Bildirim
Uzun yola çıkıcam app plaka ve ön cam filmi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
App yi çıkarırsanız sıkıntı olmaz sanırım.İlk baktıkları plaka oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır. -
Cam filmini bilmem ama app plaka konusunda işi sıkı tutuyorlar,bir çok arkadaşım ceza yemişti yakın zamanda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ön cam 2 no film ile çevirmeye girdim ruhsat ehliyet kontrol edip gonderdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sandero STEPWAY Turbo TCe 90 Gök Mavi -
hocam app resmi olarak yasak oldu diye biliyorum bendede var app bugün çevirmeye girdim bir sıkıntı yapmadılar zaten trafikte ki araçların yarısından fazlası neredeyse app plakalı. _____________________________ -
Çevirme sırasında biraz mütevazi davranır ve orjinal plakalar yanınızda ise ilk olarak uyarılırsınız (%80) böyledir.Ama ahkam kesip,çok bilmişlik yapıp,artist-dayılık yaparsanız ceza kaçınılmaz.Ondan sonra polis şöyle polis böyle muhabbetleri başlar.İyi geceler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
insaflı birine denk gelirsen uygulamadan haberim yok diyerek saf ayağına yatıp kurtulabilirsin ama yoksa App plaka yasak olduğu için yapıştırırlar cezayı.
app plaka daha önceki aracımda vardı çok gerekli değil; yeni aracımın plaka çıkarken, cemiyetteki elemana rica ettim kenarlara bant çekti ve güzelce boyadı ve app den güzel oldu. gereksiz app ama cam filmi olmazsa olmazım :)) _____________________________ Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir. -
Şu app plaka takınca elinize ne geçiyor anlamıyorum ya ne gösteriş meraklısı insanlarsınız
Umarım ceza yersiniz
APP plaka hakkında yeni yaşadığım bir tecrübeyi anlatacağım büyük yardımı olmasını umuyorum.
3 hafta önce taksimde çevirmeye girdim polis dediki plakanda mühür yok, app plaka! ahaa o ne dedim bilmediğim için yani yasal değil dedi ve 400 tl cezası var dedi. bunun üzerine yapılan konuşamalardan ve benim de memur olmam vasıtasıyla şimdilik ceza yemedim. Gelelim bu durumdan sonra ne öğrendiğime ve ne yaptığıma;
Arkadaşlar şoförler odasının sitesinden detaylı olarak da bakabileceğiniz, tv de bu sıralar çıkan şu açıklama yer alıyor 3 temmuz itibari ile plakaları app olan kişilerin ceza alacağı, hatta trafikten men edileceği yazıyor!! ki çevirmelerde de çok dikkat ediliyor artık. Peki ne yapmalı:
varsa orjinal plakaları takın yoksa işte o zaman benim geçtiğim çileli yoldan geçeceksiniz.
öncelikle büyük şehirlerde yaşayanlar ikametgah adreslerinin bulunduğu ilçe emniyet müdürlüğünü seçerek Emniyet randevu sitesinde(ist için İEM RANDEVU) PLAKA ZAYİ randevusu alacaksınız(çünkü orjinal plakalarınız olmadığından plakanızı kayıp çalıntı göstermek ZORUNDASINIZ).
randevudan önce araç muayenesinin tam olduğundan ve sigortanızın devam ettiğinden emin olun.
EK1 denilen dilekçeyi soförler odasından alın doldurun kimlik fotokopisini iliştirin (bazı sigortacılar 20 tl ye yazıp veriyorlar emniyetin yanında)
randevuya gittiğinizde app plakalarınız dilekçeniz ve ruhsatınız yanınızda olsun sonra işlemler başlayacak size YENİ BİR PLAKA için kağıt verecekler onuda Soförler odasından gidip plakanızı bastıracaksınız
bu işlemler için dün ilçe emniyete 88 tl, soförler odasına 31 tl verdim
not; benim işlemleri yaptırmnam 3 hafta sürdü çünkü iem den randevu alamadım randevusu yapamayız ilçe planlayacak dendi dünde gidip 3 haftadır randevu alamadın artık yeter deyince randevusuz! işlemi yaptılar(adı lazım değil Şişli ilçe emn müd) maalesef ülkemizde işler böyle...
çok sinirlendim çok söylendim ama çok şükür yeni plakalarımı taktım umarım faydası olmuştur sorunuz varsa msj atın
bu forumun bilgilendirme gücüne inanıyorum cümleten saygılar._____________________________
-
55 liraya bir günde yeni plaka çıkardım gitmeden önce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
quote:
Orijinalden alıntı: TheRad67
55 liraya bir günde yeni plaka çıkardım gitmeden önce
Çift plaka ücreti sanırım..
Benden 50TL aldılar tek plaka için
15TL Teneke
30TL boya ücreti
5TL hizmet bedeli yazıyor makbuzda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hammerman -- 4 Temmuz 2017; 18:10:58 >_____________________________ -
İkiside yasak.
Özellikle APP Plaka için çok büyük ceza var artık.
benim ruhsata 88
plaka için 31 tl aldılar
plakanın ikisini de başka bir plaka alarak mı değiştirdiler?_____________________________ -
_____________________________ -
844 lira cezası varmış
ve ehliyete 10 ceza puanı ekliyorlarmış.
arabayı da normal orjinal plakası takılana kadar kullanamıyormuşsun_____________________________ -
Çift plaka için 55 tl adlılar makbuz filan kesmediler hiç :( _____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
quote:
Orijinalden alıntı: Hardwired
Şu app plaka takınca elinize ne geçiyor anlamıyorum ya ne gösteriş meraklısı insanlarsınız
Aracı aldığımda üzerindeydi hoş durduğu içinde söktürme gereği duymamıştım_____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5 -
Kalın galiba harflerin ve sayıların kenarları boyasız olması gerekmiş önceden kalemle boyanıp kalınlarştırıyorlardı şimdi plakada oynama yapmak yasakmış _____________________________ Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5
Benzer içerikler
- monoküler ehliyet cezaları
- kedilerin arabanın üstüne çıkmasını engellemek
- ehliyet kısıtlama kaldırma
- kış lastiği kaç dereceye kadar kullanılır
- trafik cezası tebliğ tarihi öğrenme
- en iyi navigasyon uygulaması
- trafik cezası itiraz
- bmw mi mercedes mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı