< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Duyar kasmaniz bitmedi mi hala. Adam zarar mi vermis kediye. Hem zarar verecek olsa zaten konu acmaz. Kediler arabalari mahvediyor araciniz var mi basiniza hic geldi mi bilemiyorum.
|
Park ettikten sonra tavana küçük bi paspas ser, hem hayvan rahat yatar , hem araç çizilmez.
|
Arabanın tavanıyla arka bahçeyi kiyasliyorsun . Ilginç bir bakış açısı.
|
Mama da koysun bari.
|
arabam var tabi. hiç bir zaman da kedi yattı diye arabanın çizildiği görmedim. o çizik dediği cilayla geçecek şeyler. asıl iki ayaklı hayvanların çiziklerine çare bulsun. çapulcunun biri alır anahtarı baştan aşağı çizer.
|
araban çizilmez neden korkuyorsun? bir metal parçası için sakın o canlara zarar verme, yoksa Allah daha fazlasını senden çıkartır.
|
neptun mavi rengi arabam var valla umrumda değil kediler üstüne yatıyor çiziyor bırakın onlarda keyif sürsün onların yaşam olanlarını kısıtladık sonuçta her taraf bina önceden ağaçlar vardı. Dondurma kabına süt koyuyorum her akşam bu sıralar hamile kediler geliyor çok içiyor, erkek kediler müsade ediyor onlar bile birbirilerine saygılı hayvanlar.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsyBeowulf -- 7 Temmuz 2019; 9:51:20 > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 7 Temmuz 2019; 11:11:35 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|