Şimdi Ara

Uydunet kablosuz çok düşük çekiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uydunet 1mbit sınırsız kullanıyorum. Modemim 1 oda yanda hemen çok yakında olmasına rağmen notebookumda 2 çizgi ancak çekiyor ve sürekli kopuyor. Modemin olduğu odada masaüstü bilgisayarımdan girdiğimde ise son sürat çekiyor.Neden bu kadar düşük çekiyor ?
    Not : Netmaster 2.0 marka modem kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_liwe

Arkadaşlar uydunet 1mbit sınırsız kullanıyorum. Modemim 1 oda yanda hemen çok yakında olmasına rağmen notebookumda 2 çizgi ancak çekiyor ve sürekli kopuyor. Modemin olduğu odada masaüstü bilgisayarımdan girdiğimde ise son sürat çekiyor.Neden bu kadar düşük çekiyor ?

Sayın Kullanıcımız,

Cihazınızın kablosuz yayın gücünü artırmak için lütfen cihazınızın yazılımını en güncel sürüme yükseltiniz. 444 0 126 Türksat Çağrı Merkezi’ni arayarak modeminizi yazılımını güncelletebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse kablosuz ayarlarınızın kontrolü için NetMASTER Destek Hattı’ndan yardım alabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 – 22:00 arası hizmet vermektedir.

Diğer taraftan, kablosuz özelliği olan cihazların yayın gücünü etkileyen pek çok etken bulunmaktadır. Bu özelliğini iyileştirmek için cihazınızın oyun konsolu, mikrodalga fırın gibi enterferans yaratacak diğer cihazlara uzak, aranızda mümkün olduğunca duvar, kolon olmayacağı merkezi bir konuma yerleştiriniz. Bunun mümkün ya da yeterli olmadığı durumlarda ise bir AP-Router cihazıyla köprüleme yaparak kapsama alanınızı artırabilirsiniz. WDS-150 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz:http://netmaster.com.tr/urun/48

Aynı şekilde, kullandığınız bilgisayarın çekim gücünü artırmak için size WN-150U Kablosuz USB Adaptör ürünümüzü önerebiliriz:http://netmaster.com.tr/urun/36

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: uA_liwe

Arkadaşlar uydunet 1mbit sınırsız kullanıyorum. Modemim 1 oda yanda hemen çok yakında olmasına rağmen notebookumda 2 çizgi ancak çekiyor ve sürekli kopuyor. Modemin olduğu odada masaüstü bilgisayarımdan girdiğimde ise son sürat çekiyor.Neden bu kadar düşük çekiyor ?

Sayın Kullanıcımız,

Cihazınızın kablosuz yayın gücünü artırmak için lütfen cihazınızın yazılımını en güncel sürüme yükseltiniz. 444 0 126 Türksat Çağrı Merkezi’ni arayarak modeminizi yazılımını güncelletebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse kablosuz ayarlarınızın kontrolü için NetMASTER Destek Hattı’ndan yardım alabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 – 22:00 arası hizmet vermektedir.

Diğer taraftan, kablosuz özelliği olan cihazların yayın gücünü etkileyen pek çok etken bulunmaktadır. Bu özelliğini iyileştirmek için cihazınızın oyun konsolu, mikrodalga fırın gibi enterferans yaratacak diğer cihazlara uzak, aranızda mümkün olduğunca duvar, kolon olmayacağı merkezi bir konuma yerleştiriniz. Bunun mümkün ya da yeterli olmadığı durumlarda ise bir AP-Router cihazıyla köprüleme yaparak kapsama alanınızı artırabilirsiniz. WDS-150 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilirsiniz:http://netmaster.com.tr/urun/48

Aynı şekilde, kullandığınız bilgisayarın çekim gücünü artırmak için size WN-150U Kablosuz USB Adaptör ürünümüzü önerebiliriz:http://netmaster.com.tr/urun/36

0216 366 66 96
    destek@netmaster.com.tr

Saygılarımızla,

Bir oda yanda modem ama laptoptan internete doğru düzgün giremiyoruz. Kusura bakmayın ama Netmaster bana göre en kötü modemdir. Güncellemede yaptırdık yine aynı değişen birşey yok. Masaüstünden yazıyorum şu an. Kurumunuzun sayesinde laptopumdan internete giremiyorum. Duvar engel ise o zaman niye kablosuz modem üretiyorsunuz, üretmeyin bence.

• 13 Ocak Pazar günü arıza kaydı için gelen Türksat personeline aynı sıkıntıyı bende bildirdim...Modem güncel sürümde olmasına rağmen bir yan oda da tek diş çekiyor wireless diye,arkadaş bana ne cevap verdi dersiniz? Sağlık bakanlığı tarafından sinyal güçleri düşürülüyor diyor modemin,bende apışıp kaldım ne alaka diye...Arıza için geldiler arızayı da düzeltemeden gittiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banish

13 Ocak Pazar günü arıza kaydı için gelen Türksat personeline aynı sıkıntıyı bende bildirdim...Modem güncel sürümde olmasına rağmen bir yan oda da tek diş çekiyor wireless diye,arkadaş bana ne cevap verdi dersiniz? Sağlık bakanlığı tarafından sinyal güçleri düşürülüyor diyor modemin,bende apışıp kaldım ne alaka diye...Arıza için geldiler arızayı da düzeltemeden gittiler...

Sağlık bakanlığı mı yok artık daha neler diyorum. Doğrudur kablosuz insan sağlığına zararlı fakat çokda değil. İyi yalan atmış o görevli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banish

13 Ocak Pazar günü arıza kaydı için gelen Türksat personeline aynı sıkıntıyı bende bildirdim...Modem güncel sürümde olmasına rağmen bir yan oda da tek diş çekiyor wireless diye,arkadaş bana ne cevap verdi dersiniz? Sağlık bakanlığı tarafından sinyal güçleri düşürülüyor diyor modemin,bende apışıp kaldım ne alaka diye...Arıza için geldiler arızayı da düzeltemeden gittiler...

Daha neler duyacaz ... Sağlık bakanlığı' nı da beceriksizliklerine alet ettiler ya helal olsun...
  • Bende de öyle hocam.Mesela 2 oda mesafede 1 çizgi çekiyor.

Modemin dandikliği bence.

Yalnız bazen tuhaflığı tutuyor.Apartmanın önünde çekiyor.3 kat aşağıda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ikinci el bir access point al tak modeme 20-30 liraya bulursun ikinci el sitelerinde... 5 de 5 çeker wireless dandik netmaster ile uğraşmaktansa al keyfine bak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bende de öyle hocam.Mesela 2 oda mesafede 1 çizgi çekiyor.

benim modemimde kablo kablosuz özelliği var hangisi daha hızlı bunların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

Yanında verdiklerinin hepsi dandik.

Uydunet uyumlu az modem var.Motorola falan belki onlar iyidir.

Ama gerek yok modeme güçlendirici takılabilir.Daha büyük anten falan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yandex79

quote:

Yanında verdiklerinin hepsi dandik.

Uydunet uyumlu az modem var.Motorola falan belki onlar iyidir.

Ama gerek yok modeme güçlendirici takılabilir.Daha büyük anten falan.

o zaman böyle kullanıma devam şimdilik taahhütü bitince bırakırım zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.