Şimdi Ara

Uydunet(Turksat) temiz internete dikkat ! Sakının !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Turksattan bir bayan aradı..Turksatın sunduğu yenilikler hakkında bilgilenmek isteyip istemediğimi sordu.

Bende kabul ettim.etmez olaydım...

5-10 dakika SD TV kampanyalarından bahsettikten sonra bende kibarca HD Kampanyası olursa ilgileneceğimi söyledim.

Neyse konuyu satış temsilcisi bayan Turksat Temiz internet diye bir yenilikten bahsetmeye getirdi..Internette ki gezinti esnasında kötü niyetli yazılımlar merkez server tarafından
    bertaraf edilecekmiş filan fişmekan..

Tabii bu işin albenisini arttırmak için günümüzde antivirus programların 20-30 dolardan aşağı olmadığını ve kendilerinin bu hizmeti sadece 1.85 TL karşılığında verdiklerini söyledi.

Tabii deneyimli bir bilgisayar kullanıcısı olarak kulağa hoş gelsede şüpheyle bakmama rağmen kabul ettim ve eğlence az önce eve geldiğimde başladı.

Gayet normal bir sitenin sayfasından OptiDrive Control programını çekmek istediğimde alttaki manzara ile karşılaştım..

Bir antivirus programının bilgisayardaki çalışabilen bir dosyanın daha zararlı veya zararsız kod içermediğine bakmadan, baştan çalışmasını engellediği nerede görülmüştür ? :)

Üstteki mesajda ingilizce olarak dosyanın engellenme gerekçesi olarak yazan yerde türkçe olarak şundan bahsediyor :

Girdiğim internet adresindeki bir dosyanın soyadı yasaklananlar listesinde olduğundan dosyanın çekilmesi sakıncalıymış... :mrgreen:

Gmail bile önce tarama yapar sonra dosyayı çekip çekmemenize izin verir..

Turksatın bu yenilikçi (!?) hizmetinden ebediyen uzak kalın..

• evet bu konuda bicok kisi sorun yasamisti. seninkinin seviyesi ne düzeyde bilmiyorum ama dedigin gibi is yeri felan isletmiyorsaniz uzak durmak lagzim "temiz internet" den.
  • evdeki ufak yaramazlar için birebir olabilir ama inanın sizi kanser eder,bir ara haberim olmadan beni de dahil etmişlerdi ve internette gezinmek dışında hiçbir şey yapamamıştım,sorunu bildirdiğimde öğrenmiştim''tertemiz internet'e'' girdiğimi,tabii hemen istemiyorum kardeşim,iptal edin dedim.
  • Beni ne aradılar ne sordular.Üstelik hiçbir şekilde bilgilendirilmedim de.

Ancak bu sabah engellemelerle karşılaştım.

Ben zaten bu ülkede bişeyin ilk seferde doğru yapıldığını görmedim.

Kobay gibi milletin üstünde denerler....

Neyse ki Türksat müşteri hizmetleri çok iyi çalışıyor.Sorunumu hemen hallettiler.

Çok kulaklarını çınlatmadım ben de
  • benide dahil etmişler sormadan ,nereye girsem sansür, aradım hemen iptal ettiler
  • Evde küçükler varsa mecburen katlanır insan . Başka türlü kimsenin bu yaşımda beni terbiye etmesine asla izin vermem...Üç günlük Dünyada geldik gidiyoruz......yasak....yasak...yasak....nereye gözünü çevirsen , göz atsan açık mavi sayfa......Ne bu yahu ?.....Temiz internetmiş....Güdülecek koyun değilim ben...Telefon açıp bilgi sunanlara..herkes tavır koysa bu saçmalık biter...Küçük çocukları olan şifreli filtre programı yükler...İşlem biter...saygılarımla..
  • gerçekten gereksiz birşey asla yaptırmayı düşünmüyorum bence hiç gereği yok sizde boştan yere 1.8otl verip birde internet özgürlüğünüzü kısıtlamayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş merkezleri için çok güzel çözüm faat ev kullanıcı için değil
  • Arkadaşlar,
    Bayağı geç oldu ama bilgilendireyim. Temiz internet ile ilgili bilgi eksiği var gözüküyor.

Uydunet temiz internet hizmetinde birkaç seviye var.

http://online.turksat.com.tr adresinden girip seviyesini belirleyebiliyorsunuz. En üst düzeye alırsanız hemen hemen bir çok sayfayı yasaklıyor.

Selamlar
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Bence işyeri içinde çok iyi değil. Yeri geliyor işimizle ilgili internetten acil bilgi, dosya vs bulmamız gerekiyor. Ben o panikle temiz internet yazısını görürsem muhtemelen klavyeyi monitörde kırarım. İş konusunda biraz agresifimdir de :)
  • tertemiz internet oluyor sıpsıkıntı internet :)
  • temiz internet hiçbir açmadığı için temiz internet demişler herhalde
  • Benim de internetim haberim dahi olmadan bu vasıfa geçmiş. Hizmet Numaramı da bilmiyorum, onu öğrenmenin bir yolu var mı? İnternet 2 kat yavaşladı bu illet yüzünden + downloadlarım problem haline geldi ne saçma işlerle uğraştırıyorlar bizi ya.
  • arkadsalar test etmek iicin verebileceginiz ve acilmayan uyari ile karsialcagimiz bir site varmi?
  • çoğu site açılmaz zaten mutlaka karşılaşırsın normal dolaşırken...
  • Konya belediyesinin bir filtreleme programı var. TemizNet baya başarılı bi program.
    Filtreleme isteyenler deneyebilir.
    http://www.konya.bel.tr/sayfadetay.php?sayfaID=274
  • Tertemiz yapıyorlar işte :)
  • Sorunlar çıkınca online'dan iptal etmeyi çalıştım olmuyor malesef, kullanmak istemiyorum diyorum hala açık kapanmıyor bir türlü.
  • illa güvenlik istiyorsanız norton dns kullanabilirsiniz istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.