Şimdi Ara

UYKUSUZLUK ÜZERİNE YARDIM İSTEĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba yakın zamanda çok güzel bir uyku düzeni olan biriydim fakat bir gece tüm gün telefon baktıktan sonra iç sıkıntı ve iç huzursuzlukta beraber asla uyuyamadım daha sonra ki 3-4 gece de bu şekilde olmaya devam etti gün içinde izlediğim videolar, dinlediğim müziklerin belli kısımları, çözdüğüm matematik problemleri, araştırdığım yazar… kafamın içinde çalıyor asla durmıyor uykuya geçiş anında daha da şiddetleniyor uyandırıyor sapıttırıyor bilen biri varsa ne yapmam gerekiyor bütün alternatif çözümleri denedim nefes egzersiİnden her şeyine fakat geçmiyor var mı bu şekilde bir durum yaşayan ya da yaşamış?? Lütfen bu konuda bilmeyen insanlar yazmasın teşekkürler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birşey dusunmemekde bir şey düşünmelidir.O yüzden melatonin seviyeni arttıracak şeyler alacaksın vücuduna.Duzenli olarak doktorundan destek alabilirsin.Sinir bozucu .Pazar sabahı ise gidecek olan ben mesela dün 1 gram uyumadım seni iyi anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kral aslında kendi elimde de değil. Tam uykuya dalıcam birden kafama zuhur ediyor düşünceler benlik değil. Ben düşünüp kafa yormuyorum gün içinde ki yaptıklarımın en kayıtsızı geliyor kafamın içine uyandırıyor birden beni 6 gibi kafamdaki sesler birden sustu uyumuşum. Teşekkür ederim tavsiyen için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantprochazka -- 26 Ekim 2025; 13:6:45 >
  • Reasonable Doubt kullanıcısına yanıt
    Kral sorun da bu benlik düşünceler değil ben uyumaya odaklandıkça gün içerisinde yaptığım bir aktivitenin en kayıtsız bölümü kafamın içine gelip beni uyandırıyor psikiyatrik bir sorun ıldugunu düşünüyorum fakat ilaç almadan atlatmak istiyorum

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.