Şimdi Ara

Uzayda Vektörler müfredattan kalktı mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette uzay analitigi konuları kalkti diyor, hocamız da yok dedi ama esen ve birey b'de uzayda vektörler var. Son durum nedir bilgisi olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak ediyorum denemelerde de var sanki...ama kalktı diye biliyorum ben de...

• Kalktı

• Endemik soru bankasinda yok birey b de var

• Bu sene kalkan ne kadar konu varsa. (mat geo geçen sene soru sormuşlar ne kadar güzel bir egitim sistemi degil mi

• nette heryerde kalktı diyor ama okulda işledi bizim hoca biri aydınlatsa hoş olur
  • ibrahim.h2182 İ kullanıcısına yanıt
    Krdş bu sene için kalktı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRİGONOMETRİ KALKTI MI?!?!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzay direk kalmti benim bildigim ama yine baglantili seyler oldugundan anlatiliyor

• Bu konu tam bir MUAMMA arkadaşlar. Güray küçük yeni fasiküllerinde Uzay konuları var, vektörlere özel olarak bakmadım ama internette tüm uzay konuları kalktı yazıyordu. Aramızda matematik öğretmeni falan yok mu, bi açıklık getirse şu konuya.
  • UZAY ANALİTİĞİ KALKTI UZAYDA VEKTÖRLER DURUYOR KONU KİLİT
  • açıp ders kitabına bakarak hangi konuların hala müfredatta olduğunu görebilirsiniz, bu kadar zor bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekpeudoh

açıp ders kitabına bakarak hangi konuların hala müfredatta olduğunu görebilirsiniz, bu kadar zor bir şey değil

Belki mezunum, belki ders kitabımı kaybettim? Adam akıllı soru sormakta mı yasak oldu bi ton gereksiz konu arasında bu konuya laf sokmaya çalışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

quote:

açıp ders kitabına bakarak hangi konuların hala müfredatta olduğunu görebilirsiniz, bu kadar zor bir şey değil

Belki mezunum, belki ders kitabımı kaybettim? Adam akıllı soru sormakta mı yasak oldu bi ton gereksiz konu arasında bu konuya laf sokmaya çalışıyorsunuz.

Pdf si nette var araştırın bulun

• Abi bu üçlü koordinatları kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: TıpİsteyenBiri

quote:

quote:

Matematik hocam Uzayda Vektörler kaltkı dedi, neden gidip bir de kitaptan bakmakla uğraşıyım adam akıllı konu açıyoruz ki herkes faydalansın, öğrensin. Bundan sonra ben de sizin gibi herkese faydası olan müthiş bilgilendirici konuları açacağımhttps://forum.donanimhaber.com/500-misafir--125686473#125686473 . 100 beğeniye TMOZ denemesi paylaşıyom, forumda 500 misafir var diye konu açıyor bana laf atıyor ya boş beleş adamsın git TM'lere söv hadi.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TıpİsteyenBiri

quote:

quote:

Matematik hocam Uzayda Vektörler kaltkı dedi, neden gidip bir de kitaptan bakmakla uğraşıyım adam akıllı konu açıyoruz ki herkes faydalansın, öğrensin. Bundan sonra ben de sizin gibi herkese faydası olan müthiş bilgilendirici konuları açacağımhttps://forum.donanimhaber.com/500-misafir--125686473#125686473 . 100 beğeniye TMOZ denemesi paylaşıyom, forumda 500 misafir var diye konu açıyor bana laf atıyor ya boş beleş adamsın git TM'lere söv hadi.

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

BENIM BOS BELES KONU ACMANDAN SANANE LAN DELIRTMEYIN INSANI ISTEDIGIME SÖVERİM BURDA GELMIS KOLAY YOLDAN OGRENMEYE ÇALIŞIYOSUN SANA ADAM GIBI GIT PDF SI VAR ORDAN BAK DİYORUZ BIDE GELMİŞ LAF ATIYOSUN MADEM MILLETI BILGILENDIRECEN GIT PDF DEN BAK SONRA KONUYA GEL YAZ KI SUBLAR SUNLAR CIKMIS CALISMAYIN BOYLE BILGILENDIRME MI OLUR GIT NERDE KONU ACIYOSAN AC HADI YOLUNA UZA BAKIM

• Dikten inen dikme kullanıcısına yanıt
    Hocam muhattap olmayın bunlarla valla bak açılan konulara bak kişinin seviyesi ortaya çıkıyor zaten...

Forum neden var...?sizin boş muhabbetleriniz için mi...?kolaya kaçmak demişsin...iyi soru da sorulmasın burda gitsin çalışsın çözsün...saçmalıyorsunuz...

• quote:

Orijinalden alıntı: cinsiyetsizkedi

Hocam muhattap olmayın bunlarla valla bak açılan konulara bak kişinin seviyesi ortaya çıkıyor zaten...

Forum neden var...?sizin boş muhabbetleriniz için mi...?kolaya kaçmak demişsin...iyi soru da sorulmasın burda gitsin çalışsın çözsün...saçmalıyorsunuz...

OKUDUGUNUZU DA ANLAMIYOSUNUZ YAZIK

• TıpİsteyenBiri T kullanıcısına yanıt
    gardas mukemmel konu acmis arkadas benim de aklimda vardi bu soru neyi kolaya kacmak bunun? Bilen birisi soyleyecek herkes de aydinlanacak iste gereksiz uzatiyosunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cCcWalterWhitecCc

gardas mukemmel konu acmis arkadas benim de aklimda vardi bu soru neyi kolaya kacmak bunun? Bilen birisi soyleyecek herkes de aydinlanacak iste gereksiz uzatiyosunuz.

Bro gitmis belki mezunum kitap yok diye bende pdf si var arastir bul dedim mat hocasi soylemis hala kafa karisikligi yaratiyo bulduysan duzgunce paylas kendi gereksiz uzatiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.