Şimdi Ara

uykusunda diş gıcırdatan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır uykumda dişimi gıcırdatıyormuşum eşim söyledi "korkuyorum sesi duyduğumda dnüp bakamıyorum sana " dedi

bende "beni uyandır belki kabus görüyorumdur" dedim bu gece uyandırdı ama kabus görmüyordum

bu nerden çıktı ya 2 haftadır gıcır gucur dişlerimde bi rahatsızlık falan da yok ama

benden başka yapan var mı bunu

ve bunun için bi tedavi uygulayan psikoloğa mı gitmem lazım

• evet psikoloğa görün. bizim komşu var vücudunun her yerinde jilet kesikleri var. uyurken dişlerini sıkıyor. birgün burnundan kan gelmiş gece uyurken. sende bir doktora görün bence
  • Gün içinde birşeye sinirlendiysen ve rüyanda bunu gördüysen olabilir. Bende de oluyor bu. Her zaman olan birşey değil gerçi.
  • ben yapıyorum.gün içerisinde stresli ve yoğun çalışıyorsan olabileceğini söylemişlerdi.sinirsel yani.bir yan etkisi de dişleri aşırı aşınmasına neden oluyor bir dişçiye de görün sana bi kalıp çıkartır
  • sebebi stres olabilir, doktora görünmen şart yoksa dişlerine zarar verin Allah korusun dişlerini kaybedebilirsin..
  • kaynımdada var aynı
  • bendede zaman zaman oluyordu.önemsemedim ama diş etleri çekilmeye başladı.diş etleri çekilincede dişler birer birer dökülüyor.

ağıza plastik bir şey koyuyorlar gece onla uyuyorsun.bir dişçiye gitsen iyi olur.senin ki geçicide olabilir ama bir uzman görünmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çocukluğumdan beri var... Gıcır gıcır gece baya bir sıkıyormuşum... Biraz agresif biriyim ve çok stressli sanırım ondan...
  • babamdada oluyo ama sorun deil bnce ama sen rahatsız oluyorsan psikolok en iyisi
  • benim annemdede var aynı sorun, yaklaşık 5-6 senedir gıcır gıcır gıcırdatıyor.Artık çeneleri ağrımaya başladı.Tamamen stresten olan bir durum, psikolojik bir olay.ilerde dişlerinde sorun olabilir.biraz olsun korumak için slikon dişlik kullanıyor.önce dişin kalıbını alıyorlar, ona göre slikondan bir kılıf yapıyorlar dişlerine.geceleri yatarken takıyorsunuz.başlarda gündüzleri de takmanız gerekiyor alışmanız için.

bunu en kısa sürede çözmeye çalışın, psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalışın, gün içinde olsun geçmişte olsun yaşadığınız sıkıntıları bir şekilde üzerinizden atın, insanlara olan kızgınlıklarını ve düşüncelerinizi içinizde tutmayın. hissettiklerinizi dışarı vurun.içinize atmayın. işte bunlar yapılmadığı zaman böyle gece diş gıcırdatmaları, çene sıkmak, dili öne dişlere doğru ittirmek gibi problemler çıkıyor. Yani benim annemde gözlemlediklerim bunlar.

dediğim dişlik konusundada bir diş doktoruna danışın, eğer doktor uygun görürse düzenli şekilde kullanın, annem düzenli kullanmamasına rağmen artık nasıl bir baskı uyguluyorsa slikon dişlik bıçakla kesilmiş gibi parçalandı.

bu sorununuza en kısa sürede çözüm bulmaya çalışın, gerekirse psikologla görüşün, eğer tedavi edilmezse böyle sürüp gidiyor ve ilerde büyük sorunlara yol açıyor.

Allah'tan acil şifalar dilerim

• quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

kaynımdada var aynı

• dişçi yolu gözüktü bana yani

o dişliği nasıl takacam ya hadi gece kocamı öpmek istersem öehh
  • önce dişçiye git.
    dişlerini gıcırdattığın için dişlerinde yıpranıyor dişçiler bunlar için birşeyler yapıyor.

örneğin plastik gibi bi ağızlık ile yatıyorsun geceleri.

yada bazı dişçiler hepsi değil tabi hipnoz ile bu sorunu düzeltebiliyorlar.
  • kimsenin uyurken bir anda uyanıp, uyuyan adamı öpesi gelmez heralde tabi normal bir insan için söylüyorum ben bunu altını çizelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MonsterHungry

kaynımdada var aynı

kardeşim dalga geçmenin alemi yok, burda bir arkadaşımız sorununu belirtmiş bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.bu rahatsızlık öyle sıkıntılı bir durum ki Allah düşmanımın bile başına vermesin. Bu lafı söyleyeceğine şifa dileklerini bildirsen daha iyi olurdu
  • stres yani kesin sebebi aslında stres de yok şu aralar ama karabasan dedikleri illetle muhattabım sürekli ondan kaynaklanıyor olabilir
  • benim yurtta arkadaş ta aynısını yapıyor. kafasını bi iki vurunca düzeliyor
  • Bende de var o huy sabah kalktığımda çenemde feci ağrı oluyor..Stres diyolar da bilemicem..
  • sadece stresten olmuyo ama bu
    çene geriliği ya da bu tarz problemlerde
    buna neden olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitaros

dişçi yolu gözüktü bana yani

o dişliği nasıl takacam ya hadi gece kocamı öpmek istersem öehh

iğrenç bişeydir o dişlik.alışmak çok zor.birini öpmeyi bırak gece sıkıntıdan istemsiz bir şekilde fırtabailiyorsun.allah yardımcın olsun ben çok sıkıntı çekmiştim:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.