Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modemi pazartesi günü Bursa il müdürlüğüne gidip, mevcut paketime ilave olarak 24 ay daha taahhüt verip alacağım.Mevcut CBW383-Z4 kullanıcısı olarak bu modemide aynı şartlarda kullanacağım.

Ancak, buradan yazıyorum;

Eğer ki aynı şartlarda aynı sorunlarla karşılaşırsam, işimi gücümü bırakır bu işle sonuna kadar uğraşırım ona göre.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Bu modemi pazartesi günü Bursa il müdürlüğüne gidip, mevcut paketime ilave olarak 24 ay daha taahhüt verip alacağım.Mevcut CBW383-Z4 kullanıcısı olarak bu modemide aynı şartlarda kullanacağım.

Eğer ki aynı şartlarda aynı sorunlarla karşılaşırsam, işimi gücümü bırakır bu işle sonuna kadar uğraşırım ona göre.

yorumlarını bekliyoruz hocam. inşAllah güzel bir modemle karşılaşırız.
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    benim de taahhüdüm haziranda bitiyor. yorumunuzu bekliyorum. mevcut hız 20mbps'den artık yukarı çıkmak gerekiyor. hız yetmiyor. 50-100 arasında kararsızım. şu anki modem 2 duvar öteye geçmiyor. çalışma odasında sıkıntı yaşıyoruz. yeni modem daha iyi olursa rahatlayacağım.

haziranda yeni abonelik kampanyaları gelir herhalde?

• quote:

Bu modemi pazartesi günü Bursa il müdürlüğüne gidip, mevcut paketime ilave olarak 24 ay daha taahhüt verip alacağım.Mevcut CBW383-Z4 kullanıcısı olarak bu modemide aynı şartlarda kullanacağım.

yeni taahhüt verecekler için dağıtıma başlandı mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Umarım öyledir, yoksa Türksat'ın çekeceği var benden.

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

benim de taahhüdüm haziranda bitiyor. yorumunuzu bekliyorum. mevcut hız 20mbps'den artık yukarı çıkmak gerekiyor. hız yetmiyor. 50-100 arasında kararsızım. şu anki modem 2 duvar öteye geçmiyor. çalışma odasında sıkıntı yaşıyoruz. yeni modem daha iyi olursa rahatlayacağım.

Bende 50/250 var, %90 işimi görüyor, tek problemim upload keşke daha fazla olsa.Bu iş birazda bütçeyle ilgili. 100/250 paketinide düşünebilirsin.Ama limitli olduktan sonra bence 50/250 ile 100/250'nin arasında bir fark yok.

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

Pazartesi gidip yüzyüze görüşeceğim.O zaman verip vermediklerini göreceğiz bakalım.Türksatın sitesinde özellikle ne marka ne model birşey yazmıyor.

• quote:

quote:

Umarım öyledir, yoksa Türksat'ın çekeceği var benden.

quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Bende 50/250 var, %90 işimi görüyor, tek problemim upload keşke daha fazla olsa.Bu iş birazda bütçeyle ilgili. 100/250 paketinide düşünebilirsin.Ama limitli olduktan sonra bence 50/250 ile 100/250'nin arasında bir fark yok.

quote:

Orijinalden alıntı: brifing

Pazartesi gidip yüzyüze görüşeceğim.O zaman verip vermediklerini göreceğiz bakalım.Türksatın sitesinde özellikle ne marka ne model birşey yazmıyor.

Marka model belli ve kesin. İlk mesajda paylaştığım modem. Ama dağıtım için başlayan il var mı bilmiyorum. İstanbul başlamadı o kesin ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gün önce Uydunete geçtim 50 Mbitlik tarifeye.Verilen modem bu modem.Servistekiler eski modemin sorunllu olduğunu söylediler fakat bu modemin yeni çıktığını ve sorunların çözüldüğünü söylediler.
    2 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Wifi çekim gücü beni tatmin etti. Airties rt-205'ten daha fazla çekim alanı olduğunu söyleyebilirim.Şu zamana kadarda her hangi kopma yaşamadım wirelesstan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

2 gün önce Uydunete geçtim 50 Mbitlik tarifeye.Verilen modem bu modem.Servistekiler eski modemin sorunllu olduğunu söylediler fakat bu modemin yeni çıktığını ve sorunların çözüldüğünü söylediler.
    2 gündür sorunsuz şekilde kullanıyorum. Wifi çekim gücü beni tatmin etti. Airties rt-205'ten daha fazla çekim alanı olduğunu söyleyebilirim.Şu zamana kadarda her hangi kopma yaşamadım wirelesstan.

