Şimdi Ara

Uydunet(Turksat) temiz internete dikkat ! Sakının ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her sayfayı yasaklayarak Tertemiz İnternete de geçecekler
    google a giriyor mu bari
  • google ye girdim epey bir bekledikten sonra temiz internet cart curt çıktı
  • beni haberim olmadan temiz internete geçirmişler şuan youtube bile giremiyorum sabah olsun yaktım seni uydunet.aman dikkat edin büyük ihtimal bunun için ek ücrette alıyorlar.bu arada youtube girmeye çalışırken aldığım uyarı bu:

Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; destek@uydunet.net veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu
    An error occurred while handling your request

While trying to retrieve the URL:http://www.youtube.com/
    Error message: Connection timed out
    Sistem Yöneticisi:
    astaro@uydunet.net

Powered by Astaro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbullu01 -- 3 Ekim 2012; 21:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbullu01

beni haberim olmadan temiz internete geçirmişler şuan youtube bile giremiyorum sabah olsun yaktım seni uydunet.aman dikkat edin büyük ihtimal bunun için ek ücrette alıyorlar.bu arada youtube girmeye çalışırken aldığım uyarı bu:

Türksat Temiz İnternet Hizmeti! Bilgi için lütfen; destek@uydunet.net veya 444 0 126. Saygılarımızla; Türksat Kablo İnternet Destek Grubu
    An error occurred while handling your request

While trying to retrieve the URL:http://www.youtube.com/
    Error message: Connection timed out
    Sistem Yöneticisi:
    astaro@uydunet.net

Powered by Astaro

arkadaşım benim internetimde böyle oldu çözüm bulabildinmi
    internette çoğu sayfada bu yazı çıkmaya başladı.

• evdeki her pc'ye lisansli antivirus yuklemektense uydunetin 2 TL olan antivirus uygulamasini baslatmak dusuncesindeydim. Bahse konu engellemeyi hangi uygulama yapiyor? Temiz internet mi? Antivirus mu? Yoksa iki uygulamadan da uzak mi duralim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

gerçekten gereksiz birşey asla yaptırmayı düşünmüyorum bence hiç gereği yok sizde boştan yere 1.8otl verip birde internet özgürlüğünüzü kısıtlamayın.

çocuklu aileler için bence son derece gerekli bir çalışma sizler odanızda tv izlerken çocukların durumundan haberiniz olmayabilir daha o yaşta girilmemesi gerekn sitelere girerek kendilerine düzeltilmeyecek yaralar açabilirler bu yüzden güzel bir şey bence ama zorlama yok isteyen geçer isteyen iptal etdirir
  • quote:

gerçekten gereksiz birşey asla yaptırmayı düşünmüyorum bence hiç gereği yok sizde boştan yere 1.8otl verip birde internet özgürlüğünüzü kısıtlamayın.

çocuklu aileler için düşünülmesi gerekli bir konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilirer

quote:

çocuklu aileler için düşünülmesi gerekli bir konu

Böyle diyorsunuzda bize sormadan yapmışlardı bunu nesine hesabıma bile giremedim herşey engelliydi.Arayıp iptal ettirmiştim.18 yaşından küçük birisinin nesine hesabı olamaz ki onu ne diye engelliyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.