Şimdi Ara

Uydunet Youtube a girememe sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar youtube a düne kadar girebiliyorken, bugün itibariyle bu sayfayla karşılaşıyorum... Hiçbir şekilde aile profiline üye değilim ve online işlemlerden tekrar baktım aile profili seceneği işaretli değil.. Dns ayarları da open dns olarak ayarlı olduğu halde giremiyorum... Başka bu sorunu yaşayan ve çözüm önerisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 24 Eylül 2012; 10:33:26 >

• Aynısı benim başıma geldi, teknik servisi aradım.Teknik bi sorun varmış, sitelere tıklandığında bu uyarıyı veriyormuş otomatikman, ekipler ilgileniyormuş.Filtreyle alakalı değilmiş arıza düzeldiğinde eski haline döner internetiniz dediler, bekliyoruz.Bu arada aile profili linkini yazabilirmisiniz, benim hiç işim olmadı o kısımlarla bende kontrol etmek istiyorum.İyi günler.

Edit:Dns değiştim youtube'a girebiliyorum sayfa açışlarıda hızlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sin666 -- 24 Eylül 2012; 10:48:55 >
  • İyice sapıttılar tablette bir tek youtubede video izleyebiliyorum ama kahrolası uydunet buna engel oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-75E5D0A4D

İyice sapıttılar tablette bir tek youtubede video izleyebiliyorum ama kahrolası uydunet buna engel oluyor
    Aynı sorunu bende yaşıyorum cevapları oldulça saçma olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mellkor

Aynı sorunu bende yaşıyorum cevapları oldulça saçma olmuş

Alıntıları Göster
    an itibariyle google da açılmıyor arkadaşlar inanmıyorum ne yapmaya çalışıyor bunlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin666

Aynısı benim başıma geldi, teknik servisi aradım.Teknik bi sorun varmış, sitelere tıklandığında bu uyarıyı veriyormuş otomatikman, ekipler ilgileniyormuş.Filtreyle alakalı değilmiş arıza düzeldiğinde eski haline döner internetiniz dediler, bekliyoruz.Bu arada aile profili linkini yazabilirmisiniz, benim hiç işim olmadı o kısımlarla bende kontrol etmek istiyorum.İyi günler.

DNS yi paylaşabilirmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclear_bomb

quote:

Aynısı benim başıma geldi, teknik servisi aradım.Teknik bi sorun varmış, sitelere tıklandığında bu uyarıyı veriyormuş otomatikman, ekipler ilgileniyormuş.Filtreyle alakalı değilmiş arıza düzeldiğinde eski haline döner internetiniz dediler, bekliyoruz.Bu arada aile profili linkini yazabilirmisiniz, benim hiç işim olmadı o kısımlarla bende kontrol etmek istiyorum.İyi günler.

Alıntıları Göster
    google da gitti

Proxy şart oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuclear_bomb

quote:

Alıntıları Göster
    ben de giremeyince bi an noluyor dedim. buraya bakılırsa herkeste aynı sorun var demek. bi kaç site daha açılmıyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre544

ben de giremeyince bi an noluyor dedim. buraya bakılırsa herkeste aynı sorun var demek. bi kaç site daha açılmıyor bende.

Alıntıları Göster
    Bu islam karşıtı video için boykot yapıyorlardı google ve youtube yerine yandex vs. gibi sitelere girip google'ı zarara uğratmak istiyorlardı bu arkadaşlar Acaba uydunette bu boykota katılmış olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilim Hayvanı

Bu islam karşıtı video için boykot yapıyorlardı google ve youtube yerine yandex vs. gibi sitelere girip google'ı zarara uğratmak istiyorlardı bu arkadaşlar Acaba uydunette bu boykota katılmış olabilir mi?

Alıntıları Göster
    bnde de war bu sorun herkesde bu gun mü başladı bu olay yoksa günlerdir var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapgame1

bende dün akşam hiç bişey yoktu bugün sabah başladı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

Alıntıları Göster
    bu sabahtan beri bende youtube ' e giremiyordum .
     Uydunet Youtube a girememe sorunu...

proxy kullanayım dedim . proxy ile de giriş yapamadım. dns değiştirdim, yine giremedim. yeni bir dns vereiblecek arkadaş varmı?
    ayrıca an itibari ile internet 64k dial up bağlantıdan daha kötü bir hal aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbaggio -- 25 Eylül 2012; 8:57:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntus81

quote:

Alıntıları Göster
    bende de aynı sorun var,uydunet, olan herkeste var bu sorun öyle gözüküyor. youtube'da bulunan film videolarından dolayı filtrelere üye olanlara belki o videolara filtre uygulayacaklardı beceremediler iki site tamamen kapatıldı. bende de herhangi bir filtre bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ayberk

bende de aynı sorun var,uydunet, olan herkeste var bu sorun öyle gözüküyor. youtube'da bulunan film videolarından dolayı filtrelere üye olanlara belki o videolara filtre uygulayacaklardı beceremediler iki site tamamen kapatıldı. bende de herhangi bir filtre bulunmuyor.

Alıntıları Göster
    ne oluyor yine yahu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

ne oluyor yine yahu ??

Alıntıları Göster
    Bende de aynı sorun var arkadaşlar.

Edit:Beyler şöyle bir çözüm buldum translate kısmına girin youtube.com yazın giriyor ordan siteye.http://translate.google.com.tr/translate?sl=en&tl=tr&js=n&prev=_t&hl=tr&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=youtube.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolegemenesor -- 24 Eylül 2012; 13:57:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

ne oluyor yine yahu ??

Alıntıları Göster
    Ben zaten son günlerde 360plik videolar bile gec yüklenirken, simdi bu konuyu gorunce şaşırmadım.

"Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; destek@uydunet.net veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu
    An error occurred while handling your request " Aile profiline bile üye değilim bu sacmalık nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Ben zaten son günlerde 360plik videolar bile gec yüklenirken, simdi bu konuyu gorunce şaşırmadım.

"Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; destek@uydunet.net veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu
    An error occurred while handling your request " Aile profiline bile üye değilim bu sacmalık nedir ?

sonunda sorun halloldu sizde de halloldu mu?
  • quote:

quote:

Yok kardeşim aynı hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

quote:

quote:

Yok kardeşim aynı hala.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu uyduneti bildim bileli sürekli sorun çıkartıyor her konuda. mağara net daha hızlıdır uydunetten

• quote:

Orijinalden alıntı: erolegemenesor

arkadaşlar bu uyduneti bildim bileli sürekli sorun çıkartıyor her konuda. mağara net daha hızlıdır uydunetten

Alıntıları Göster
    bende youtube da sorun yok ama facebook açılmıyor arkadaş sinir oldum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.