Şimdi Ara

TurkNet DNS Sorunu (Internet'e Girilmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Millenicom'dan TurkNet'e gecis yaptim. Internet gecisi cok hizli oldu o konuda sorun yasamadim hic ama soyle bir sorun yasiyorum. TurkNet'in DNS'leri ile internete baglanamiyorum. Isin kotu yani modem elle DNS girmeme izin vermiyor. Elle DNS girsem bile yine TurkNet'in DNS'lerini aliyor modem. Cozum olarak simdilik her telefona ve bilgisayara wifi ayarlarindan elle DNS verdim ancak gecici bir cozum bu. Her cihaz icin DNS degistirmek istemiyorum. Aslinda modem DNS degistirmeme izin verse hic sorun yasamayacagim. Bu DNS'leri modem uzerinden degistirmemin bir yolu var mi ya da TurkNet mudahale edebilir mi bu duruma? Cok sinir bozucu bir durum gercekten.

@TurkNetDestek

Bu konudaki arkadas da galiba benimle ayni sorunu yasiyor: https://forum.donanimhaber.com/turknet-ile-yasadigim-enterasan-problem--146043404

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 21 Ekim 2020; 11:2:0 >

• Akşam eve geçtiğimde doğrudan modemden DNS değiştirmeyi deneyip sonuçları yazacağım hocam.

• Hiç böyle hatalar Almamıştım. DNS değiştirmeyi bende deniyeceğim.

• mrt710 M kullanıcısına yanıt
    Ben 5 aydır türknet kullanıyorum, bu süre zarfında sürekli turknet in DNS lerini yoksay yapıp cloudflare kullandım. Bazen buraya konu açıyorlar yok Twitter a giremiyorum Instagram a giremiyorum diye. Bende hiçbir sıkıntı olmadı şuana kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, TurkNet DNS'leri ile sorun yaşadığınızı www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı açarak iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız ve network ekiplerimiz kontrol ederek bilgi verecektir.
  • Türknet internete geçmek isteyen arkadaşlar PRC25EV21VYD kodunu kullanarak bu kod davet etti derseniz 1 ay ücretsiz internetten faydalanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Sunucu Problemi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.