Şimdi Ara

Uzun Hikaye (2012) | Kenan İmirzalıoğlu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadroya bak, ezel var, erdal bakkal var, memduh başgan var bu film izlenmez mi şimdi
  • Cok merak ediyorum filmi bu haftaici giderim buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika, sıcacık bir filmdi. filmin büyük kısmını bütün salondaki insanlar yüzlerinde bir gülümsemeyle izledi resmen. bir o kadarda iç burkan sahne vardı ama. kenan imirzalioğlu çok büyük oyuncu, tek kelimeyle döktürmüş. kadro zaten çok zengindi, tuğçe kazaz da dahil hiç sırıtan biri yoktu filmde. ailenizle, sevdiklerinizle güzel bir 2 saat geçirmek isterseniz gidin mutlaka.
  • bugun maaslar yattı en yakın zamanda gidilir.
  • müthiş filmdi..filmin müziklerini nerden bulabilirim acaba elinde olan war mı ?
  • Tuğçe kazaz'mı o?
    Oymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 15 Ekim 2012; 5:00:25 >
  • Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk filmiydi. Bu film varken yan salonda Oğlum Bak Git'e girenleri görünce neyse..
  • Yorumlar olumlu olmuş.En kısa sürede ben de izlemeyi planlıyorum.
  • Müthiş.. Demekki icinde küfür olmadan, açık sahne olmadan bu denli başarılı bir film yapilabiliyormus. Mutlaka izleyin.

• bazılarının dediği gibi ''sürekli sadece kabadayı-mafya tiplerini oynuyor başka rollerin altından kalkamaz'' sözünü çürütmüş oldu kenan reyiz
  • güzele benziyor
  • Cok iyiydi ya bayildim .Izledigim en iyi turk filmlerinden biriydi .

Vagonda ogluna annesiyle tanisma hikayesini anlattigi bolum 10 numaraydi . Sicacik film gidin izleyin . Salonun dolu olmasida beni sevindirdi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Kenan'a bu rolde alışabilcek miyiz acaba

forumdan bi arkadaşın buna benzer bi soruya verdiği cevap: "sadece kabadayı,mafya tiplerini oynuyor başka rollerin altından kalkamaz sözünü çürütmüş oldu kenan reyiz" buna benzer bişeydi.

+
  • Dün izledim, çok çok beğendim. Yazar Mustafa Kutlu'nun diğer eserlerini de çok merak ediyorum. Hakikaten sıcacık, içimize işleyen, gündelik hayatımızda tüketime yönelik saldırganlıkların ötesinde de değerler olabileceğini samimiyetle anlatan bir film.
  • Çok çok çok güzel bir film. Kenan abimizin oynadığı karakter çok hoşuma gitti.
    Karısının ölmeside yıktı beni hiç beklemiyordum, üzüldüm gözlerim doldu ya la.. "Tanımıyorum ama çok iyi adam" ve "olsun be arkadaş"
    sözleri çok hoşuma gitti. Günlük hayatta çok kullanır oldum :)) Çok sıcak kanlı bi karakter, al kucağına sev..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 1 Kasım 2012; 16:28:35 >
  • güzel bir yapıma benziyor. zaten işin içinde osman sınav varsa kötü birşey beklenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

güzel bir yapıma benziyor. zaten işin içinde osman sınav varsa kötü birşey beklenemez

+1 Birde Kenan İmirzalıoğlu varsa..
  • Film gerçekten çok güzel geçen gün sinemada izledim.
  • Uzun zamandır izlediğim en iyi Türk yapımı

hatta 3-4 haftadır izlediğim en iyi film
  • ben az önce gittim de.
    filmdeki mızıka müziğinin bestesi kime aittir acaba?
    ve temiz bir versiyonunu bulabilir miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.