Şimdi Ara

Uzun Hikaye (2012) | Kenan İmirzalıoğlu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuldan arkadaşlarla gittik bir arkadaşın doğum gününde.

Şu ana kadar izlediğim en iyi Türk Filmi.
  • akşam bu filme gideyim bari , paranormal activity 4 yerine
  • Bugün filme gittik. Herkeze gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim sımsıcacık bir türk filmi.Son zamanlarda seyrettiğim en iyiside diyebilirim.....
  • Bu akşam gitme şansım oldu filme. Gerçekten çok güzeldi. Sıcacık, neşe ve hüzün dolu bir filmdi. Çoğu kişinin de belirttiği gibi son zamanların en iyi Türk filmi diyebilirim. Mutlaka izleyin.
  • Türk filmlerini bir türlü sevemedim.Buna gitmeyi düşünüyorum ama güzel bir şeye benziyor.
  • Yorumlar çok olumlu.Son zamanlarda hiç bu kadar olumlu yorum alan bir film görmedim.Listeye aldım filmi.
  • ben ağladım arkadaşlar. çıkarken de büyük bir cesaret verdi nedendir bilinmez
  • filmi dün izleme fırsatı buldum baştan söyleyim vizyondan kalkmadan vakit bulduğunuz gibi gidip seyredin o kadar iyi bir film.
    -uzun zamandır bu kadar içten samimi bir film izlememiştim..anlatılanı seyirciye öyle güzel yansıtmışlar ki içinde arkadaşlığı,baba-oğul ilişkisini,aşkı,dürüstlüğü kısacası hayata dair ne varsa bulabileceğiniz sizi alıp götüren bir film.teknik olarak kenan imirzalıoğlu başta olmak üzere bütün oyuncular kusursuz oynamışlar.geçişler güzel ve müthiş fotoğraflar var filmin içinde,kostüm tasarımı harika o dönemi ve taşra havasını çok iyi yansıtmış.
    kısacası son yılların en başarılı yerli yapımlarından.izlemenizi tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

ben ağladım arkadaşlar. çıkarken de büyük bir cesaret verdi nedendir bilinmez

Kizmi kacircan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

ben ağladım arkadaşlar. çıkarken de büyük bir cesaret verdi nedendir bilinmez

Kizmi kacircan

aynen
  • harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Bugün filme gittik. Herkeze gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim sımsıcacık bir türk filmi.Son zamanlarda seyrettiğim en iyiside diyebilirim.....

bu film hala gösterimdemi acaba ?

• Büyük ihtimal kalkmıştır
  • bu filme çok gitmek istiyordum ama gidemedim..online izleme stelerinde varmı? bir bilginiz var mI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

bu filme çok gitmek istiyordum ama gidemedim..online izleme stelerinde varmı? bir bilginiz var mI?

daha nete düşmedi.. online izleme sitelerinde olmaz.
  • Baya zamandır bakıyorum bulamadım. Merak ettiğim ve kaçırdığım bir film. Kenan dayı övgüleri hak ediyordur mutlaka izlemek lazım.
  • Güzel bir yapıma benziyor, fragmanını sinemada izlemiştim. Bi ara indirip izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErknOzyurt

Yine yine yine ve yine diyorum çıkıcak olan bu filmde yabancı dizilerden daha iyi olamayacak :)

Örnek : Fetif1453 "FİLM" vs Game Of Thrones "DİZİ" :) abi önyargılı olmam diyemem ben burda yıllardır sonuç belli grafik belli yine hüzün yine aşk yine ölüm basit sohbetler yaşam hikayesi

buda Cod Serisi gibi aynı sernayo farklı grafik aynı :)

quote:

yi de Game of Thrones ile zaten karşılaştırılamaz ki Game of Thrones'un ilk sezonunun bütçesi yaklaşık 60 milyon dolar Fetih 1453'ün ise 17 milyon dolar Game of Thrones dizisinin yapımcıları Hollywood tan ve çalıştıkları özel efektçiler bu konularda oldukça deneyimli Türkiyenin ise şu ana kadar çekilmiş tek yüksek bütçeli filmi bu. Biri sinema dünyasının kalbinden çıkmış bir dizi diğeri daha yeni emeklemeye başlamış bir sinemanın ürünü varın siz karşılaştırın karşılaştırabilirseniz

Son olarak bence çok iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok gitmek isteyip istediğim kişi yanımda yok diye gitmediğim bir film...internette varmı şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

çok gitmek isteyip istediğim kişi yanımda yok diye gitmediğim bir film...internette varmı şuan

daha düşmedi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.