< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (13. sayfa)
-
-
bir kere benim yakıt alımını saymadı, müş hizt dediki petrol olarak geçmiyor pos. hayır bildiğin opet işlek bir yerde. siz yine de vakıf posundan yoksa world posundan geçirmesini söyleyin nolur nolmaz
-
Arkadaşlar metal kart ile private kart arasındaki farklar nelerdir. Private kartta yıllık kart ücreti yokmuş ama diğer özellikler ile ilgili websitesinde bilgi verilmemiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bazı yazanlar olmuş ama ben de yazayım. Normal kredi kartımdaki puanları Platinum Plus karta aktarmak için aradığım müşteri temsilcisi, kartlar arasında statü farkı olduğu gerekçesiyle işlemi yapmadı. Kapatıp birkaç saat sonra tekrar aradım. Bu defa çıkan müşteri temsilcisi anında aktardı, bilginiz olsun.
-
Merhaba hocam bunun cevabını öğrenebildiniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
…. numaralı basvurunuz incelenmistir. PlatinumPlus kartlara yuklenen sureli kampanya puanlari kalici olarak yuklenmektedir. Geri alinan puan bulunmasi durumunda ilgili donemi takip eden ayin ilk haftasinda kartiniza suresiz olacak sekilde iade edilmektedir. Saygilarimizla
edit: kısıtlı söktör harici 6 taksit oldu. Telekomunikasyon, doğrudan pazarlama, yurtdışı harcamaları, çok katlı mağaza, yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofiz malzemeleri, hediye kart, hediye çeki ve benzeri somut mal veya hizmeti içermeyen ürünleri alımları kapsam dışı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wenser -- 6 Şubat 2023; 12:7:24 >
Hocam su uyarıyı yaptılar mı “ dusuk katsayılı karttan yuksek katsayılı karta yukleme yapamıyoruz” seklınde.
bende plus karttan metal karta aktarma yapmak ıstedım ızın vermedıler katsayılar fatklı dıye
Hayır herhangi bir uyarı olmadı. Ben zaten avans kullanmıştım, aktarılan bonus doğrudan avansımdan düştü.
Arkadaşlar, platinum plus kartım (ve eşimin kullandığı) platinum plus ek kartım var.
Metal karta başvurdum ve teslim aldım.
Metal kart için uygulama üzerinden ek kart talep ettiğim vakit, seçenek olarak platinum plus (metal değil) çıkarıyor sadece.
Başvurur başvurmaz, (bir iki saniye sonra) "başvurunuz bankamız kriterleri gereği reddedilmiştir." otomatik olarak ekrana geliyor.
Sorum; metal ek karta başvurabilmek için, mevcutta bulunan ek kartın iptali mi gerek?
Diğer bir varyasyon olarak; platinum plus ana kartı iptal etsek, boşta kalan ek kartı metal karta ek kart olarak tanımlatabilirmiyiz?
Telefonla müşteri hizmetlerine sorayım dedim, soru sonrası 5 saniye sessizlik (error verdi galiba) ve biraz bekleteyim sizi dedi, beklemeye aldı... ama geri dönemedi 5dk kadar. Ben de kapattım haliyle.
Görüş ve fikirleriniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kartım henüz teslim edilmedi, deneye edim. 16 sinda erken rezervasyon dönemi bitiyor diye banner görüyorum seturda. Elimizi çabuk tutmak lazım ama gelgelelim kuryenete tosladık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TirelessMidfielder -- 16 Ocak 2023; 17:37:33 >
bende yeni vakıfbank müsterisiyim. Kredi kart limitlerim dolu olmasına rağmen 30 bin tl limitli platinum kk verdiler. 1 ay sonrada limiti 100 bin tl ye çıkardılar.
Bu konuyu baştan beri okudum. Metal kartı almanın avantajlarını anlamadım. Ben pek puan peşinde koşmam. Mesela 4 kere gidip parça parça benzin almam. 1 seferde depoyu doldururum. Alış verişleri aklıma estikçe alırım. Puan bonus işine bakmam. hatta senede 2 kere yurt dışına giderim. Hiç mil puan alma işlerine bakmadım. Zor geliyor uğraşması. Acaba haksızmıyım. Bilmiyorun yaşta 66 oldu. Puan işleri gerçekten zor geliyor.
-
Yani ???quote:
Orijinalden alıntı: 2000wattsbende yeni vakıfbank müsterisiyim. Kredi kart limitlerim dolu olmasına rağmen 30 bin tl limitli platinum kk verdiler. 1 ay sonrada limiti 100 bin tl ye çıkardılar.
Bu konuyu baştan beri okudum. Metal kartı almanın avantajlarını anlamadım. Ben pek puan peşinde koşmam. Mesela 4 kere gidip parça parça benzin almam. 1 seferde depoyu doldururum. Alış verişleri aklıma estikçe alırım. Puan bonus işine bakmam. hatta senede 2 kere yurt dışına giderim. Hiç mil puan alma işlerine bakmadım. Zor geliyor uğraşması. Acaba haksızmıyım. Bilmiyorun yaşta 66 oldu. Puan işleri gerçekten zor geliyor.
yani platinumdan bu metal karta geçmemde ne gibi faydası olur
-
50 kere yazıldı. Açın okuyun.
Platinum plus alırsanız puanlarınızı 3 kat ile uçak bileti veya otellerde kullanırsınız. Bu kartın aidatı bulunmuyor.
Platinum plus metal alırsanız puanlarınızı 4 kat ile uçak bileti veya otellerde kullanırsınız. Şimdilik 400 TL aidatı var.
Bu kartlardan verim almak istiyorsanız benzin, giyim, market veya kampanyası olan alışverişlerinizi bir seferde değil birden fazla seferde yapmanız gerekiyor. Çünkü ilk seferden sonra puan kazanmaya başlıyorsunuz.
Biraz uğraşırsanız seyahatlerinizi daha uyguna mal edebilirsiniz. Yaş geçti diyorsanız en azından platinum plus alırsanız hem aidat ödemezsiniz hem de puan birikirse 3 katlı olarak kullanırsınız.
Puan isine bakmayacaksan metal degil platinum da mantiksiz herhangi bir kredi karti olsun yeter
Benim de kredi karti limitlerim çok yüksek, o yüzden bana da 25000 tllik platinum verdiler,sizin bir ay sonra 100.000 'yi limite diğer kredi karti limitinizi düşürdükten sonra mi çıkarttılar,yoksa bir şey yapmadan mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lounge hakkı ekstra
-
Seturda türk telekom indirim koduyla %6 indirim var.seyahat hattından rezervasyon yaptırdığımızda bu kampanyadan faydalanabiliyor muyuz.deneyen var mı
arkadaşlar vakıfbank platinium world kartım vardı ona bağlı platinium metal aldım şu an elimde kart. acaba diğer world'ü kapatsam mı, zaten ikisi aynı limite bağlı. Bir işime yarar mı diğer kart? yaramaz diyorsanız kapatacağım onu sadece metal ile devam edeceğim.
bir de ikinci sorum hanım sabiha lounge'da ben olmadan ücretsiz giriş yapabilir mi ben ona kartı versem?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X