Şimdi Ara

sürekli bir yorgunluk,uzanma isteği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela sabah kalkmışım koltukta oturuyorum üzerimde yorgunluk var.ve yatağa uzanma isteği var.bu normal hayatımdada böyle.ve birde hayvan gibi esneme durumu var.öğle oluyor esniyorum akşam üzeri saat 6 7 yine esniyorum.yani zaman farketmiyor.

vücudumda anormal birşey var ama çözemedim yaşayan bilgisi olan varmı?

• D vit ve b12 vit degerlerine baktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku duzenin nasil? Geceleri uykudan uyanma gibi, horlama gibi durumlariniz varmi? Psikolojik olarak nasil hissediyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kronik yorgunluk sendromu galiba.

vtamin-mineral eksikligi uyku bozukluklari gibi basit şeylerden de kaynaklanabilir hastaliktanda kaynaklanabılir
    en iyisi doktora gitmeniz

• Aynı sorun bendede var

• Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    bugünlerde uyanıyom.boğazım kuru oluyo su içip yatıyom ama uyumak azap gibi geliyor yataktayken hiç rahat etmiyorum ayakteykende uzanma istedi var
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Stress, anksiyete, depresyon bu gibi sorunlari yaratabilir. Bir de uyku apnesi tabi. Yataktayken rahat hissedemiyorsaniz, stress altindasinizdir, bu da uykuya direkt etki eder zaten. En kisa sure de iyi bir psikiyatrist'e gorunmenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doping kullan

doğrudur stres altındayım.depresyondayım.hayatımdan ve çevremden memnun değilim.psikiyatrist e gidecek maddi imkanım yok ki
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Saglik guvencende mi yok? GSS felan?

yok hocam zaten stres kaynaklarımdan biride fakirlir.tabi birtek o değil sadece biri.off be üstat hayat zor
  • Hocam candida mantari vucudunuzu ele gecirmis olabilir yararli bakteriler yani probiyotikler azalmis olabilir bu yuzden boyle hissediyo olabilirsiniz
    Genelde cok sekerli ve hazir gidalarla beslenmelerden oluyor

• candida olabilir,

bir besine vücudunuzun intoleransı olabilir. Sürekli aynı gıdayı yiyince mi uyku basıyor? Mesela ekmek, pirinç, tatlı vs?

Demir, ferritin, d, b vitamini değerlerinize baktırın.

uyku apnesi olabilir.

büyük ihtimal bu saydıklarımdan biri. Aile hekimine gidip şu basit değerlere baktırmakla işe başlayabilirsin.
  • akşama kadar oturmayı bırak düzelirsin
  • Düzenli olarak uyku saatlerini yazarmısın.
    Ben mesela genelde 12' den sonra uyuyorum ve aynı senin gibiyim.5-6 senedir bu şekilde yaşıyorum dikkat dağınıklığı ve hafiften unutkanlık da var gibi son zamanlarda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.