Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.520
Cevap
245
Favori
562.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilseydim almazdım. Bende dün sipariş ettim. Bugün şube ye yetişmiş. Ne yapacağımı şaşırdım. Direk iade mi etsem acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi satıcıdan bahsediliyor, anlayamadım..
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    ilginc bir sekilde urune sesli diyorlar (minimum ayarda 45 desibel cikarmasi gurultulu bence de), yabanci yorumlari okudum. 2 metre dediginiz icin is gorebilir ancak otesine yetersiz kalir. boyle kucuk ve gucsuz cihazin sesli olarak lanse edilmesi uzdu acikcasi, ben de bakiyordum (hb 280tl). seviye 1 ve 2 cok ciliz diyorlar bir de ek olarak. ama yakin icin dusuk ayarda bence uzmez.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    bende aldım aynı satıcıdan sorunsuz geldi kullanılmamış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gyepesto kullanıcısına yanıt
    bende kendisinden aldım, sapasağlam çıktı

• Bende raks ORX aldım. N11 de 267 liraya buldum en düşük.

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Gg/Mediaelektronik24 n11/medialand

• Ucuz yok mu ya şöyle maksimum 100 tl bildiğiniz
  • ben de RAKS ORX aldim. saga sola dokerken ayasgi yukari yaparken garip bir ses cikariyor. plastik sesi. ozellikle yatarken kullanmak isteyen varsa cekilmez. kumandali ama oyle salakca programlamislar ki yani kumandayla dur bi tam bana gelmisken sabitleyim derseniz bi 10-15 dk niz gider heralde. salinimlar icin tek tus ayarlamislar art arda birbirini takip ediyor.

gittigidiyordan almistim. iade konusunda da sikinti yaratmayacaklarini bilsem hemen iade eder en ucuz vantilatoru alir gecerim. sadece şık bir goruntusu var. uflemesi da son kademe olan 6 kademede bile iadere eder.

taksiye olarak da hala var mi bilmiyorum ama 2-3 senedir hatta daha fazla da olabilir migrosun touch me markasi vardi onun metal mervaneli kucuk bi modeli var. o bile bundan daha iyi serinliyor. + daha sessiz. ilginc.
  • kopyakalpler K kullanıcısına yanıt
    hocam o ses geliyor. birkac gun sonra. tabii kademe 4 ve ustuyse duymuyorsunuz. 1-2-3 de sinir bozucu bir sesi var maalesef. yakinda gelir. :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mega Therion

Ucuz yok mu ya şöyle maksimum 100 tl bildiğiniz
    GittiGidiyor
    Dijitsu Vn06 A Ayaklı Vantilatör - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dijitsu-vn06-a-ayakli-vantilator-424543029

• quote:

Orijinalden alıntı: Radical Brain

hocam o ses geliyor. birkac gun sonra. tabii kademe 4 ve ustuyse duymuyorsunuz. 1-2-3 de sinir bozucu bir sesi var maalesef. yakinda gelir. :/
    Ben sürekli kullanıyorum 1 haftadır, bendekinde ses yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

bende bu ürünü aldım. Raks SF 16 RX 16''
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/raks-sf-16-rx-16-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-451979659

Satıcı adana, dün kargoya verildi, bugun istanbula gelmedi, buyuk ihtimal yarın gelecek.
    ürün bugün elime geçti, korkudan kutuyu açtım, sıfır kullanılmamış ürün olduğunu anladım.
    akşam eve gidince kurulum yapacağım.
    aynı cihazdan iş yerimizde var memnunuz (geçen sene mağazadan alınmıştı)

• Memnun musunuz iş yerinde? Çok ses yapıyor mu yukarıda ORX modeli için öyle demişlerdi..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    iş yerinde çok memnunuz, toplantılarda binanın kliması yetersiz kalıyor, odayı bununla havalandırıyoruz, bence sessiz. evde nasıl olacak 2-3 metre mesafede görüp tecrübelerimi yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fomadiner

ürün bugün elime geçti, korkudan kutuyu açtım, sıfır kullanılmamış ürün olduğunu anladım.
    akşam eve gidince kurulum yapacağım.
    aynı cihazdan iş yerimizde var memnunuz (geçen sene mağazadan alınmıştı)

Alıntıları Göster
    4 gün oldu, halen gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

Yurt dışında insanlar en kral klimayı fiyatına bakmadan alıyor biz alacğımız 200-300 tl lik vantilatörün 1-2 ay araştırmasını 3-4 ay da taksidini ödüyoruz bizi bu hale getirenlerin allah belasını versin.
    Gahrolsun akebe hep onların yüzünden eskiden istanbulda her evde alarkokombi gerçek kombi gerçek komfor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bende aldım aynı satıcıdan sorunsuz geldi kullanılmamış
    4 GÜN sonra istanbula geldi ve mng sağolsun yanlış adrese teslim etti.. Akam inşallah alıcam denicem.
  • Raks ORX modeli dün geldi, kurdum.
    Dönerken tıkır tıkır ses yapıyor ve sanki düşüyormuş gibi bir salınım yapıyor. Servise mi götürmeliyim?
    Ya da beyaz eşya gibi eve gelip bakıyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gyepesto

Raks ORX modeli dün geldi, kurdum.
    Dönerken tıkır tıkır ses yapıyor ve sanki düşüyormuş gibi bir salınım yapıyor. Servise mi götürmeliyim?
    Ya da beyaz eşya gibi eve gelip bakıyorlar mı?
    Tıkır tıkır ses bendeki orx var burdada yazmıstım galiba normal her alette bu ses var bir süre sonra rahatsız etmiyor

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.