Bildirim
Manyetizma anlamadığım soru ( altuğ güneş manyetizma-2)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Bir çember düşün . Bu çemberi evinin yan duvarlarına paralel olacak şekilde konumlandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EC4C0E38 -- 25 Nisan 2020; 23:56:23 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim de kafam karışmıştı burada bunu izlerken he deyip geçtim. Kafanda ne olduğunu biliyorum ona göre düşün. -
Ben bu videonun altına pratik şekilde nasıl düşünebileceğinize dair bir hızlıresim linki atmıştım oradan bakabilirsiniz
Kanka var ya bu soruyu 50 kere dinledim anlamadım,manyetizmada Altuğ hocadan anlamadığım tek soru
evet hocam böyle düşününce biraz anlaşılır oldu teşekkürler -
Hocam baktım da bir daha göremedim. -
sizde sıkıntı var oldukça net bir soru ok yönü bariz belli işte gidin düzgün çalışın bence konuya -
ya boş yapma s2k -
Hocam bu soruyu ben de kaç kere dinledim anlayamadım hala 3 yönü tam olarak nereyi kast ediyor vs.
ilk izlediğimde anlamamıştım 2 3 kere dinledim anlamamıştım tekrar için izlediğimde anlamıştım -
1 Liralık bir bozuk para alın.
Kısacası para dik duruyor gibi düşünün yerde. Ama dairesel yüzeyler sağ ve sola baksın.
İşte o halkanız.
O halkaya mıknatıs yaklaşınca N kutbu yaklaşıyor ----> Halka ise <------ N yapar
Eğer bu olayı ekrana karşı yapıyorsanız indüksiyon akımını bulmaya çalıştığınızda 4 parmağınız bilgisayar ekranına gidiyormuş gibi olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 26 Nisan 2020; 12:22:14 > -
ÖSYM Tarzı Fizik Soruları Serisinde bunu tekrar anlatayım ben -
Altuğ hocam çizimde perspektif belirtilmemiş, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir :) Çünkü halkanın iki tarafı da mavi çizginin ardında kalmış. Halkanın hangi tarafının bize yakın olduğu anlaşılmıyor. Soruyu siz hazırladığınız için bunu fark etmemiş olabilirsiniz. Aynı şey benim de başıma geliyor sürekli :) -
Foruma kalitesiz diyenler var . Şuna bakın Altuğ Güneş ve Ertan Sinan Şahin soru hakkında konuşuyor. Forum zirveyi gördü arkadaşlar.
Evet bence de,quote:
Orijinalden alıntı: ertansinansahin
Altuğ hocam çizimde perspektif belirtilmemiş, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir :) Çünkü halkanın iki tarafı da mavi çizginin ardında kalmış. Halkanın hangi tarafının bize yakın olduğu anlaşılmıyor. Soruyu siz hazırladığınız için bunu fark etmemiş olabilirsiniz. Aynı şey benim de başıma geliyor sürekli :)
illustrator (çizim) yeteneksizliğim
mavi çizgiyi ekranda çizdiğim için perspektiflik gitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeratula -- 26 Nisan 2020; 13:18:43 > -
Bu sorularda aslında perspektif çok önem taşıyor buna rağmen çözdüğüm birkaç kitaptada perspektif düzgün belirtilmemişti.
Perspektif hatası
Aranızda var mı bir babayiğit şu soruyu perspektif olarak çizip bana atabilecek? Hadi aslanlar göreyim sizi. -
Foruma kalitesiz diyenler var . Şuna bakın Altuğ Güneş ve Ertan Sinan Şahin soru hakkında konuşuyor. Forum zirveyi gördü arkadaşlar.
|
Altuğ hocam çizimde perspektif belirtilmemiş, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir :) Çünkü halkanın iki tarafı da mavi çizginin ardında kalmış. Halkanın hangi tarafının bize yakın olduğu anlaşılmıyor. Soruyu siz hazırladığınız için bunu fark etmemiş olabilirsiniz. Aynı şey benim de başıma geliyor sürekli :)
|
ÖSYM Tarzı Fizik Soruları Serisinde bunu tekrar anlatayım ben
![]() |
ya boş yapma s2k
|
Benzer içerikler
- yeditepe ybs
- ertan sinan şahin sıralama
- evde çalışarak tıp kazanmak
- gemi makineleri işletme mühendisliği maaş
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X