Şimdi Ara

Uzun Hikaye (2012) | Kenan İmirzalıoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nu uzun sürenin ardından bir araya getirecek yapım.

Sinegraf'tan yapılan açıklamaya göre, yönetmen Osman Sınav ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 10 yıla yakın zamandır hayata geçirmek istedikleri Mustafa Kutlu'nun ''Uzun Hikaye'' adlı eserini beyaz perdeye aktarma projesinde ilk adımı attı. ''Uzun Hikaye'' adını taşıyan filmin, İstanbul dışında 6 ayrı kasaba ve istasyonda gerçekleşecek çekimleri başladı. Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu'nu uzun sürenin ardından bir araya getiren filmin senaryosunu Yiğit Güralp yazdı.

1940'lı yıllardan 1970'lerin sonuna uzanan öyküsü ile kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zaman heyecanlı ve romantizm yüklü ''Uzun Hikaye'' filminin yönetmenliğini Osman Sınav üstlendi. Filmde, Kenan İmirzalıoğlu, alışılmışın dışında bir rolle, yuvasına son derece düşkün, hayata daima kocaman ve aydınlık bir gülümsemeyle bakan, onurlu ve aşık bir aile babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan ''Uzun Hikaye'' adlı filmde, Altan Erkekli, Güven Kıraç, Zafer Algöz, Cihat Tamer, Mahir Günşiray, Kürşat Alnıaçık, Şener Kökkaya, Osman Alkaş, Cengiz Bozkurt, Mustafa Üstündağ, Erkan Avcı, İsmail Hakkı Ürün, Bora Koçak, Ferdi Kurtuldu, Ufuk Karaali, Tuğçe Kazaz, Ushan Çakır, Damla Sönmez, Taner Ölmez, Batuhan Karacakaya, Elif Atakan, Buğra Bahadırlı, Başak Kasacı, Taha Yahya Tan, Fatima Betül Cordal rol alıyor.

Mekan, kostüm ve oyuncular için 6 aya yakın bir ön hazırlık çalışması yapılan filmin çekimleri yaklaşık 2 ay sürecek.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Osman Sınav, edebiyat dünyasının çok özel ve usta isimlerinden Mustafa Kutlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanarak insana dair sıcacık bir hikâyeyi anlatan “Uzun Hikâye” filminin çekimlerine İstanbul dışında başladı! Osman Sınav ile Kenan İmirzalıoğlu’nu, uzun bir sürenin ardından bir araya getiren, Yiğit Güralp tarafından senaryolaştırılan yeni sinema filmi; çok sayıda usta oyuncunun yer aldığı oyuncu kadrosuyla da büyük ilgi uyandıracak.

1940’lı yıllardan 1970’lerin sonuna uzanan öyküsü ile kimi zaman hüzünlü, kimi zaman neşeli ve coşkulu, kimi zamansa heyecanlı ve romantizm yüklü “Uzun Hikâye”nin yönetmenliğini usta yönetmen Osman Sınav üstleniyor. Filmin senaryosu ise son yılların ön plana çıkan önemli senaristlerinden Yiğit Güralp’e ait. Film; senaristinin tanımıyla; “uzayıp giden demiryollarında, kasaba kasaba dolaşarak geçen ömürleri boyunca, “Sen nerelisin” diye sorulduğunda “Sevda köylüyüm” diye yanıtlayan çok ama çok iyi insanların; ölümsüz aşklarını, adalet, doğruluk ve eşitlik üzerine bir yaşam kurma mücadelelerini” anlatıyor.

Osman Sınav ve Kenan İmirzalıoğlu’nun 10 yıla yakın zamandır hayata geçirmek istedikleri, Mustafa Kutlu’nun ölümsüz eserinden uyarlanan “Uzun Hikâye”de İmirzalıoğlu; alışılmışın dışında bir rolle, yuvasına son derece düşkün, hayata daima kocaman ve aydınlık bir gülümsemeyle bakan, onurlu ve âşık bir aile babası olarak seyirci karşısına çıkacak.

Mekân, kostüm ve oyuncular için 6 aya yakın bir ön hazırlık çalışması yapılan filmin çekimleri, İstanbul dışında 6 ayrı kasaba ve istasyonda gerçekleşecek. “Uzun Hikâye”nin ekibi, çekimlerin başlamasıyla 2 aylık zorlu ve yoğun bir çalışma sürecine girmiş oldu.

Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Uzun Hikâye”; hikâyesi, oyuncu kadrosu, müzikleri ve senaryosu ile gelecek sezonun en çok konuşulan filmlerinden biri olmaya aday…

• Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Nedense Türk filmlerindeki önyargımı kıramadım, pek umutlu değilim.
  • Bu filmin belki öyle çok fazla gişesi olmaz ama ben kaliteli olacağına eminim.
  • osman sınav ve kenan imirzalıoğlu varsa iyi film çıkar
  • ushan çakır da kenan imirzalıoğlu'nun oğlunu oynayacak galiba Kenan İmirzalıoğlu 38 Ushan Çakır 28 yaşında.
  • filmde ki bazı sahneler güzel köyümde çekildi.bütün arkadaşlarım sakarya doğançay köyünde kenan imirzalioğluyla fotoğraf çekildi.ben izmitte okuyorum.gidemedim. :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani kenan imirzalıoğlu olacak osman sınav olacak küçük ev uyarlaması bir film yapacaklar imkansız senaryo şimdiden belli ilk etapta kenanın karısına ve çocuğuna kötü adamlar birşeyler yapar ve kenan eline silahı alıp herkesi öldürür intikamını alır 1970 gibi geçecekse olay arazi davası yada sendika meselesi parti olayları felan olabilir onuda izleyip göreceğiz tek diyeceğim kenanın eline altıpatlar acayip yakışı şöyle S&M marka birşey olursa dehşet olur.
  • off kadroya bak.. kesinlikle kaçırmamak lazımmm
  • Yine yine yine ve yine diyorum çıkıcak olan bu filmde yabancı dizilerden daha iyi olamayacak :)

Örnek : Fetif1453 "FİLM" vs Game Of Thrones "DİZİ" :) abi önyargılı olmam diyemem ben burda yıllardır sonuç belli grafik belli yine hüzün yine aşk yine ölüm basit sohbetler yaşam hikayesi

buda Cod Serisi gibi aynı sernayo farklı grafik aynı :)
  • Kenan'a bu rolde alışabilcek miyiz acaba
  • ezelden sonra ona bu rolde alışacağımı pek zannetmiyorum. bakalım nasıl olacak?
  • tuğçe kazazdan anne yapmışlar olmaz o iş.osman sınavın bi kuralı vardır hani bütün dizilerinde toplu katliam yapar.inşallah filmlerinede uygulamaya kalkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir t. -- 8 Mayıs 2012; 18:25:13 >
  • gösterim tarihi 12 ekim 2012

• İyi bir yapıta benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mentalist Bey -- 22 Ağustos 2012; 18:04:35 >

• Girsin vizyona bakalım, izleyicilerden olumlu yorumlar gelirse gidebilirim.
  • Vizyonda
  • film çok güzeldi,imirzalıoğlu muhteşem oynamış
  • Güzel ve sıkmayan bir film tavsiye ederim
  • Kenan yine çoşturmuş be "arkadaş". Samimi, içinizi ısıtacak bir film, tavsiye ederim şiddetle.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.