Bildirim
Valla ilk kez Tipim Nasıl SS'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam ayarında.fakat bazıları olur tipsiz olur ama bir karizması vardır ya, o ışığı göremedim sende qardaşm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LIVE FOR EVERYTHING, DIE FOR NOTHING
gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)
-
Adam haklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Welcome To Hell Bro -- 14 Ağustos 2012; 4:55:52 >_____________________________ Welcome To Hell Bro
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
Normalsin arkadaşım.
İkiniz de anormalsiniz._____________________________ 
Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
-
Saçının önünde ki beyazlık ne _____________________________
Grand Theft Auto V -
iyinin kötüsü ama saçlarını hiç beyenmedim
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaanfield
Saçının önünde ki beyazlık ne
Yuzune nur inmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -

quote:
Orijinalden alıntı: Kaanfield
Saçının önünde ki beyazlık ne
O telefonun kamerasından ya_____________________________ -
saçlarını az da olsa uzatmalısın

_____________________________ Üzerimde hakkı olup da ahirete bırakmayanın âkıbeti cennet olsun.
Monster Tulpar T7 V20.6.2
Samsung S24 256 GB
Yüksek Makine Mühendisi
Teknik Analist, Grafik Uzmanı, Trader - Bist100-Kripto
Autocad, Catia, Solidworks, Rhino, Mechanical Desktop Profosyonel Kullanıcı -

normalsin birader bi sorun yok kendine güvenirsen konuşmayı bilirsen kızları götürürsün
_____________________________ Ibanez GRGR121ex - Laney LG20R -
bu elemana normal deniliyosa demek ki kriterler baya bi yüksek
ve böylece neden kızların bana pas vermediğini de anladım baya bi tipsizim galiba
-
Buralarda harcanıyosun
Noluyo lan olm kendinize gelin ilk kez tipim nasıl konusunda dalga geçmemişsiniz...
Konu dışı ruhu nerede ????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Donanım Haber
## Bilgisayar Mühendisleri Odası ##
01101000 01101100 01101100 00100000 01101011 01101110 01101011
-
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery Soap
Normal işte.Ayrıca şu saçlarınızı da artık bu kadar kısa kesmeyin.Ne o öyle ya kendine güveni olmayan Asosyal reyizler gibi .. Az tarz yaratın
Yarın kestirmeye gidiyodum uzadı diye ya
quote:
Normal işte.Ayrıca şu saçlarınızı da artık bu kadar kısa kesmeyin.Ne o öyle ya kendine güveni olmayan Asosyal reyizler gibi .. Az tarz yaratın
ne alakasi var ya sacla onun? asosyal reyiz nedir la?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza -
quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
quote:
Yarın kestirmeye gidiyodum uzadı diye ya
/>_____________________________ SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetlerinizİsviçresiz Bilim adamıyım
Benzer içerikler
- uzun parliament
- milli piyango online kazanan var mı
- iş yerinden izin almak için söylenen yalanlar
- arby's en iyi hamburgeri
- gazoz aspirin ishale iyi gelir mi
- discord açıldı
- yeşil nasim
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
- black friday
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler