Şimdi Ara

üzerinde isim yazan kolyeler ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya hani şu kızların taktığı üzerinde isim yazan kolyeler ne kadar biliyormusunuz beyler daha doğrusu kolyeye istediğimiz ismi yazdırmak ne kadar ?

• 50 liraya yazdırdım.

zinciri de dahil hepsi gümüş. 60 demişti pazarlıkla 50ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

50 liraya yazdırdım.

zinciri de dahil hepsi gümüş. 60 demişti pazarlıkla 50ye aldım

oha pahalıymış ben iki harf yazdırcam harften fiyat farkı oluyomu dostum
  • Kaptany0sun kullanıcısına yanıt
    hiç sanmıyorum ama olabilir tabiki. ben 5 harf yazdırmıştım. 2 harf olunca 20ye alırım diye düşünme de bi gümüşçüyü arayıp konuş ben telefonla sipariş vermiştim normalde kapora istiyoruz dedi kapora da vermedim telefonda pek fiyat konuşmayı sevmezler ama söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slp

hiç sanmıyorum ama olabilir tabiki. ben 5 harf yazdırmıştım. 2 harf olunca 20ye alırım diye düşünme de bi gümüşçüyü arayıp konuş ben telefonla sipariş vermiştim normalde kapora istiyoruz dedi kapora da vermedim telefonda pek fiyat konuşmayı sevmezler ama söyliyim

bunların çakması yokmu ya illa gümüşmü olması gerekiyot öğrenciyim ben
  • 20 ye alıesın kızın adı bilindikse ayşe merve gibi adamda vardır. Daha ucuza da alırsın belki. Ne için alacaksın? Alacağın kız kaç yaşında bide ona göre önemli gümüş olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaptany0sun kullanıcısına yanıt
    arkadaşın da dediği gibi yaşı önemli kızın 20li yaşlarsa gümüşten aşağısı kesmez. ha yine dediği gibi yaygın bir isimse gümüş olmayan daha ucuzlardan bulursun. benimkinin adı çok alışılageldik bir isim değildi mecburen siparişle yaptırdık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: siryarel

20 ye alıesın kızın adı bilindikse ayşe merve gibi adamda vardır. Daha ucuza da alırsın belki. Ne için alacaksın? Alacağın kız kaç yaşında bide ona göre önemli gümüş olması

ya aslında benim amacım şöyle baş harflerimizi yazdırmakta kız arkadaşımın doğum günü için 60 lirada ne demek ya gözüme gelir valla

Ezgi varmıdır acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptany0sun -- 9 Şubat 2014; 0:40:12 >
  • 3,5 tl'ye görmüştüm geçen sene, anneler günü hediyesi alacaktım 20-30 isim vardı bilindiklerden ama baya dandik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

3,5 tl'ye görmüştüm geçen sene, anneler günü hediyesi alacaktım 20-30 isim vardı bilindiklerden ama baya dandik

3.5 Ezgi gördünmü hiç dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaptany0sun

quote:

20 ye alıesın kızın adı bilindikse ayşe merve gibi adamda vardır. Daha ucuza da alırsın belki. Ne için alacaksın? Alacağın kız kaç yaşında bide ona göre önemli gümüş olması

ya aslında benim amacım şöyle baş harflerimizi yazdırmakta kız arkadaşımın doğum günü için 60 lirada ne demek ya gözüme gelir valla

Ezgi varmıdır acaba ?

Kaba olmak istemem ama kiz arkadasina 60 TL cok görüyorsan bence bosver daha iyisini bulursun

NOT:Maddi durumunu bilmeden yazdim pardon şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

quote:

quote:

Ezgi varmıdır acaba ?

Kaba olmak istemem ama kiz arkadasina 60 TL cok görüyorsan bence bosver daha iyisini bulursun

NOT:Maddi durumunu bilmeden yazdim pardon şimdiden

benim haftada elime geçen para 15 tl daha 17 yaşındayız lise sondayız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

3,5 tl'ye görmüştüm geçen sene, anneler günü hediyesi alacaktım 20-30 isim vardı bilindiklerden ama baya dandik

3.5 Ezgi gördünmü hiç dostum

Hiç hatırlamıyorum ama vardır kesin, en alakasız isimler bile vardı

• 5 liraya görmüştüm. Bulursun ucuza rahat..
  • Boyunlarina tasma takmaktan ne anliyor bu insanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi durumunu iyi değil olarak düşünüyorum cevap verirken.
    Üç sorum olacak.
    Sigara içiyor musun?
    Yemeğini dışarda mı yiyorsun, malum öğrencisin?
    Pese vs gidiyor musun.

Çünkü eğer bunlardan birini bile yapıyorsan ben sevgilimin hediye parasını biriktirirken sigarayı bıraktım. Ki bu benim için çok zordu. Evden getirdim yemeğimi yol parası vermedim yürüdüm. 4 kilo da vermiş oldum işime yaradı süper oldu ve o hediye benim için çok daha muazzam oldu. Alması biriktirmesi vermesi herşeyiyle eğlenceliydi.

Hani bunları yapıyorda sevgiline 20-30 lira çok görüyosan bence de yenisini ara.

Yok durumun yoksa mühim olan hediye değil. Ne aldığın değil. Nasıl verdiğin

• quote:

Maddi durumunu iyi değil olarak düşünüyorum cevap verirken.
    Üç sorum olacak.
    Sigara içiyor musun?
    Pese vs gidiyor musun.

Çünkü eğer bunlardan birini bile yapıyorsan ben sevgilimin hediye parasını biriktirirken sigarayı bıraktım. Ki bu benim için çok zordu. Evden getirdim yemeğimi yol parası vermedim yürüdüm. 4 kilo da vermiş oldum işime yaradı süper oldu ve o hediye benim için çok daha muazzam oldu. Alması biriktirmesi vermesi herşeyiyle eğlenceliydi.

Hani bunları yapıyorda sevgiline 20-30 lira çok görüyosan bence de yenisini ara.

1-Hayır sigara içmiyorum Allah çok Şükür

2-Haftada 2 defa yol parası veriyorum 1 defa yemek yiyorum

3-bazen arkadaşlar dershane çıkışı pese götürüyorlar oda 2 haftada 1 filan

• Aylık mı günlük mü para alıyosun? Sorması ayıptır aylık ne kadar alıyorsun harçlık

• quote:

Maddi durumunu iyi değil olarak düşünüyorum cevap verirken.
    Üç sorum olacak.
    Sigara içiyor musun?
    Pese vs gidiyor musun.

Doğru söylemiş arkadaş. Bende 14 Şubat'ta ne yapsam diye düşünmeye taa Ocak'ın 16 17 sinde başlamıştım. Ayrıldık

• quote:

Aylık mı günlük mü para alıyosun? Sorması ayıptır aylık ne kadar alıyorsun harçlık

haftalık 15 lira
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.