Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
6.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fenerbahçe'de oyunu yavaşlatan zatede RvP değil. İstisnasız her oyuncu topu ayağıyla 3 kere dürtmeden pas atamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Fenerbahçe'de oyunu yavaşlatan zatede RvP değil. İstisnasız her oyuncu topu ayağıyla 3 kere dürtmeden pas atamıyor.

Dostum yardımlaşma yok ki. Topu alan çevresine bakıyor yardıma gelen kimse yok. Sorumluluktan kaçıyor herkes. Bize emre gibi bi orta saha şart..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bu konu ciddi ise Türk taraftarının futbol bilmediğini tekrar görmüş oluyorum.
    RvP ile Drogbanin karşılaştırılması mantıksız. Drogba hazır geldi RvP öyle değildi. Ikiside world class player ölüleri bu ligde is yapar sidik yarıştırmaya gerek yok. Şu an çoğu Manchester taraftarı hala RvPyi takımda görmek istiyor. Her maç 2-3 tane sallamaya başlarsa utanirsiniz yazdiklarinizdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pathenon

35 yaşında Drogba Çin'den gelir büyük bir olaymış gibi gösterilir 32 yaşında Persie Manu'dan gelir küçük düşürülmeye çalışılır ayıp be.
    Ayrıca 28 yaşındayım saçlarımın yanları beyazladı benim de ortalama yaşımı söyler misin?

Kardo rvp harika ötesi bir forvetTİ herkes acaba eski rvp geri gelecek mi diye bekledi ama fizik olarak çok çok çok kötü Norveç liginin 7. Yeniyor sebep 11 adam sporcu fizik gücü vs yerinde..Drogba ise bilmiyorum gelmiş geçmiş en sağlam fiziği olan futbolcuların başıdır galiba şuan sizde bu yaşıyla olsa inan ne demek istediğimi anlarsın. Rvp fizik gücü yoksa sıfırdır bu kadar basit ama Yinede Aziz'e laf atmanın anlamı yok

• Rvp daha iyi olacaktır şimdiden eleştirmek yanlış...Rvp'nin şu anda en faydalı olacağı bölge forvet arkasıdır...Pasları gayet

iyi şutlarını zaten biliyoruz sol ayağı raket gibi fizik kondisyon sorunu yaşamadığı sürece bu bölgede çok iyi oynacağını

düşünüyorum...Ama ilerde tek santrafor oynatmak çok yanlış olur...Fernandao önde Rvp arkasında 4-4-1-1 fb için iyi olur.
  • Forvetteki adam bence yetenegini gostermeli . Takimla uyumlu olmasina gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Van persie'nin ismi bile aldığı parayı hak eder. gol atmasa bile takımını dünyaya tanıtıyor. fifa da sırf van persie var diye fenerbahçe yi alan oluyor, fut da van persie var diye türkiye ligi kuruyor ve diğer takımları ve oyuncuları keşfetmiş oluyor. böyle adamlar vizyon transferidir. gol kaçırınca burak gibi kazma yerine van persie ye sövmek bile lükstür.

Haklisin mesela ben futta turkiye ligini kurdum gs fb karisik sebebi van persie

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

arkadaşla robin uefa ve lig toplam 30 gol atarına iddiaya girdik 28 gol var başaracağına inanıyorum

20 gol atsa ona da şükredeceğim artık.Mario Gomez de bana göre hayal kırıklığı olacak Bjk için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Forvetteki adam bence yetenegini gostermeli . Takimla uyumlu olmasina gerek yok.

Didier Drogba Süperlig Kariyeri:37 maç 15 gol 10 asist.Sanki Drogbada 25-30 gol atmış gibi abartmayın.Drogba 34-35 yaşında gelmesine rağmen iyi performans gösterdi tabi o ayrı mesele.
  • Çok acele etmeyin ... Toparlayacaktir

• Klasik Türk taraftar 3 hafta sonra s.ctigini yalayacaksın o ayri...

