Şimdi Ara

Uydunet AKK geçmeden hız düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 10 Mbps 50Gb ekosınırsızdayım. Nette gezinirken birden 3 mbpse düşürüldü yazdı.

Kotama baktım ve daha 30 GB harcadığımı gördüm.

Bu nasıl oluyyor ya ?

Speedtest:

Uydunet AKK geçmeden hız düştü.

Bugün müşteri hizmetlerini arayacağım. Bilgilendiririm.

• zaten AKN geldi uydunetin tadı kaçtı,şu noktaları 100gb'tan başlatmaları lazım,yüksek hız kota düşmanıdır.
  • Hocam AKN zaten 100 gb çıkartacağım da. daha 30gb yedim. bu ne hız yaw ?

Ama bir konuda tebrik ediyorum. Upload hızı düşmemiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 6 Temmuz 2013; 2:01:26 >
  • açtığın sayfalarda ki verileri,medyaları,tüm içerikleri hüüüp diye indiriveriyor gitti kota,sen 10 dakikalık bir video açtın diyelim ikinci dakikada sıkıldın vs. kapattın, ama o iki dakika da 10 dakikalık veri indi hüüüp gitti kota :) o yüzden AKN 50 değil 100gb'tan başlamalıydı sınırsız tarifelerde.
  • ama online işlemlerde 30gb gözüküyor.

forumda uydunet akk konusunda şikayeti dile getiren ilk kişi olmuşum :)

ben akk nin en az 150 gb olması tarafindayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loiloyse -- 6 Temmuz 2013; 2:13:13 >
  • Sizin durumunuz ilginç zaten,bakalım MH ne diyecek?
  • talatcaner kullanıcısına yanıt
    teknik elemanlara ulaşmaya çalışın MH bilmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    3 yıl önce açıldı
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ttnete geç diyecem ve bu forumda ilk olacak
  • tt geçme sen boşver mh uydu nettte tt nete beterdir ama
  • 4 senedir sorun çıkarmadı ki hocam. hızımı da alıyorum. bugün aradım, bana modemin fişini çekip tak dedi ! destek@uydunet.net'e mail attım bakalım ne olacak.

@Inverness
  • Müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Biraz bilgisizler TTNET'inkine göre.. (evet daha kötüleri de var) ama işini hallederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

Müşteri hizmetlerini aramanız gerekmektedir. Biraz bilgisizler TTNET'inkine göre.. (evet daha kötüleri de var) ama işini hallederler

Aradım zaten hocam. Modemin fişini çekip takın, mail atın, arıza kaydı alıyorum demekten başka bir şey bilmiyorlar.
  • Al birini vur ötekine.
  • Zaten kablonet'in bu işi ellerine yüzlerine bulaştıracakları çok belli bir şeydi. AKN uygulamayan tek platform'a da bu saçmalığı getiren yöneticilere sonsuz selamlar...
  • İnsanın sinirini bozmaktan başka bir işe yaradıkları yok. Yarın güzel güzel konuşayım bir onlarla. O modem fişini göstereceğim ben.
  • Geçmiş olsun hocam, ben tahmin ediyordum sıkıntı çıkacağını bu uygulama da.TTNET de ilk bir sene adam gibi , bir türlü uygulayamamıştı sistemi.İşiniz zor.. hiç uğraşamam bunlarla 3mbps sınırsıza kazık çaktım devam..
  • BTK ya şikayet edeyim bugün. olmayacak böyle.
  • Güncel: Bugün eve gelecekler. Bir sorun var mı bakacaklar. Hala hattınızda sorun yok diyorlar. Bir şeyler yapmaları gerek artık.
  • bence hatla ilgisi yok sistem sizin 50 gb indirdiğinizi düşünmüş galiba.
  • Hocam ben de öyle düşünüyorum zaten. Olur da DOCSİS 3 ile değişirse modem, hiç fena olmaz yani :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.