir ürünü gönderilmiş. Sizin yerinizde olsam üşenmem iade ederim.

Bu arada mağazada ki fiyatta elden alacaklar için iyiymiş yalnız kutuların içinde ki ürünlerin teşhir olmadıklarını nereden biliyorsunuz? Kontrol ettiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

DİKKAT !!!!!!! Gold'un gittigidiyor mağzasından Touchpro alan arkadaşlar , bende bu grubun içindeyim ve maalesef ben dahil bir çok kişiye 65 TL ye teşhir ürün gönderdiler.midem bulansada demonte ürünü kurduktan sonra sökmek işime gelmediği için kabul ettim maaselef. ama gold bu hiç güven olur mu bunlara Gold bu haftasonu touchpro'yu mağazalarında 59 TL ye ve sıfır kutulu olarak sattı. . bu şe******sizlere birşekilde hadlerini bildirmemiz lazım.bugün bütün gün bunu düşündüm. benim gibi mağdur olan arkadaşlar ne yapabiliriz??? bunlar bize teşhiri daha pahalı okuttu i sıfır kutulusunu daha ucuza sattı

Bende satın aldım ve birkaç haftadır kullanıyorum, bana sıfır ürün gönderildi yalnız yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğu kişiye teşhir ürünü gönderilmiş. Sizin yerinizde olsam üşenmem iade ederim.

Bu arada mağazada ki fiyatta elden alacaklar için iyiymiş yalnız kutuların içinde ki ürünlerin teşhir olmadıklarını nereden biliyorsunuz? Kontrol ettiniz mi?

ben şehir dışındaydım.annem söyledi kafamdan aşağı kaynar sular döklüldü resmen.birçok kutu varmış dizmişler.o kadar çok teşhir olacağını zannetmiyorum.mağazada teşhir satmak o kadar kolay değil.elden alan adam anında gelir iade eder.anneme almıştım ben zaten rezillik diz boyu.hem daha pahalıya aldım hem teşhir aldım..

• quote:

quote:

quote:

ben şehir dışındaydım.annem söyledi kafamdan aşağı kaynar sular döklüldü resmen.birçok kutu varmış dizmişler.o kadar çok teşhir olacağını zannetmiyorum.mağazada teşhir satmak o kadar kolay değil.elden alan adam anında gelir iade eder.anneme almıştım ben zaten rezillik diz boyu.hem daha pahalıya aldım hem teşhir aldım..

Şikayetvar'a yazın

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    hocam alt tarafta olan denge ağırlığının altı sizde de böylemi?
    bugün elime ulaştı bendeki de teşhir büyük ihtimal bu nasıl rezillik arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

bugün elime ulaştı bendeki de teşhir büyük ihtimal bu nasıl rezillik arkadaş ya.

Altı bende de böyle silince çıkmıyor o plastiğin kendisinde var yani leke değil. Zaten ince siyah plastik onun üstüne geliyor neden sorun yapıyorsunuz ki? Eğer diğer parçalarda herhangi bir deformasyon yoksa bence sorun yok

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    huracidan alınmış gibi hocam geri verin gitsin.insanlarla dalga geçiyolar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Altı bende de böyle silince çıkmıyor o plastiğin kendisinde var yani leke değil. Zaten ince siyah plastik onun üstüne geliyor neden sorun yapıyorsunuz ki? Eğer diğer parçalarda herhangi bir deformasyon yoksa bence sorun yok

bende teşhir sandım da ürünün kendisi öyle.yapıldığı maddeden kaynaklı.
    zaten alta geliyo sorun olmaz.

• bu goldun malı kullanılmış cıkarsa özenle paketler ıade ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

quote:

quote:

bende teşhir sandım da ürünün kendisi öyle.yapıldığı maddeden kaynaklı.
    zaten alta geliyo sorun olmaz.

Aynen öyle

• içime sinmedi iade ettim arkadaşlar. gittigidiyordaki gold'u önermiyorum. yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ettim. başka ürünlere bakacaz artık.

