Şimdi Ara

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
475
Cevap
32
Favori
23.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

UVB-76 HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

Lostta hissettim kendimi.

Sovyet saldırı projelerinden yada ajan haberleşme frekanslarından biri olabilir.

Bakunin'in mekanına benziyor.

• bence inci sözlüğün işi buda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

ya elin rusu bi taş atmış bizim türk akıllılarda çıkartmaya çalışıyor ne faydası var size ayrıca çözebilcek teknoloji yada bilgi seviyesindemisiniz birileri milleti yiyor sizde yutuyorsunuz askeri yada başka amaçla olabilir bu yayın sonuçta rusu ilgilendirir o kadar önemli olsaydı herhalde rus devleti orayı boş bırakmazdı.

Asıl yüksek güvenlik önlemleri alsaydılar daha çok dikkat çekerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

ya elin rusu bi taş atmış bizim türk akıllılarda çıkartmaya çalışıyor ne faydası var size ayrıca çözebilcek teknoloji yada bilgi seviyesindemisiniz birileri milleti yiyor sizde yutuyorsunuz askeri yada başka amaçla olabilir bu yayın sonuçta rusu ilgilendirir o kadar önemli olsaydı herhalde rus devleti orayı boş bırakmazdı.

Asıl yüksek güvenlik önlemleri alsaydılar daha çok dikkat çekerdi.

arkadaşım yüksek güvenliği bırak normal güvenlik bile yok belliki başı boş bir bina ayrıca o kadar önemli tesis olsa bu kadar resimi nasıl çekip internete koycaklar mesela nükleer rus tesislerinin resimleri varmı yada deney yaptıkları yerlerin dikkat çekmemekse niyet o kadar nükleer tesisleride başı boş bırakırlardı. Ayrıca dünkü bu günkü iş değilki yıllardır güya devam ediyormuş bu kadar sır olacak bir şeyse vede bu kadar ilgilenen kişiler varsa forumlar kuruluyorsa bi tanesidemi merak etmemiş araştırmamış yani insanlar böyle şeylerdden hoşlanıyor ve kendilerine macera arıyorlar sadece mesele bu. Öbür taraftada ya biri milleti yiyor yada gerçekten askeri ve devletin bildiği bir amaçlı iş yapıyo her iki şekildede bize keriz gibi boş şeylerle uğraşmak kalıyor.

• kız arkadaşım rus geçen gün konuşurken bu konuyu kendisine de sordum verdiği cevap oldukça rahattı

"biliyorum biz de henüz ne olduğunu bilmiyoruz ruslar devletin haberleşme için kullandığı bir yöntem olduğunu düşünüyor inan bana rusyada bazı seyleri bilmesen çok daha iyi olur:)" ardından babasının yaşadığı bir olayı anlattı

"rusyada çok fazla ormanlık arazi var babam bir gün ormana kampa gitmişti (babası sıkça kampa gider tek başına) birkaç resim çekmiş ormanlık bir arazideki bulunan uçurum ve aşağısının resimlerini almış döndüğünde anlattı gece kimsenin olmadığı o ormanda uçurumdan aşağı bakmış ve çeşitli noktalarında bazı binaların ışıklarını görmüş resimlere tekrar baktık ve aslında hiçbişe yoktu ve oranın yerleşime kapalı bir alan olduğunu da herkes bilir şimdi bu olayı sadece biz ve artık sadece sen biliyosun çünkü dediğim gibi bu ülkede bazı şeyleri bilmezsen senin yararına olacaktır" gayet rahat anlatıyordu sanırım türkiyedeki ortama benzer bir ortamda yaşıyorlar:P

• Herkes dinlemiş bir biz mi dinleyemedik?Yalnızca ilk mesajdaki youtube linkini dinledim canlı dinleyebileceğim bir yer var mı?
  • http://relay.desync.com:8010/listen.pls

Tıkla indir, winamp, media player gibi bişeyle çal, canlı yayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

http://relay.desync.com:8010/listen.pls

Tıkla indir, winamp, media player gibi bişeyle çal, canlı yayın

Teşekkürler.
  • Görevimiz
  • hep aynı ses
  • naimina bence önemli bir kod...Diğer isimler aynı türkçede kullandığımız D - Denizli C - Ceyhan gibi..fonetik isimlendirmesi..Ama naimina gerçek kod.Rus adam Naiminayı söylüyor ardından da kodluyor.Komplo teorisi gibi gelicek belki ama 22 yıllık bir radyo frekansında aradan yıllar geçtikten sonra böyle bir yayın yapılması ya gizili bir bilgidir ya da oraya giren kişilerin şakasıdır.Ama şaka olma olasılığı az çünkü şaka olsa böyle saçma sapan bir bilgi orta yaşlı yaptığı işten bıkmış gibi sesi çıkan bir Rus tarafından yapılmazdı bence

Konuyu 3-4 gündür takip ediyorum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 25 Kasım 2010; 22:13:06 >

• tırs tırs
  • dünyada numbers station denen bu ve bunun gibi sayı ve buzz istasyonlarını dinleyenler var. ki bunlar forumda yazanlar gibi gereksiz adamlar değil ciddi donanımlara ve bilgilere sahip radyo amatörleri ve bir çoğu inanın isimler "radyo amatörü" olsa da profesyonel. bu istasyonun çok ilgi çekme sebebi, "önemsizse neden yayını kesilmedi, önemliyse neden bu halde?" sorusu.

rus hükümeti bunun iyonosfer deneyi olduğunu söylemiş ki, bulunduğu bölgeye göre mantıklı. bence bu russian woodpacker yada amerikalıların haarp ı gibi bişey. sinyallerlede bir tür veri alışverişi yapabiliyor olabilirler. bu sitede yayınlanan sinyallerde ise parazit ve frekans karışma var. bayağı dinledim. adam biraz gainle oynasa iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

naimina bence önemli bir kod...Diğer isimler aynı türkçede kullandığımız D - Denizli C - Ceyhan gibi..fonetik isimlendirmesi..Ama naimina gerçek kod.Rus adam Naiminayı söylüyor ardından da kodluyor.Komplo teorisi gibi gelicek belki ama 22 yıllık bir radyo frekansında aradan yıllar geçtikten sonra böyle bir yayın yapılması ya gizili bir bilgidir ya da oraya giren kişilerin şakasıdır.Ama şaka olma olasılığı az çünkü şaka olsa böyle saçma sapan bir bilgi orta yaşlı yaptığı işten bıkmış gibi sesi çıkan bir Rus tarafından yapılmazdı bence

Konuyu 3-4 gündür takip ediyorum bu arada..

naimina'nın isimlerin baş harflerinden oluşmasından başka bir anlamı var mı merak ettim

• UVB=Unending Vuvuzela Broadcast Youtube da bunu yazmışlar çok güldüm İlginçmiş benim de hoşuma gider böyle gizemli olaylar ama hiç korkmadım korkanları da anlayamadım. Bir insan neden radyı frekansından korkar ki
  • konuşma sesleri var şu an merak eden dinleyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor

konuşma sesleri var şu an merak eden dinleyebilir

Aynen bir bayan sesi var gibi
  • aleti bozdunuz sonunda sadece cızırtı var kurtulduk denebilir
  • ses mi kesildi ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.