Şimdi Ara

uzaynet ile #heryerdehızlıinternet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
3
Favori
63.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hckr kullanıcısına yanıt
    quote:

    Kablonetin (ki uydu bağlantısı değil) "kutularında" limit yok mu diye sormuşsun. Evet onda da var. Biraz Google'a sorarsan limit var mı yok mu görürsün. Sen 100 Mbps kullanıyorsun fakat herkes de 100 Mbps yok. Sen de 200 Mbps kullanmıyorsun. Ha belki herkesi 100 Mbps destekleyecek hatta daha fazlasını destekleyecek alt yapıda kurabilirler. Fakat o altyapıdaki "kutular" da limitsiz olmaz. Limiti yüksek olmuş olur. Her yazdığın sallamasyon. Boş cevap. Okumak yok. Hayalindeki neyse o doğrudur...


    İyi aradan şunu silmişsin :D Hah haha

    Hız ile indirilen veri büyüklüğü farkını bile bilmiyorsun. Seninle AKN tartışıyorum.

    Senin bir yakının felan mı bu servis sağlayıcı?
  • pakete bak gülesim geldi birde altyapısı olmayanlara demişler resmen zor durumdasınız bizden başka alternatifiniz yok demeye getirmişler ama bilmeyenler için superbox demiş herkes ama daha uygunu da var

    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/evimde-mobil-wifi-tarifeleri.aspx 20 gb 2 yıl tahahütlü 29 tl tahahütsüz fiyatı 39 tl kota bitince de 10 gb 15 tl fiyatı 20 gb yetenler için bence uygun fiyat

    hem o kadar para isteyeceksin 160 tl birde kota var bunu alıp dışarıda kullanmayacaksın çünkü uydu inti benim dediğimi telefona takıp kullanabiliyorsunuz 4.5 g data hattı dediğim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 15 Mart 2019; 14:45:10 >




  • Beyler yavas vurun da olmesin, geri donsun ki olani biteni patrona anlatsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Bir şey silmedim. Alıntıladığın kısım aynen duruyor.

    Değil. Alakam yok. Lakin bu konudan önce bulmuştum. Kullanıcısı da değilim ihtiyacım yok. Zira burada kablonet gibi daha ucuz ve daha iyi alternatifler mevcut. Ki firmayı da savunmuyorum. Hatta sen iddialısın bu uydunun sahibine git sen de hizmet vermeye başla hem sınırsız 16mbit ya da 100mbit (sizin hayal gücünüze kalmış) hem de daha ucuza. İhtiyacım olmasa bile senin uydu netine abone olacağım.

    Yine kelime oyunlarına başladık.

    Doğru söylüyorsun bilmiyorum. Zaten söyledim sen haklısın. İnternet büyüyle çalışıyor. Tek bir uydu milyarlarca kullanıcıya 16mbit/s verebilir. Lakin, bu servis sağlayıcı o kadar aptal ki fiyatı ucuza çekip, tüm limitleri kaldırıp çok daha fazla aboneden binlerce kat daha fazla gelir elde etmek yerine daha az kâr getiren böyle bir "işkence" yöntemini seçmiş.

    Savunduğun şey routerların, servis sağlayıcıların aslında herhangi bir limiti olmaması. Bak buna cevap vermeye bile utanıyorum. Fakat defalarca kez cevap verdim. İlk başta anlar gibi olup hızı 4'e çektin. Az önce yüze çıkardın.

    Hala yukarıdaki otoyol trafiği videosunu izleyip birkaç saniye düşünmeni tavsiye ederim. Sadece birkaç saniye.

    Yazdıklarının hepsi sallamasyon. Hepsi hayalinde olmasını istediğin gibi. Dünya, "harikalar diyarı". Her kaynak limitsiz. Mühendisler figüran. Bilim yalan. 3G, 4G, 5G ayakkabı numarası...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 15 Mart 2019; 15:3:58 >




  • Ben utanırdım böyle bir konu açmaya fiyatı geçtim zaten çok çok yüksek de 256 internet ne
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onurfredy

    Superbox'dan ne artısı var?
    Merhaba,

    Bahsettiğiniz sistem 4.5G altyapısı ile çalışmaktadır. 4.5G altyapısının da bulunmadığı yerlerde uzaynet olarak uydu üzerinden internet erişimi sağlıyoruz.