• Guizayla kıyaslayan var,bu forumda daha çöp bir konu görmedim

• Nedense her zaman en son suçu futbolcuda arayanlardanım.Kaldı ki geçmişine,kalite ve marka değerine bakmadan böylesine futbolculara yapılan eleştiriler malesef sadece cehalet seviyesinde bir gösterge olacaktır.
    Bence Fenerbahçe'de futbolculara bulunabilecek suç neredeyse yok,tabiki teknik direktörün ''hepsi yıldız yahu kendilerine nasıl bakacaklarını ben mi söyleyeceğim'' sözünü ve vizyonunu! gözardı edersek Aslında sorun tam da burada başlıyor, herkesin gördüğü üzre sistem yada oyuncu seçimleri değil neden bizim futbolcuların sahada yitip gitmesiydi Uefa maçında gördüğümüz.Rakip teknik direktör bile şaşırmış sonuca :)))) Beklemiyorduk böylesini diyor adam ....Yani demekki bizim futbolcular sahada yapması gerekeni tam anlamıyla fizik güçleri yetmediğinden yapamıyor,Nani Şener Caner hariç.Farklı yorumculardan duyduğuma göre ve teyit ettiklerine göre malesef takıma laktat ve diğer tüm önemli tesler yapılmıyormuş, bilime inanmıyorum felsefesini savunuyor bizim teknik direktör; bakalım ne kadar daha ilerleyecek bu şekilde.Hayırlısı olsun ne diyelim

Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem; Erman Toroğlu'nun haykırış dolu yorumlarını dinleyip gelmemesi ve naçizane daha kaliteli ve bilgili kişileri dinlemesi :)

• RvP'de suç, o kadar ülke o kadar takım var ama o gitti dünya üzerinde böyle bir adama burun kıvıracak hakkı, lüksü, cesareti bulan tiplerin yaşadığı ülkeye geldi.
  • Yahu takim berbat pas bile yapamiyorlar adam napsin besleyecek adam yok arkada

Not: bjk

• Fırsattan istifade RVP transferinin hazımsızlarıda boş boş konuşmaya başlamış burada.
  • Bu fenerliler de bir garip...

adamlar aziz yildirimi, v. pereirayi atlamis rvpyi elestiriyor, vay anam vay

• Sizi gidi iyi gün taraftarları sizi.

Biz Mustafa'yu yuhalamadık 5 sene oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massiv

Forumda aşırı takım sevdalısı kör fanatikler var,

ulan bu persie sağlam olsa bize gelir mi?
    adamlar niye ucuza versin böyle?

manchester bu uzun sakatlığından sonra persienin artık yakında bastonlu bir yaşlı amca olduğunu anlamıştır.

Ayrıca van Persienın 32 yaşında olduğuna inanan varmı? adamın saçlar beyaz aynı 45 yaşındaki amcalara benziyor.
    Fizik olarakta kör değilseniz adamın duruşundan yaşı belli olur.
    En az 35 var.

Aziz yıldırım, büyük başkan (!) sozde dünya yıldızı alarak gözünüzü boyadı.Mayısta adama sovenler büyük başkan ilan etti.
    Biz şimdi aziz beye laf etsek eksi alıyoruz.

Van persi hala kendini bulamadı duzeltemedi, neden mi?
    bu adam artık müzmin sakatı da geçip resmen çöktü , bitik halde.
    Bu adama 4.5 milyon euro maaş + 7 milyon euro bonservis + en az 2-3 imza parası verileceğine neden 15 milyon euroya orta yaşta bir forvet almadık?

Bu adam oyunu yavaşlatıyor.Aziz yıldırım bile bile aldı bu adamı.Sırf bakın türkiyenin en büyük transferini yaptım diye ego tatmini için.

Bu adamı yollamak istesek yollayamayiz.

Geçmiş olsun güzel para gitti.

Yandex indirin, aziz babanizi sorgulamaya utanmiyormusunuz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir cacik olmuş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.