Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

ses mi kesildi ?

evet ses yok
  • şu an cızırtı ve konusmalar var gibi
  • konusuyorlar gene..

lan biriside yorum yapsın tek başıma tırsıyom
  • biri elma yiyor sanki
  • ses cok fena beyler
  • Radyo nasıl kayda alınır biri sölermi. Çünkü konuda kimse yok ben dinliyorum ve kıllarım diken diken oldu. Farkı sesler geldi en onemlisi cok kısa çığlık..
  • Bence bu odada "Biiip,Biiip" sesleri veren bir alet var ve mikrofonda son ses açık.
  • beyler bu listen.pls bence fake veya çok sorunlu..Uvb-76 dışında her sesi yayınlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Arkadaşlar diğer konuyada yazdım burayada yazıyorum.

Ses bazen alçalıp yükseliyor, kalınlaşıp inceleşiyor.

Daha önce bu basit sesten nasıl haberleşme olur denmişti. Her ses seviyesi bir rakamı, harfi temsil ediyor olabilir.

Hatta arada mesela ses 800ms sürüyorsa (örnek veriyorum) bazen 300ms sürüp bitiyor.

Mors alfabesi tarzında iletişim, istihbarat aracı olabilir.

evet ben de aynen bunu dusunmustum
  • çok garipmiş harbi ibretlik olay takip edicem mesajım bulunsun
  • İlginç Bir Olaymış Sizin Konuyu Açmanızla Haberim Oldu Takipçisiyim Bundan Sonra ..
  • Az önce ilginç bi olay yasadım arkadaşlar az kalsım mıçıyodum.

Bi kaç arkadaş gece uyurken aniden bu ses bilgisayardan gelirse filan demişti vay ** harbiden nolurdu dedim

Neyse bu düşüncede iyice aklımdan cıkmıs müzik dinliyip bişeyler okuyodum bu listen.pls dosyasına yani radyo dosyasına mause imlecim tek tıklanmıs bi şekilde duruyodu çok yüksek sesle dinliyodum, trance müzikti yanlıslıkla elim enter tuşuna deydi o an o lanet radyo sesi yüksek sesle zooken gibi öyle bi içime işlediki mıçıyodum lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo.

Az önce ilginç bi olay yasadım arkadaşlar az kalsım mıçıyodum.

Bi kaç arkadaş gece uyurken aniden bu ses bilgisayardan gelirse filan demişti vay ** harbiden nolurdu dedim

Neyse bu düşüncede iyice aklımdan cıkmıs müzik dinliyip bişeyler okuyodum bu listen.pls dosyasına yani radyo dosyasına mause imlecim tek tıklanmıs bi şekilde duruyodu çok yüksek sesle dinliyodum, trance müzikti yanlıslıkla elim enter tuşuna deydi o an o lanet radyo sesi yüksek sesle zooken gibi öyle bi içime işlediki mıçıyodum lan

• güncel arkadaşlar var mı gelişmeler
  • Canlı izlemek için verilen linkten indirdim Real Player'la açtım hatta UVB-76 falan yazdı başlığında ama buzzer sesi yok ince sinyal sesleri var. @Mechaniker bi dinlesen bana şu verilen youtube videosundaki sesten farklı bişey gibi geldi?
  • UVB-76 is a backup system for a telegraph communications grid used to send military orders around Russia. In the event of a telegraph fault, the buzzer's frequency can be used to send the orders via radio instead and the buzzer is merely a cheap and convenient way of verifying that said backup system is working correctly.

That's what a group of Russian ham radio enthusiasts claim, anyway. Don't know how they can prove or verify it.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahit48

UVB-76 is a backup system for a telegraph communications grid used to send military orders around Russia. In the event of a telegraph fault, the buzzer's frequency can be used to send the orders via radio instead and the buzzer is merely a cheap and convenient way of verifying that said backup system is working correctly.

That's what a group of Russian ham radio enthusiasts claim, anyway. Don't know how they can prove or verify it.

UVB-76 , Rusya etrafında askeri emirleri göndermek için kullanılan yedek/destek telgraf iletişim şebekesi sistemidir.Telgrafda kusur/hata olduğunda , buzzer frekansları radyo yoluyla emirler göndermek için kullanılabilir ve buzzer , söylenen yedekleme/destekleme sisteminin doğru çalışıp çalışmadığını onaylayan/doğrulayan , oldukça ucuz ve uygun bir araçtır.

İşte bu da bir grup rus gösterişçinin / amatör radyocu meraklılarının iddialarıdır zaten.Bunu Nasıl kanıtladıkları veya doğruladıklarnı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoXLeY -- 27 Kasım 2010; 22:11:36 >

• 13:47 ; Buzz sesi 1 saniye aralıklarla çıkıyor ,
  • Sinyal sesi yerini yeniden buzz sesine bırakmış.
  • bi gelişme var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.