Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileride diyorki fiziki açıdan hazır değilmiş abi bu fiziki açıdan hazır değil lafı varya beni deli ediyor , lan ben sabah uykudan kalkıp halı sahaya gitsem kaleye zımba gibi şut çekerim RVP daha kale önünde topa vuramıyor.Yıllardır ligi takip ederim bir kez bile Sabri fiziki açıdan hazır değil cümlesini duymadım
  • Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pektemek=rvp
    Cenk>fernandao
    Fernandao>rvp

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saç beyazlamasının yaşla ilgisi yok.Benim , babamdan daha çok beyaz saçım var neredeyse.
  • Van Persie ' ye yeni Guiza diyen çarpılır ama ikinci bir Lorant Ortega faciası olabilir çünkü verim alınacak gibi görünmüyor şu oyun anlayışıyla.
  • Sorun Van Persie de değil.Hocada.
  • Haftaya hat trick yapar TURKIYEYE GELMIS EN IYI OYUNCU diye konu açarsanız. Takım sanki muthis herkes akıyor bi Van persie kötü. Yazık sizin gibi taraftara. Diğerlerini zaten ciddiye almıyorum lafım Fenerbahçelilere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

türk taraftarından bişey olmaz

• Bir halt olmaz bu taraftardan

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Van persie'nin ismi bile aldığı parayı hak eder. gol atmasa bile takımını dünyaya tanıtıyor. fifa da sırf van persie var diye fenerbahçe yi alan oluyor, fut da van persie var diye türkiye ligi kuruyor ve diğer takımları ve oyuncuları keşfetmiş oluyor. böyle adamlar vizyon transferidir. gol kaçırınca burak gibi kazma yerine van persie ye sövmek bile lükstür.

Kardeş güzel yazmışsın... itibarın fiyatı olmaz..

• Bu adamdan tam verim alamıyor hoca. Antrenmanlardan mıdır nedir artık. Bana ilk geldiği zamanki kadar mutlu ve istekli görünmedi bu maç. Birşeyler dönüyor olabilir.

• Diego mu oyunu yavaşlatıyor ? Ulan nasıl bir körsünüz arkadaş. gördük molde macında. eksikligi nasıl belli oluyor . geçen sezon nasıl dayandık bilmyiorum
  • Yıldız oyuncu geldiği gibi takımını sırtlar örnek Etoo Drogba.

Fizik kondisyon takıma uyum hikaye.

Kale önünde topa vururken çokmu önemliydi takıma uyum? Topa vuracakdi alt tarafı orada.

• aziz sizi her sene uyutuyor bir transferler. Yıldız almak iyi futbol olmaz.

• Arkadaş, Van Persie den bahsediyoruz burada. Eleştirirken elinizi vicdanınıza koyun. Dünyanın en büyük yıldızlarından birisi bu adam.

• Sac beyazlamasi genetik hocam.

Ama Rvp beslenmesi gereken bi forvet, oyle hulk gibi 80 metre yara yara kosup gol atamaz. sistemini isletmeezsen RVP pek is yapmaz fener takir takir top oynasa adam 40 gol atar. ama cok zor fenerin o seviyeye gelmesi vitorla.
  • Tabiki RVP bir Drogba yada Etoo değil ama adamın kalitesi belli bir yıl önce tek başına İspanyayı dağıtan adam size gelincemi yaşlı oluyor?
    En komiği saçlarındaki beyazlara bakıp yaş belirlemişsin gelecek nesil diye baktığımız siz ergenlerin bu hallerini gördükçe gerçekten gelecekten korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

35 yaşında Drogba Çin'den gelir büyük bir olaymış gibi gösterilir 32 yaşında Persie Manu'dan gelir küçük düşürülmeye çalışılır ayıp be.
    Ayrıca 28 yaşındayım saçlarımın yanları beyazladı benim de ortalama yaşımı söyler misin?

olayMIŞ gibi ? türkiyeye gelmiş en iyi oyuncu adam
  • Arkadaş komedisiniz ya takımın kondisyonu fiziki gücü yerlerde sürünüyor RvP ne alaka? Vitor Beyi geldiğinden beri en çok savunanlardan biriydim ama bu adam antremanlarda napıyor anlamış değilim takımın fiziki gücü yerlerde 4 oyuncu sakat böyle bir tabloda Van Persie'nin sakatlanmaması bile mucize.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.