Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BD47E5DF -- 18 Ocak 2025; 8:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TURKİYE DE O BİLE ALMANYA DA MERCEDES PARASI KARDEŞİM BAK KEYFİNE SIKINTI OLMAZ . SORARLARSA DA ENAYİ GİBİ BİR TANEDE DEVLETE ALACAĞIMA AYAĞIMI YERDEN KESECEK BİR ŞEY ALDIM DERSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uyandiranİnsan -- 18 Ağustos 2017; 22:21:0 >
  • kardes hic arabasi olmayanda var niye dalga gececekler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tofaşla Dahi Gitsen Kızlar Bakıyor
  • Okula metrobüsle gir.

• Kapıdan alınmazsın

• memlekette kaç öğrencinin arabası var sanki? hala daha marka peşindesin, tadını çıkar işte ne güzel araç, toplu taşıma çilesinden iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birader şu kadar kasıntı olma gözünü seveyim. Olduğun gibi görünmekten neden korkuyon? Sen olduğun kişiye saygı göstermezsen kimse sana saygı göstermez.
  • güzel araç temiz tut eğer temiz tutmazsan hoş görünmez göze..
  • Böyle bir arabayla okula gitmek için gece gündüz dua edenler var hocam. Şükretmelisin bence. Hem öyle vakıf üniversitesi diye herkesin Mercedes'le, BMW'le gittiğini düşünme. Standart arabalar çoğunluktadır.

• Araba bulmuş, markasına bakıyor derler adama

• Ya cevap bile vermek istemiyorum. adam üniversiteye gidecek o ortamı Türk dizilerindeki gibi sanıyor.

Merak etme sen kahve içerken, best model birincisi bir çocuk mercedes ile okula slow motion gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA761BEEF -- 19 Ağustos 2017; 4:8:38 >
  • şey de " yok olm yeni degil vardı zaten de sürmüyodum hiç"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 19 Ağustos 2017; 4:9:25 >
  • markacılık yapmanın manası yok ayağını yerden kesicek sonuçta, buda büyük bir lüks öğrenci için.

Ben yeditepe ye 2005 model seat cordobayla gidicem , arabamı da çok seviyorum.
  • Lan ben 1-1.5 saat toplu istifleme çekiyorum tam burslu kazandığım vakıf üniye özel sebeplerden gidemiyorum adam cillop gibi arabayı beğenmiyor...adaletini ....... Dünya bana 15 dklik yolu 1.5 saat yapiyorsun ya...

1 yıl boyunca 2 saat git gel yapan adamlar biliyorum hatta günlük ankara-kırıkkale yapanlar var daha da bir şey yazmıyorum

• Dalga gecmezde kimsede bakmaz kusura bakma bu arabaya en varos semtlerde bile bakmazlar.Bu arada bmw ve mercedesede kimse bakmaz cunku her kose basinda olan trafikte yuzlerce gordugumuz veya sahip oldugumuz normal arabalar bence bmw mercedes model farketmez luks degil arabana bakilsin istiyirsan ferrari lamborghini falan olmasi lazim.

Not:İlkokul lise full ozelde okudum suanda halen yeditepede okuyorum yani tecrubeliyim biliyorum neye bakilir bakilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 19 Ağustos 2017; 6:20:19 >
  • Koç'ta okuyorum, ben dahil çoğu arkadaş araba sahibi değil, böyle arabası olan da çok var. Çok lüks arabalar da var ama daha hiç dalga geçme olayı duymadım. Gönül rahatlığıyla git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

Ya cevap bile vermek istemiyorum. adam üniversiteye gidecek o ortamı Türk dizilerindeki gibi sanıyor.

Merak etme sen kahve içerken, best model birincisi bir çocuk mercedes ile okula slow motion gelmeyecek.

Otopark araba dolu olacak zaten. Kızlar otopark girişine toplanıp lüks araba ile gelen erkeklere bakmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumaya mi gidiyosun gosterise mi git kimsede birsey demez ilgi odağı olmak istersen bmw mercedes ust segment spor araclarindan veya ferari lambo alcan kapida guvenlikler durup mercedes arabasi olmayan giremez mi diycek sanki

• Kardeş kayıt olurken sözleşmeyi okumadın mı 70 bin tl'nin altındaki araba ile okula girmek yassak diye ??!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.