Şimdi Ara

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Tipim Nasıl Arkadaslar,Abiler,Beyler,Bayanlar,Yalarıncılar... Vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepqut -- 8 Ekim 2011; 23:51:07 >

• idare panpa
  • yeteri kadar kas yok forum ortalamasının altındasın
  • Çok Sade Yorum Hocam
  • Tipin ss li
  • Vücut çalış Gayet iyi olursun reyiz
  • Tipin yerinde usta. Ama nolursun karizmatik bakmaya çalışma normal bak insanlara. Böyle çok iticisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tipim nasıl ss' li
    13 yıl önce açıldı
    Tipim nasıl SS'li
    2 yıl önce açıldı
    Tipim nasıl SS li
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Not bad PaMpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Vücut çalış Gayet iyi olursun reyiz

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Çalısıyorum Ztn Ama Zayıfım ... ( Bu Arada O Gülü Dövmeyi Kapatmak İçin Koydum Siyasi Bişey Ban Fln Yemeyelim :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: 3N3S_

Tipin ss li

of ne güldüm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keepqut

quote:

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

Çalısıyorum Ztn Ama Zayıfım ... ( Bu Arada O Gülü Dövmeyi Kapatmak İçin Koydum Siyasi Bişey Ban Fln Yemeyelim :) )

Bu mu çalışmış halin ? Önce kilo al sonra çalışmaya başla.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

/>

zayıf olduğumu belirtmiştim ztn :) kilo almam gerektiğini bilmesem . ama zayıfım die bir cümle kurmam .

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

Tipim Nasıl SS ' Lİ ...

/>

güllü seni :D

• ben beğenmedim
  • Hiç fena değil.
  • sırf o siyasi dövmenden dolayı sana şüpheyle bakmaya başladım. Ya abicim bu türk gençliğindeki siyaset aşkı nedir ya almış başını gitmiş kurtlar yok siyaset kavgaları şunlar bunlar sakın bana arabesk dinlerim sigara alkol tavan yapmış çok fena dertliyim batsın bu dünya gibi ergence tripler yaşayan bi insansan (inşallah öyle değilsindir) yorum bile yapamayacağım artık

Tipin iyi ama bazı hobilerin, dinlediğin müzikler falan seni dahada çirkinleştirebilir. Enstürman çalmıyorsan enstürman eline çok iyi yakışır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Ekim 2011; 0:28:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

sırf o siyasi dövmenden dolayı sana şüpheyle bakmaya başladım. Ya abicim bu türk gençliğindeki siyaset aşkı nedir ya almış başını gitmiş kurtlar yok siyaset kavgaları şunlar bunlar sakın bana arabesk dinlerim sigara alkol tavan yapmış çok fena dertliyim batsın bu dünya gibi ergence tripler yaşayan bi insansan (inşallah öyle değilsindir) yorum bile yapamayacağım artık

Tipin iyi ama bazı hobilerin, dinlediğin müzikler falan seni dahada çirkinleştirebilir. Enstürman çalmıyorsan enstürman eline çok iyi yakışır :)

Ensturman Bateri .
    Siyaset Her İnsanda Olmalı . Kaosu Tarafsız Olanlar Yaratıyor .
    Müzik:Folk Metal .

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

sırf o siyasi dövmenden dolayı sana şüpheyle bakmaya başladım. Ya abicim bu türk gençliğindeki siyaset aşkı nedir ya almış başını gitmiş kurtlar yok siyaset kavgaları şunlar bunlar sakın bana arabesk dinlerim sigara alkol tavan yapmış çok fena dertliyim batsın bu dünya gibi ergence tripler yaşayan bi insansan (inşallah öyle değilsindir) yorum bile yapamayacağım artık

yanında gitar çantası dolaştıran gitar kursuna yeni kaydolmuş çocuk mu olsun bu mudur ?

•  Tipim Nasıl SS ' Lİ ...
  • İmzanki sözün kime ait olduğunu bilsen bide AL CAPOUNE değil Al Capone.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.