    İyi günler dileriz.
  • Fiyatlar gerçekten çok uçukmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skayn

    Bunun bize yasal mevzuatını açıklar mısınız ? BTK'ya bağlı çalışıp nasıl AKN yönetmeliğine aykırı davranıyorsunuz ? Mevzuatta uydu interneti hariç mi tutuldu ? Sizin AKN kullanmanızın gerekmesi yasaların ve yönetmeliklerin üzerinde değil. Bize yasalardan bahsedin lütfen.

    Alıntıları Göster
    Merhaba,

    Uydu üzerinden verilen internet sevisleri, kapsama alanları, kapasiteleri ve ömurleri, tasarımlar sırasında belirlenen uydular üzerinden ve paylaşımlı/kotaları belirli ürün planlamaları yapılarak sunulmaktadır. Sabit ve mobil şebekelerde olduğu gibi, gerektiği anda genişletilebilir değildir. Bu nedenle şu anda serviste olan uydularda, AKN uygulaması yapılarak fiyat/performans daha efektif hale getirilebilmektedir. Yeni teknolojilerle 2021 den itiberen firlatılacak yeni seri uydularda kapasiteler daha fazla olacak ve AKN siz ürünlerin çıkarılabilmesi mümkün olacaktır. Bu durumla ilgili bilgilendirmeler düzenleyici Kurum BTK’ya da yapılmıştır. Ayrıca Şirketimiz isteyen müşterilerine, standart ürünlerin dışında tahsisli ve sürekli atanmış kapasiteler sunabilmektedir.

    İyi günler dileriz.




  • bi arızada uzayamı çıkacaksınız reis :D uzay ağa bu güven olmaz meteor çarpar uyduya 2yıl internet yok :D
  • uzaynet yetkili kullanıcısına yanıt
    kardeşim siz btk ya bilgilendirme yapmış olabilirsiniz ararım telefonla bende bilgilendirdim bak oldu derim hani mevzuat nerede btk nın yayınladığı birşey varmı uzaydan internet zımbırtısıyla ilgili ??yanlış yapıyorsunuz ve ceza yiyeceksiniz hele hele dh gibi bir forum sitesinde bu konuyu açıp kendinizi ifşa etmek büyük cesaret ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mesaopp

    DH ölücüleri sizi kullanamaz malesef. Herşey uçuk akn var.
    Merhaba,

    Öncelikli amacımız "uydu internet" hizmetlerini tanıtmaktır. Yorumlardan da anlaşılacağı üzere uydu interneti çoğunlukla 4.5G, fiber ve ADSL hizmetleriyle karşılaştırılmakta, sonuç olarak doğru bir değerlendirme yapılamamaktadır. Ek olarak, bireysel ve kurumsal olmak üzere Türkiye genelinde binlerce müşterimiz bulunmaktadır.

    İyi günler dileriz.
  • fiyatları görünce bir an kalbim sıkıştı :)
  • Ne pazarlıyorsunuz hala çözemedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HuoYuanJi kullanıcısına yanıt
    Aylik 900 TL vermis olsam Turk Telekom direk fiber ceker

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 160 TL'yi görünce dedim muhtemelen 50 veya 100 mbps down var çünkü diğer ülkelerde uydu interneti hızı genelde 50-100 arasında değişiyor. Tarifeleri de 50 dolar civarında. Ben bu konuda şanslı olup 100'lük kullansam da ülkedeki genel internet şartları göz önüne alındığında bu fiyata rağmen bu hizmet yine de alınır diyecektim ki ne göreyim.

    Download: 16 Mbps
    Upload: 3 Mbps
    AKN: 20 GB
    AKN Sonrası Download: 256Kbps
    AKN Sonrası Upload: 256Kbps
    Fiyat : 159 TL

    Yani ben buna ne diyeyim şimdi tek bir mantıklı açıklama ve alma sebebi çıkar mı ki bundan. Belli ki uydu şirketinden bir miktar kapasite satın alınmış ve satılmaya çalışılıyor. Yurt dışında 50 eurodan falan satıyorlardır da bu fiyatı direk TL'ye çevirip yarısını düşmüşler ama çıkan sonuç yine bu. Zaten Türkiye'den müşteri beklediklerini pek sanmıyorum şansımızı deneyelim demiş adamlar.




  • Bireyselde bu ücretleri kimse vermez. Boşuna kasmayın, kurumsal çalışmaya devam edin.
  • Kota çok iyi. Sadece facebook girebiliriz.
  • uzaynet yetkili kullanıcısına yanıt
    Hayirli calismalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.