Madem eski modemin sorunlu olduğunu kabul ediyorlardı da neden yıllarca insanlara bu "sorunlu" modemleri kakaladılar... Söylenecek çok söz var da neyse...

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    Eski modemlerin çekim gücünün zayıf olduğunu bunun nedeninin modemin yaydığı sinyalin AB standartlarına uygun olduğunu söylemişlerdi fakat bahane gibi geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

2 gün önce Uydunete geçtim 50 Mbitlik tarifeye.Verilen modem bu modem.Servistekiler eski modemin sorunllu olduğunu söylediler fakat bu modemin yeni çıktığını ve sorunların çözüldüğünü söylediler.

Madem eski modemin sorunlu olduğunu kabul ediyorlardı da neden yıllarca insanlara bu "sorunlu" modemleri kakaladılar... Söylenecek çok söz var da neyse...

Eski modem sorunlu diyen ekip. ekipler arıza diye gittiği için sürekli sorunlu görüyor ama modem değerleri ile standart bir modemse arızalı sayılmaz. ekibin arızalı demeside onu arızalı yapmaz. Özetle geçti gitti gözüyle bakacağız. Yapacak birşey yok.

• quote:

Bende geçiş yapmak için yetkili bayiye gittim konuştum 383Z modeli modemden veriyorlar. Hatta netmaster ve turksat müşteri hiz. ile de görüştüm ne zaman yeni modem verilecek diye? kesin bilgi yok denildi. Siz nasıl aldınız modemi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 25 Mayıs 2015; 11:48:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

quote:

Bende geçiş yapmak için yetkili bayiye gittim konuştum 383Z modeli modemden veriyorlar. Hatta netmaster ve turksat müşteri hiz. ile de görüştüm ne zaman yeni modem verilecek diye? kesin bilgi yok denildi. Siz nasıl aldınız modemi :)))

İstanbulda firmalar bu modemi edinmiş durumda. eski seriler depoda bittiği an yenisi dağıtıma geçecektir. Alan arkadaşa bakan firma muhtemelen eskileri bitirmiş ki yeni modem tesisi yapılmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

quote:

İstanbulda firmalar bu modemi edinmiş durumda. eski seriler depoda bittiği an yenisi dağıtıma geçecektir. Alan arkadaşa bakan firma muhtemelen eskileri bitirmiş ki yeni modem tesisi yapılmış.

doğrudur bende öyle düşünüyorum. adamların ellerinde ciddi şekilde 383z4 modelinden var ondan yeni modem vermiyorlar. En azından İzmir de durum bu :))

• Bugün udunetten ekip gelip internet ve kablo tv yi bağladılar eski modemden getirecekleri sanmıştım ama yeni modem getirmişlerde görünüş olarak daha güzel ama biraz büyük geldi tabi dik olarak kullanınca büyüklüğü pek sıkıntı olmuyor sorduğumda modem bize 2 gün önce geldi dediler onlar içinde yeni gelmiş hız olarak 25 mbit 50 akk aldım 23 mbit download 2 mbit upload (kablosuz)
  • Anlaşılan istanbul elindeki eski modemleri bitirmiş Hayır işin garip tarafı sanki devlet sırrıymış gibi ne netmaster ne de türksat modem ile ilgili bilgi vermiyor. Yani forumlarda olmasa bizi yiyecekler Neymiş efendim bize bilgi gelmedi falan filan. Yaaa sen kimi yiyorsun sen şuna desene elimizde ciddi bir sayıda 383z modeli antika modem var bunları kime vereceğiz.

Yani gerçekten enteresan insan bir modem üretiyorsa önce bır miktar üretir ve piyasaya sürer. Baktı sorunlar var üretimi durdurur. Bunca yıl bu antika modemi neden ısrarla üretip verirsiniz anlamak zor.

