Şimdi Ara

Uyku ilacı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün itibariyle çalışma saatlerim değişti, uyku düzenimi buna uydurmak istiyorum. Normalde sabah 6 da yatıyordum şimdi gece 1 de uyumak istiyorum. Böyle içince beni 1 saat sonra mışıl mışıl uyutacak sabah 10 da rahat kalkabileceğim, düzeni sağlayana kadar 3-45 gün kullanacağım bir ilaç önerir misiniz? Bitki çayı falan işe yaramıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• melisa çayı+yoğurt

• Benim de sorun benzer. Uykuya dalmada problem olmadığı için uyku ilacını ben almayı düşünmüyorum. Psikiyatristle görüşün bence ama pek de gerek yok. Bir önceki gün uyuma sonra uykun gelir tarzı masallar pek işe yaramıyor bende. Daha önceden düzenimi oturtmama yüzme yardımcı olmuştu. Şu an oturduğum yerde açık olan kapalı yüzme havuzu yok ama varsa size tavsiye ederim su çok yoruyor. Uykunuz çabuk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmfalper kullanıcısına yanıt
    Ben sadece bir kaç gün yeni düzene alışmak için istiyorum hocam, zaten kendi spor programım var kolumu kaldıracak halim kalmıyor yüzmek istesem. O yüzden ilaçla çözeyim istedim.

• Ibuprofen veya parestamol etken maddeli haplar yatmadan yarım saat önce iç deliksiz uyursun

• İnsomin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 litre ayran göm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uyku Apnesi olanlar buraya
    11 yıl önce açıldı
    Etkili böcek ilacı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyku ritmi için içmen geren ilaç melatonin etken maddeli olmalı. Uyku ritmini düzenleyen melatonindir ama pahalıdır. O parayı veremem diyosan atarax kullan. 10tl. Sedatiftir. Bapımlılık yapmaz, çekilme problemi yaşatmaz ama tüm sedatifler gibi ilk bir iki gün gündüz seni zombi yapar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.