Şimdi Ara

Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
6
Favori
35.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
    CBW-383ZN modeli için bi önceki firmware dosyasını nerden bulabilirim.En son çıkanı kurdum arayüze Pcden girmiyor ama telefondan sıkıntısız giriyor.Ayrıca modeme bağı router çalışmıyor.Son sürüm çok sıkıntılı
  • infazci captain kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • Arkadaşlar ben tt den kablonete geçmeyi düşünüyorum fakat şu an ping den çok memnunum..acaba kablo net de ping süreleri ne durumda yeni modem ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2339

Arkadaşlar ben tt den kablonete geçmeyi düşünüyorum fakat şu an ping den çok memnunum..acaba kablo net de ping süreleri ne durumda yeni modem ile

Modem çok dandik ne yaptığını bilmiyor .. Bence zorunlu değilsen geçme :)ping speed test de şuan 84 ms verdi :)
    Ağda da 1 ms görünüyor ama 3 boyutlu filmi ağdaki hdd den seyretmek istediğim zaman yükleyemiyor dona dona seyrettiriyor yani seyredemiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespeare07 -- 14 Ocak 2017; 13:58:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakespeare07

quote:

Arkadaşlar ben tt den kablonete geçmeyi düşünüyorum fakat şu an ping den çok memnunum..acaba kablo net de ping süreleri ne durumda yeni modem ile

Modem çok dandik ne yaptığını bilmiyor .. Bence zorunlu değilsen geçme :)ping speed test de şuan 84 ms verdi :)
    Ağda da 1 ms görünüyor ama 3 boyutlu filmi ağdaki hdd den seyretmek istediğim zaman yükleyemiyor dona dona seyrettiriyor yani seyredemiyorum :)

Arkadaşım hangi modem? Modem var modem var. Ayrıca tek standart ping mi? Veya modemin arızalı mı değil mi nasıl bi kısastır bu?

Kablonet tt den her anlamda iyidir. F/p de yanına yaklaşamaz bir kere. Bazı bölgelerde altyapıya dayalı ğing yavaşlık vb sorunlar yaşanabilir ama genel kabul olumludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Orijinalden alıntı: shakespeare07

quote:

Arkadaşım hangi modem? Modem var modem var. Ayrıca tek standart ping mi? Veya modemin arızalı mı değil mi nasıl bi kısastır bu?

Kablonet tt den her anlamda iyidir. F/p de yanına yaklaşamaz bir kere. Bazı bölgelerde altyapıya dayalı ğing yavaşlık vb sorunlar yaşanabilir ama genel kabul olumludur.

Bu konuda esaj yazdığıma göre ki konu adı: "Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN " dır modemim " Netmaster CBW-383ZN " dir. Şuan 1 yıldır zorunlu olarak bunu kullanıyorum 25 mbit hıza geçtiğim için bundan önce 10 mbit motorolla modemde sorunsuz şekilde kullnıyordum onun için bu yorumu yaptım.
    NOT: Hem arıza yazdırıp çağırdım hem de telefonla arayıp ayar yaptırdım sonuç bu ve ortada. Bu arada ben apartmanın 3. katında oturuyorum dışardaki kutuda apartmanın 5-10 mt önunde (uzak vs deme diye yazdım ) :)
    NOT : İnanman için resimde ekliyorum şimdi test i tekrarladım :) Uydunet Yeni Seri Modem Çıktı - Netmaster CBW-383ZN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakespeare07 -- 15 Ocak 2017; 17:54:51 >

• Modem iyi güzelde yazılımı yeterince stabil değil.Çekimi güçlü.Ttnetten geçtim td-w9970 modeline göre daha güçlü çekimi var.

Sorun şu ki 5Ghz(AC) olan wifiden modem arayüzüne girerken 2.4Ghz den giremiyorum zamanaşımına uğruyor.reset atıyorum modeme düzeliyor bir müddet sonra yeniden 5Ghz(AC) olan ağdan girilebilir duruma geliyor.bilgisayarda 5Ghz(AC) olmadığından arayüze gireceğimde reset atmak zorunda kalıyorum.
    ping olarak 12-20 Ms arası ping süresi var.

OBSS,STBC ayarlarını kapatınca N bandından 150mbps link speed ile 48Mbps ye ulaşabildim(50mbps internet).Modemi ilk aldığınızda standart ayarlar 150mbps link speed ile 2.4Ghzlik bantta 25-30 Mbps hızı geçemedim.
    AC bandında link Speedi telefonlarda 480Mbps yi gördüm Samsung telefonlarda *#0011# ye basıp wifi kısmından link speedi görebilirsiniz.teoride ne kadar yüksek ise ağlar arası o kadar hızlı veri aktarımı yapıbilir anlamına geliyor.Ancak DAha nasıl yükseltip 1600Mbps ye varabilirim bilemiyorum ayarları değiştirerek bulmaya çalışıcam en iyi ayarı.

Data Testi olarakta AC bantlarında maksimum 25Mb/s hızında veri akışı sağlayabildim.

• Arkadaşlar ttnet taahhütüm bitiyor. Engelli tarifesi kullanacağım. Bulunduğum şehirde superonline fiber yok maalesef. Dairem 86 mbps destekliyor.

Uydunet fiber 50mbps 150 gb akn. Modem cihaz dahil engelli tarifesi için fiyatı 50.5 tl.

Tv yayını benim için önemsiz. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Adsl vdsl fiber bir dünya kafam karıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rakimalar kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,
    Konu ile ilgili olarak Destek Hattımız ile görüşürseniz arkadaşlarımız sorunun çözümü için yardımcı olacaklardır.
    Netmaster Destek Hattı (216 - 366 66 96 / destek@netmaster.com.tr) hergün 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Saygılarımızla,
  • Bende bu modem i kullanıyorum ama evime kurduğum akıllı ev sistemleri tarzı aletler i çalıştırmıyorum. Uydunet de Netmaster harici kullanılabilen başka bir modem markası varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma değişimi sebebiyle bu modemim boşa çıktı. almak isteyen varsa yazsın.
  • Netmaster CBW-383ZN arıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.