Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thsncnrymlk

quote:

Orijinalden alıntı: weatore

konuya daha önce msj yazmamıştım ama takip ediyordum.bu dinlemek için dindirdiğimiz şeyi browserden dinlemek için basit bişey yaptım.free host a attım.burdanda dinleyebilirsiniz

LİNK

Not:ben nedense firefoxda açamıyorum internet explorerde açılıyorama bnm pc den dolayı sanırım eksik eklenti sorunu yaşıyorum.sizde denerseniz sevinirim.

• aralıklarla bızz sesi geliyor birde çok derinden bi' kadın sesi var, başka radyoyla karışıyor heralde.
    ben 1 dk dan fazla dinleyemiyorum korkuyom arkadaş.
  • uppp bakalım neler çıkıcak
  • Buna benzer daha gizemli bişey bizde yapalım 30 yıl sonra millet düşünsün deli gibi
  • Eski buzzer sesimiz geri dönmüş arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama sevindim

Bağımlılık yaptı açıp dinliyorum.
  • Pisişik bişeyler çıkmasın bağımlı olanlar var

• 2. sayfaya kadar bakabildim. Çok ilgimi çekti. Şimdi uyumam lazım yarın iş var malum

Yarın devam edicem 2. sayfadan itibaren okumaya
  • Ya bişey çıkmaz bundan hepsi banttır bunların...
  • Herifler sürekli bunu dinliyor bant olsa anlaşılırdı.
  • kanka radyo gökbilim icin falan kullanılıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Eski buzzer sesimiz geri dönmüş arkadaşlar. Neden bilmiyorum ama sevindim

Bağımlılık yaptı açıp dinliyorum.

hahaha aynı etkiyi bende de yaptı, yaklaşık 3 4 saattir dinliyorum, kapatasım gelmiyor
  • Rusyadan sitemize baktım, sinyallerde dediğiniz hiçbir değişiklik yazmıyor . Sanırım bizim linkte bir frekans karışması var

Bu arada elemanın biri perimetre vs diyerek ortalığı biraz canlandırmış. Birçeşit yayın sanırım ama yeterli bilgim yok maalesef. İsteyen eski linklerden girip bakabilir.
  • Böyle şeyler acayip ilgimi çeker.

Yalnız anlayamadığım şey şu. Madem buraya giriş çıkış serbest. O zaman 40 50 kişi gitsin didik didik etsin orayı. Edip de mi bir şey bulamıyorlar, herhangi bir düzenek yok mu, bulunamıyor mu, Rus devleti bir açıklama yapmıyo mu anlamadım.

Bızz lar devam ediyor az önce bir kere çok kısa süren ve çook derinden gelen bir konuşma sesi duydum
  • Mesajım bulunsun.
    Gece gece korktum lan.
  • Beyler Call of Duty : Black Ops da da geçiyor bu. Hatta aynen ruslar yayınlıyorlar bunu sürekli. Sürekli numaralar tekrarlanıyor filan. Daha çok ayrıntı verebilirim oyunda ne olduğu hakkında ama spoiler olsun istemiyorum çünkü daha yeni oyun.
  • bugün saat 12:07 sıraları arka planda hiphop tarzı müzik çaldı bi kaç saniye sonra kesildi
  • ya elin rusu bi taş atmış bizim türk akıllılarda çıkartmaya çalışıyor ne faydası var size ayrıca çözebilcek teknoloji yada bilgi seviyesindemisiniz birileri milleti yiyor sizde yutuyorsunuz askeri yada başka amaçla olabilir bu yayın sonuçta rusu ilgilendirir o kadar önemli olsaydı herhalde rus devleti orayı boş bırakmazdı.
  • İsmail yk çalıyo şuan ! Şoktayım!

• Başka frekanslarla karıştığı oluyo arada
  • Kahtalı Mıçı çaliü lee

İstek yapabilüüz mü?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.