• Duratorq_ kullanıcısına yanıt
    Size gönderilen ürün iade edilecek kadar varmış, iyi yapmışsınız.
  • yarın miğrostan 50 tl lik alışveriş yapana,

27 TL lik vantinatör 7 tl
  • SATIN ALAN KİŞİLERCE DENEYİMLEMİŞ OLDUK, GELEN ÜRÜNLERDE MOTOR KASASI ÇATLAKDIR. ÜRETİM HATASI OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR ÜYEMİZ BULUNMAKTA. KİNG P 1611 ALINMIŞTIR. KİNG ÜRÜN HİÇBİR SORUN İÇERMEMEKTEDİR.

KİNG ÜRÜN DENEYİMLERİM ->

@chickenchaser

F/P ürünüdür kendisi :

Profesyonel tipinden ve 22inç büyüklüğünde 85W güçlü motoru ile kullanmak isteyenler buyursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 7 Ağustos 2015; 21:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

F/P ürünüdür kendisi :http://www.hizlial.com/sinbo-sf-6780-vantilator/10447614

Profesyonel tipinden ve 22inç büyüklüğünde 85W güçlü motoru ile kullanmak isteyenler buyursun.

Sahi siz bu üründen almıştınız max ayarda db nasıl?

• Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Nasıl ölçeceğiz ki? Telefona filan uygulama atar ölçerim akşama olmadı, şuan dışardayım.

Vantilatör alanlar neden sese bu kadar takıyor anlamıyorum amaç serinlemek mi sessizlik mi çözmüş değilim. 85W motor elbet ses yapacak zaten. Ne kadar güç o kadar ses, çıkan ses plastik sesi veya takırtı değil rüzgar sesi..
  • quote:

Nasıl ölçeceğiz ki? Telefona filan uygulama atar ölçerim akşama olmadı, şuan dışardayım.

Vantilatör alanlar neden sese bu kadar takıyor anlamıyorum amaç serinlemek mi sessizlik mi çözmüş değilim. 85W motor elbet ses yapacak zaten. Ne kadar güç o kadar ses, çıkan ses plastik sesi veya takırtı değil rüzgar sesi..

Gündüz pek problem olmuyor ama ben gece zaman ayarını yapıp açık bırakıyorum bu nedenle benim için ses seviyesi önemli :)
  • Formun gazına geldik F/P tavsiyesi üzerine Gitti gidiyor üzerinden Gold'un sattığını aldık bugün geldi ancak kullanılmış veya teşhir gibi çizikler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mudebbir M kullanıcısına yanıt
    Vallahi o dandik ürünü neden aldınız aklım hiç ermiyor. Onu F/P ürünü sayanda da aytı bir tuhaflık var. Ne motoru güçlü nede çerçevesi büyük her yerde satılan bildiğimiz 35-45 liralık ürünlerden. Üzerine dandik bir panel koymuşlar uzaktan kumandalı diye satıyorlar insanlara. Her parçası ayrı bir vasat duruyor paylaşılan resimlerden gördüğüm kadarıyla. Paranızı sokakta bulmadıysanız acilen iade edin. Gold o üründen 200 tane satsa 2 günde 10 milyar para eder sizin paranızı işler 1 hafta sonra geri iade eder. Her şekilde karlı çıkan onlar parasına gözdikilen ise sizlersiniz.
  • quote:

F/P ürünüdür kendisi :http://www.hizlial.com/sinbo-sf-6780-vantilator/10447614

Hocam ben de bir vantilatör almak niyetindeyim bu aralar. Önerdiğimiz modelin özellikleri fiyatına göre gayet güzel. Ürünü kullanıyorsanız önerir misiniz? Üründen memnun musunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Hızlıal dan axess imdeki chip parayla aldım umarım memnun kalırım hocam.İstanbul da kullanacağım, yeterli olur mu acaba ? Bu aralar havalar cok bunalttı, klima alacak bütcem yok.Kargo da ücretliymiş bu arada o da 8 lira tuttu ama gene de diğer sitelere göre uyguna geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasthannibal -- 28 Temmuz 2015; 23:46:20 >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.