Tüketim tüketim nereye kadar. Firmaların biraz empati kurmayı öğrenmesi gerekiyor. İnsanlar zaten geçim sıkıntısı yaşıyor. Adam çocuğu mutlu olsun diye internet alıyor birde bakıyorlar kablosuz bağlantı çöp ne anlamdım bu işten.
    Neyse çok uzun oldu. Kime ne anlatıyorsak. Bizim ülkenin durumu bu. Akıl olmayınca neylesin fikir çalsın abdurrahman oynasın bekir

• bunun en güzel yolu başvuruyu yapıp beklemek. en geç ertesi gün randevu için arayacaklardır. bu modemi getirirseniz hay hay yoksa istemiyorum diyin. muhakkak getirirler
  • aslında şöyle bir durum var benim şuan bağlatma nedenim modemimizin bozulması oldu daha önce aramıştım uduneti bağlatıcaktım ama vaz geçtim şimdi 24 ay uğraşmıyayım dedim o zaman bağlatsaydım eski modem getireceklerdi forumdada okumuştu yeni modemler gelecek diye onunda etkisi oldu iptal ettirdim zaten bunlar gelmeden önce telefonda konuşurken yeni modemleriniz çıktımı dedim bilgim yok dedi kadın 2 gün sonra yeni modemle gelmişler yani arkadaşın dediği doğru yeni modem getirecekseniz bağlatıcam diyin yoksa uğraşmayın yeni modem hem şık olmuş hemde bir problem göremeden bir ping oluyor ama 70 ise 80 filan çok bir fark yok
  • Ankara dikmen için balgattaki teknik şubeyi aradım. Ellerinde hala 383Z4 varmış. beklemeye devam
  • Bizim siteye yeni ç çekildi altyapı. Bakalım ne olacak. : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa içinde durum aynı arkadaşlar.

Dün Kablonet il müdürlüğüne gittim, bendeki modem problemli ne zaman ne yapacağı belli olmuyor garantiside doldu, değiştirmek istiyorum diye bizzat yüzyüze başvuruda bulundum.

İl müdürlüğündeki arkadaşlar sağolsun gayet güzel ilgilendiler, sorun hakkında bilgi edinmeye çalıştılar, yeni gelen modemlerin dağıtıım durumu hakkında can siparane bir şekilde uğraş verdiler ancak hangi kanaldan girerlerse girsinler karşılarına hep şu mesaj çıktı , bende bizzat telefon konuşmalarına şahidim ;

"GENEL MÜDÜRLÜĞÜN KESİN TALİMATI VAR !!! ELİMİZDEKİ MEVCUT MODEMLERİN STOĞU BİTMEDİKÇE YENİ MODEMLER DAĞITILMAYACAKTIR."

Hatta orada depoda görevli yetkiliyle bizzat şefinin telefonundan görüştüm kendiside aynı durumu tekrarladı.Burada depoda adım atacak yerim yok ancak bize gelen kesin talimat eski modemler bitmedikçe yenileri kesinlikle dağıtıma gönderilmeyecektir.

Aslında o an şeytan dedi ki al tekrar bir CBW383Z-4, tak çalıştır ve eğer aynı sorunları tekrar yaşarsam öncelikle Tüketici Hakem Heyetine gidip haklı karar çıkarttırıp daha sonra Tüketici Mahkemesinden emsal karar çıkarttırarak bu saçma sapan durumun belkide önüne geçebilirim.

Şu an mevcut CBW383-Z4 kör, topal idare ediyor.Kilitleniyor, donuyor falan ama en azından internete girebiliyorum, bazen kapatıp açınca, yemeyince iğneyle reset düğmesine dürtünce.

Yetkiliyede aynen söyledim :

"Elimdeki cihazın garantisi bitti.İlk aldığım günden beri problemli ancak servise gitti geldi , sorunun giderildiğini iddia ettiler ancak değişen bir durum yok.Cihazda yine aynı problemler devam ediyor.

Ben yeni bir modem almak istiyorum.Parasını vererek.Ben şimdi VatanBilgiayar'a gitsem , yada Bimeks'e yada MediaMarkt'a Kablonet için Docsis 3.0 modem bulabilecek miyim?

Hayır.ADSL'de olsam onlarca marka ve bir onun kadar model alternatifim var.Ancak Kablonet olarak bir alternatifim var mı?

KOSKOCAMAN BİR YOK.

O zaman ben sizden sadece bir ricada bulunuyorum.Kablonet kullananlar genelde internetin farkındalığında olan arkadaşlardır.Sadece Facebook, Twitter gezinen insanlar değildir.O yüzden bizleri bu saçma sapan CBW383-Z4'le başbaşa bırakmayın."

Ben yinede 15 gün civarında bekleyeceğim, en azında okulların kapanmasını, ondan sonra baktım yeni model vermiyoruz falan kasıyorlar kendilerini, alırım bir CBW383Z-4 parasıyla yeniden sıfır olarak ve aynı sorunları yaşarsam,

Bu işin sonu mahkemede biter ancak o kadar ! !1!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.