Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.469
Cevap
240
Favori
556.863
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4-8 temmuz mediamarkt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim37 -- 5 Temmuz 2019; 17:37:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene 390 TL aldığım fakir vantilatörü 699 TL fiyatıyla indirime girmiş vay be.
  • Raks sf 16 orx alsam mı. Teknosa 300 tl.
    Raks sf 16 rx 225 tl civarı var.
    Arzum ar063 windream 210 tl

Arada kaldım

• vantilatör bu sıcaklarda bir işe yaramıyor arkadaşlar. bende bir hevesle aldım ancak ciddi anlamda boşa verilmiş para olarak düşünüyorum.

ofiste, araçta klima kullanan birisi vantilatörle serinleyemez...

klima almak için çaba sarf etmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temkeş

vantilatör bu sıcaklarda bir işe yaramıyor arkadaşlar. bende bir hevesle aldım ancak ciddi anlamda boşa verilmiş para olarak düşünüyorum.

ofiste, araçta klima kullanan birisi vantilatörle serinleyemez...

klima almak için çaba sarf etmek gerek.
    öyle deme hocam , ben yatarken klima açık uyuyamıyom çarpar diye, ama vantilatör çarpmıyor, sayesinde uyuyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

öyle deme hocam , ben yatarken klima açık uyuyamıyom çarpar diye, ama vantilatör çarpmıyor, sayesinde uyuyoruz.

Alıntıları Göster
    vantilatörün sesiydi bilmem nesiydi derken ben rahat edemiyorum. evde açıyorum camları valla vantilatörden daha iyi serinletiyor.

Klima olduğunda hemen serinletiyorum uyuyana kadar zaten buzhaneye giriş yapıyorum gibi oluyor :)) sonra da uygun bir ayara alarak oda sıcaklığını ayarlıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temkeş

vantilatörün sesiydi bilmem nesiydi derken ben rahat edemiyorum. evde açıyorum camları valla vantilatörden daha iyi serinletiyor.

Klima olduğunda hemen serinletiyorum uyuyana kadar zaten buzhaneye giriş yapıyorum gibi oluyor :)) sonra da uygun bir ayara alarak oda sıcaklığını ayarlıyorum...

Alıntıları Göster
    hocam klima hem çok yakar hem de çarpar. gerçi kişiden kişiye değişir
    vantilatörde ise, şu en dandik plastik olan modeller, 1. kademede, beni rahatsız etmiyor. elektrik de fazla yakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Bim'e geliyormuş. Sanırım çok ses yapar değil mi ?

quote:

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dijitsu-vn-04-3-u-1-arada-vantilator-458215718
    urunu 3 gundur kullaniyorum eger kucuk bir alanda kullanacaksaniz 3 seviyesiini kullanmayi unutun cilgin ucuruyor cok guclu ve bu seviyede normalbir vantilator kadar sesli ama kucuk bir mekanda kullaniyorsaniz birinci kademesi yeterli oluyor . daha kucuk ebatlarda bir vantilatorum daha var zamaninda 60 tlye almistim onun 3. seviyesi bunun 1.seviyesi karsinda zayif kaliyor.tavsiye ederim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 8 Temmuz 2019; 2:6:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Raks sf 16 orx alsam mı. Teknosa 300 tl.
    Raks sf 16 rx 225 tl civarı var.
    Arzum ar063 windream 210 tl

Arada kaldım
    Arzum AR063'ü bugün-yarın alabilirim. Kumandalı vantilatör arıyorum günlerdir en uygunu o gibi. Bir de Baleno, Simfer falan da var benzer fiyatlara.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Ben de çok arada kaldım ama yorumlar, raks markası, 5 yıl garanti vs. Sebebiyle 256 liraya dijisepetten almayı düşünüyorum. Arzumla 40 50 tl fark var. Ama malzeme çok iyi deniyor uzun yıllar gider heralde (SF 16 ORX)

• quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

Ben de çok arada kaldım ama yorumlar, raks markası, 5 yıl garanti vs. Sebebiyle 256 liraya dijisepetten almayı düşünüyorum. Arzumla 40 50 tl fark var. Ama malzeme çok iyi deniyor uzun yıllar gider heralde (SF 16 ORX)
    Çek satış'tan GittiGidiyor 150/30 indirimi alın. 223 TL'ye geliyor SF 16 ORX modeli. Ben şimdi sipariş ettim.
  • Şu ürün için kod geldi vdfndan 150 ye geliyor alınır mı yoksa bu paraya daha iyi ürünler var mı?
    https://www.homend.com.tr/
    Homend Fanomen 9002 Ayaklı Vantilatör
    https://www.homend.com.tr/fanomen-9002-ayakli-vantilator

• bayadır okuyorum konuyu ama kendime göre bi model öneririsi bulamadım. 15 metrekare odada kullanılacak sessiz f/p ürün hangisidir? kumanda falan şart değil. cocuk terden uyuyamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getbusy06

bayadır okuyorum konuyu ama kendime göre bi model öneririsi bulamadım. 15 metrekare odada kullanılacak sessiz f/p ürün hangisidir? kumanda falan şart değil. cocuk terden uyuyamıyor.
    şu dandik plastik olanlar sessiz olur hocam

trendyol çekiyle uyguna da gelebilir çek takas'tan alarak

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Rubenis kesinlikle tavsiye etmiyorum. Birkaç yıl önce aldığım vantilatörün kısa sürede kafa dönmesi arıza yaptı. Bir müddet bu şekilde iade ederken kablosunun kalitesizliği nedeniyle fişindeki ucunun bir tanesi elimde kaldı. O kadar kalitesiz ürünleri anlayacağınız. Raks 16 stn aldım kullanılaniyorum. İkinciside yine Raks olacak ama fiyatlar şişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakkin -- 8 Temmuz 2019; 13:13:56 >
  • Simfer Afm 1660 almıştım 2 adet yazlık için. Şimdi bir tane daha aldım akşam kurulum yaparım. Genel olarak memnunduk Raks'ın garantisi 5 yıl ama o kadar malın arkasında duracağını sanmıyorum. Memnun olduğum markayı değiştirmek istemedim bence gayet de şık bir vantilatör.
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    bendeki 5 sene oldu kullanıyorum çatır çutur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hocam klima hem çok yakar hem de çarpar. gerçi kişiden kişiye değişir
    vantilatörde ise, şu en dandik plastik olan modeller, 1. kademede, beni rahatsız etmiyor. elektrik de fazla yakmaz.

Alıntıları Göster
    klimanın sadece fanını açarsanız vantilatör gibi oluyor :)
    gerçi vantilatör kadar verimli olmuyor ama yine de biraz serinlik veriyor ,ben gece yatarken öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.