Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son dalganın genel olarak scope ve spektrum'u şöyle: (Ben yaptım )
     UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egsraamhicm -- 22 Kasım 2010; 21:01:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: plasmafly

Son dalganın genel olarak spektrum ve scope'u şöyle:

dalga boyundaki kodlamayı çözdüm. her uzunluk bir harfe eşit, rektörel olarak değişik şifrelemelerle değişiyor. bunu yapmam uzun zaman aldı şuan ki dalga boyunda istanbuldan sözediyor. devamını ileticem

• @plasmafly

Birde mealini yazsaydınız hocam
  • soğuk savaşın psikolojik şeysi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

dalga boyundaki kodlamayı çözdüm. her uzunluk bir harfe eşit, rektörel olarak değişik şifrelemelerle değişiyor. bunu yapmam uzun zaman aldı şuan ki dalga boyunda istanbuldan sözediyor. devamını ileticem

bakalım neler sallıcaksın

• Evimize FSB ajanlarının yönlendirildiğini söyleyecek, kadıköy DH ofisine FSB adamları baskın düzenleyecek der
  • link ölüymüş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Typov -- 22 Kasım 2010; 21:38:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr99

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

bakalım neler sallıcaksın

sen istiyor duj verecek 10 dolar daha !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunset...

ses ciddi şekilde Alçalıp - şiddetleniyor..Osiloskop ile dalga değişikliğinden bir şifre bile olabilir.Sadece buzz ın arasındaki süreye bakmayın..

Ayrıca aklıma şu ilizyon geldi...Zoaken falan değildir belirteyim...Videoyu dinleyin..sonra tekrar başa sarın..İlginç birşeyle karşılaşıcaksınız

edit: Bu arada güzel konu..Bu tip gizemler hep benim ilgimi çekmiştir..HAARP..Özellikle Rus Ağaçkakanı...Ne oldukları bilinsede arkaplanda gizli işler döndüğü bilinen şeyler..

Russian Woodpecker:

Videodaki olayı ve resimdeki olayı anlamadım

• konuya daha önce msj yazmamıştım ama takip ediyordum.bu dinlemek için dindirdiğimiz şeyi browserden dinlemek için basit bişey yaptım.free host a attım.burdanda dinleyebilirsiniz

LİNK

Not:ben nedense firefoxda açamıyorum internet explorerde açılıyorama bnm pc den dolayı sanırım eksik eklenti sorunu yaşıyorum.sizde denerseniz sevinirim.

• yayına sanki başka bi radyonun yayını karışmış gibi, biraz önce bir kadın konuşuyordu yada ben kadın sesi sandım konuşma çok cızırtılı :)
  • terkedilmiş hmm
  • quote:

Orijinalden alıntı: weatore

konuya daha önce msj yazmamıştım ama takip ediyordum.bu dinlemek için dindirdiğimiz şeyi browserden dinlemek için basit bişey yaptım.free host a attım.burdanda dinleyebilirsiniz

LİNK

Not:ben nedense firefoxda açamıyorum internet explorerde açılıyorama bnm pc den dolayı sanırım eksik eklenti sorunu yaşıyorum.sizde denerseniz sevinirim.

• yayın bant kaydı heralde
  • Merak ettim bu konu nereye gidecek bakalım?
  • Nereye gidecek her zamanki gibi gırgıra gidiyor.
  • Arkadaşlar ortalama yarım saattir bu yayını dinlemekteyim.
    Ses tonu alçalıp yükseliyor.Buzz 2 kere çaldığında daha kalın bi buzz arkadan çalıyor.
    Arada klavye sesleri geldi.Hemen ardında bi konuşma sesi geldi ama çok derindi.
    Bunun kesinlikle askeri açıdan bi önem taşıdığına eminim.
  • dün dinledim 10 dk felan gerçekten garip
  • Konu düşmüş ajanlar.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.