Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.498
Cevap
243
Favori
559.810
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vestel 4311 B. 55 watt. 2 saat zaman ayarli. 133 tl. N11 ve gidiyor da. (N11 kuponlarla daha ucuz alınabilir).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bim'e gelen dijutsu nasıl arkadaşlar fiyatına göre?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • masa üstü vantilatörüm ile yeni aldığım Raks ORX arasında tl olarak 150 lira fark var..
    220 tl Raks ORX, 70 tl masa üstü olan vantilatör. İşyerindede flavel marka var.

Hepsi aynı işi görüyor Aynı etki, aynı serinlik.. yani 150 lira verdim kumandaya, tek fark bu

• Geçen yıl 100 tl civarına aldım 200tl lik emsallerinden kuvvetli sessiz tek kötü yanı 1. Kademeside bayağı kuvvetli

raks ın tutulan modelinden de var oda sessiz ama belirli bir yöne sabitlemek çok zor oluyor yukarı aşağı sağa sola salınım vs hepsi aynı tuşta işkence gibi bir daha gerekse almam raks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 1 Temmuz 2019; 15:11:49 >

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Marka modeli nedir hocam ilgimi çekti

• quote:

Orijinalden alıntı: flean

Bim'e gelen dijutsu nasıl arkadaşlar fiyatına göre?
    45 watt az

• Arkadaşlar a101 e bir iki haftaya sinbo 75 watt vantilatör gelecekmiş. Ama fiyat daha görünmüyormus.

• Yatak odası için Arzum AR063 aldım.

Beklediğimden iyi çıktı. Timer'ı başarılı, uzaktan kumandadan açılabilen salınım iyi olmuş.

Sabitken sessiz, salınımda çok az vibrasyon oluyor.

Raks Shizen vakasından sonra ilaç gibi geldi resmen.

Bu arada bahsi geçmişken, iki ürünü de mediaelectronic24 mağazasından aldım, sorun çıkmadı. İadede sorun da çıkartmadılar.
  • Bim'e geliyormuş. Sanırım çok ses yapar değil mi ?

quote:

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dijitsu-vn-04-3-u-1-arada-vantilator-458215718
  • Şu üründen 2 tane almıştım memnunduk sanırım tekrar bunu alacağım..

quote:

https://urun.n11.com/vantilator/simfer-afm-1660-ayakli-dijital-uzaktan-kumandali-vantilator-P295454298
  • RAKS SF 16 RX MODEL siparişini verdim. bakalım nasıl çıkacak. Hepsiburada JASPER diye bi satıcı nasıldır ürün nasıldır bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

RAKS SF 16 RX MODEL siparişini verdim. bakalım nasıl çıkacak. Hepsiburada JASPER diye bi satıcı nasıldır ürün nasıldır bilen var mı
    Gittigidiyor üzerinden o satıcıdan aldım kullanılmıs tozlu çizikli cıkdı yarın göndericem
  • Arnold Schwarzenegger kullanıcısına yanıt
    Allah allah. Başka satıcı isimlerini duymuştum burda ama bunu yorumlarda falan beğenmişlerdi diye söyledim. Allah allah

• tiestoly kullanıcısına yanıt
    Kullanici adi farkli ama satici yeri ismi jasper diye geciyor adana

Hemen iptal ettim hocam. Gerek yok. Ama kızdığım şey şu: tüm yorumları o eşya için ortak toplamışlar. Satıcı fark etmeksizin. Haliyle hangisi iyi hangi satıcı kötü bilemiyorsun. Ürün puanı 4.8 120 yorum var. Ama belli değil. Napcaz

Aynen hocam iyi yaptiniz bende bu konuyu yeni gordum 2 sayfa önce ayni sorunla iade eden olmus bu saticidan

Hb den almak daha iyi sanirim hb saticisi olucak

Raks sf 16 rx ürünü var mı ki hb satıcı olarak. Şimdi raks sitesine baktım bu ürün yok. Rmx modeli var. Çok pahalı ama

Bu urunden yokmus diger saticilara guvenemiyom

• Benim jasper dan aldığım Raks sf 16 rx in pervanesinin ucu kırık çıktı. Değişim istedim, inşallah sıkıntı çıkarmazlar.

Dijisepet diye bir satıcı var. O nasıl acaba?

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.