Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.798
Cevap
436
Favori
864.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu metal kartın temassız özelliğini 2dir kullanamıyorum arkadaşlar, nedir trik noktası, bozuk mu acaba benim kart?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli bir limit var pespese temassiz yapabilmeniz icin o tutari geçince 1 kez sifre ile islem yapmak gerekiyor benim başıma geldi dün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zeytin45 Z kullanıcısına yanıt
    Yok bendeki sorun hiç okumuyor, aklıma kalın olduğu geldi, bir dahaki sefere ters yüzünden deneyeceğim bir de. Yine olmazsa temassızı bozuk diye yenileyeceğim artık.

• Konuyu canlandıralım arkadaşlar, yine ben, bir sorum var;

Bende metal kart var, eşimde de metal kart var diyelim

tatil rezervasyonu yaparken bu 2 karttaki puanları birlikte kullanabilir miyiz?

• Kullanırsın hocam. Ben yaptım platinum plus var iki kişi ayrı ayrı ödedik. Avans puanlarımızla

• Birleştirip kullanma yok, şu şekilde oluyor. Mesela 3 gün sizin karttan yapılır, 3 gün eşinizin kartından. İşlemler ayrı ayrı gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet avans puan diye geçiyor, genelde kampanyalar kart değil kişi bazlı oluyor, o yüzden 2 karta da puan kazanılmıyor.

• Platin Plus Sky Limit'de üst limit 1 milyon TL mi arkadaşlar? Genel limitten bahsediyorum, kart limitinden değil.

• MustafaMasa.10 M kullanıcısına yanıt
    Benim platin skt limit yazıyor 875binde platin plus bir üstü olduğunu varsayıyorum muhtemelen 1 milyondan fazladır hocam. Tahmin tabi bu

• dezenfekte39 kullanıcısına yanıt
    Bankacı 1M dedi ama bana mantıklı gelmedi, metal kart için 1.250.000 isteyebildigine göre bu limitlerin artmış olması lazım.

Ben kartı aldığımda 875bin yetiyordu. Şimdi 1250 oldu. Muhtemelen dediğiniz gibi limitleri artmıştır kesinlikle. İlk sky limit çıktığında 250-300bin limit filan veriyordu bana öyle hatırlıyorum.

• Benimki 1250bin daha fazlasıda mutlaka vardır.

• giyim alışverişinde, world posundan geçersemi puan geliyor, eleman vakıf posundan geçtide, giyim kampanyasından sayılırmı?

Benim 1.875 ama limit bir işe yaramıyor

• Akaryakıt kampanyasında anlaşmalı işyeri ve vakıf pos şartı yok değil mi?

• yok..serbest

• Burda farkettim böyle bir kart olduğunu.. Meğer sky Limitim 825bin plusın da 150000, alabiliyor muyum metal kart faydaları nedir

• Platinum plus veya platinum plus metal kart almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Eşim vakıfbankda çalışıyor. Onlarda da dönemsel kart satış hedefi oluyor. Başvuru ile katkınız da olmuş olur.

• Kartı aldık fakat nasıl puan kazanacağımızı hiç yazmıyoruz.akaryakıt kampanyasında sıkıntı yok.altungold altın alımında kuyum kampanyası gecerli oluyor mu?

• sertaga kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Vakifbank’in bugun musterisi oldum ve Milplus platinum icin basvuru yaptim. 75000 TL lik limitle kartim onaylandi, ancak platinum metal e dr basvurmak istiyorum.

siz yardimci olabilir misiniz? Gerekirse diger bankalardaki limitimi azaltip 100k uzerine cikarim

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.