Şimdi Ara

Uyarı puanım var mı yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herhangi bir konudaki mesajıma bakarken bu şekilde,

Uyarı listeme de baktım yeni birşey yok. Eee peki nereden geldi bu uyarı puanları?

• Biraz önce yönetimle görüştüm, aynısı benim bşaıma da geldi +2 puan geldi, bi tür bug oluşmuş ve en kısa sürede düzeltilecekmiş.

İsyan çıkartmayın vurruz diyolar.
  • Mesajlardaki uyarı puanı görüntüsünü bir süreliğine kaldırdık, uyarı puanlarında bir karışıklık söz konusu değil.
  • bnada imzamdan dolayı uyarı puanı gelmş iyide ben imza kullanmıyorumki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Mesajlardaki uyarı puanı görüntüsünü bir süreliğine kaldırdık, uyarı puanlarında bir karışıklık söz konusu değil.

Hocam nerden geldi o zaman bu 2 puan onu soruyorum ben?
  • Deneme
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Biraz önce yönetimle görüştüm, aynısı benim bşaıma da geldi +2 puan geldi, bi tür bug oluşmuş ve en kısa sürede düzeltilecekmiş.

İsyan çıkartmayın vurruz diyolar.

Gerçekten öyle mi cidden cevap bekliyorum... Acilen !

7-8 aydır uyarı puanı almıyordum ve şimdi 3 tane birden gelince tepem attı..

Edit: Şu an 3 tane gözüküyor hala..Ancak nedenini göremiyorum bakınca o zaman benimki de bug.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 6 Temmuz 2009; 17:15:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyarı puanlarının değerlendirildiği sistemde kökten bir değişiklik yaptık.

Değişiklikler devam edecek, bugün uyarı puanlarınızda şaka gibi değişimler görebilirsiniz.
  • banada 2tane atılmış uyarı listesinde yoktu bende mesaj attım yanlışlıklamı diye
  •  Uyarı puanım var mı yok mu?

Buyrun işte, en son uyarı Mayıs ayında verilmiş bana. Ee peki az önce bir anda gelen bu 2 puanın açıklamasını kim yapacak bana?

Neyseki DiabloXT ile konuştum, oda Powerstorm ile görüşmüş. Bir sorun olduğunu söylemişler birkaç güne düzelir denmiş. Citizen, ilk başta neden yanlış bilgi veriyorsun bana anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 6 Temmuz 2009; 17:19:59 >
  • kural dışı link 2 puan kural dışı imza 1 puan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt
    Buyrun işte, en son uyarı Mayıs ayında verilmiş bana. Ee peki az önce bir anda gelen bu 2 puanın açıklamasını kim yapacak bana?

Gürültü yapma len artiz, düzelecek dedik.

Sabredin, zaetn uyarı geçmişinizde bişey olmadığı için uyarı önemli değil, düzeltecekler adamları zora sokmayın bi rahat bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 6 Temmuz 2009; 17:20:11 >
  • bendede az önce 1uyarı geldi

nedenını bulamadım
  • DsgnrYgt
    Üstad içimi rahatlattın gerçekten. Son aldığım uyarı tarihi Aralık 2008. Yeni gelen uyarı puanlarının tarihi ve nedeni hakkında hiçbir bilgi yok.

Sorun varmış demek..
  • deneme
  • biraz sabır arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.