Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
23
Favori
83.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MB-CLS

ankara için opel servisi tavsiyesinde bulunabilirim veya diger firmalar.

Peugeot forum otomotiv
    Ömer usta
    Adres: Mahmutşevketpaşa Mah sümbül sokak no10a Okmeydanı şişli istanbul

0533 591 23 15
    0212 254 4 308

şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

istanbul avrupa yakası peugeot servıs usta tavsıyesı olan varmı arkadaslar

Peugeot forum otomotiv
    Ömer usta

0533 591 23 15
    0212 254 4 308

şiddetle tavsiye ederim.
  • Merhabalar aracimin sol rotil sol rot mili degisti parca:40 iscilik:50 rot ayari:30 aldi aldi nasil sizce fiyat yer tuzla aracim clio 2 dci 2004 model

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli'de japon grubu, Volvo, Ford için çeşitli usta arayanlar pm den ulaşabilir.

• Var mi kayseri den durust esnaf tanidigi olan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanilkiz

quote:

Orijinalden alıntı: memeti

istanbul avrupa yakası peugeot servıs usta tavsıyesı olan varmı arkadaslar

Peugeot forum otomotiv
    Ömer usta

0533 591 23 15
    0212 254 4 308

şiddetle tavsiye ederim.

ne yönden şiddetle tavsiye edersiniz müşterisimisiniz akrabasımısınız yaptığı işçiliğe kefilmisiniz aracınızın yaptığı tamir ettiği aksamları nelerdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul Avrupa yakasından tavsiyelerinizi bekliyorum aracım FIAT marka ...

• GAZİANTEPTE PEUGEOT VE CİTROEN SERVİSİ GAZİCAR 16, YILLIK UZMAN EKİBİYLE HİZMET VERMEKTE
    0532 132 85 84
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Selam. Ne akrabam nede başka birşeyim. Aracım 97 model peugeot 106 xs. Aracın triger setini değiştim. Tüm yağlarını değiştim. Filtreler değişti. Ekzost tamiri yapıldı. Fren balataları değişti. Artı şu an aklıma gelmeyen birkaç aksam. Bunların hepsi faturalı orjinal ve garantili parçalardı. Faturayı elime alıp ismi önemli değil şirket aracını götürdüğüm prugeot servisine sorgulattım. Benim ödediğim takam 550.00 y. Servis 1230.00 tl çıkardı. Ürün koduna kadar aynı parçaları sordum. Sanırım yeterli cevaptır.
    Bu arada forumdan tanıştık usta ile. Evim pendikte. Hiç üşenmeden götürüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanilkiz

Selam. Ne akrabam nede başka birşeyim. Aracım 97 model peugeot 106 xs. Aracın triger setini değiştim. Tüm yağlarını değiştim. Filtreler değişti. Ekzost tamiri yapıldı. Fren balataları değişti. Artı şu an aklıma gelmeyen birkaç aksam. Bunların hepsi faturalı orjinal ve garantili parçalardı. Faturayı elime alıp ismi önemli değil şirket aracını götürdüğüm prugeot servisine sorgulattım. Benim ödediğim takam 550.00 y. Servis 1230.00 tl çıkardı. Ürün koduna kadar aynı parçaları sordum. Sanırım yeterli cevaptır.
    Bu arada forumdan tanıştık usta ile. Evim pendikte. Hiç üşenmeden götürüyorum.

cevap için teşekkürler 106xs olmasıda ayrı bir süpriz oldu iyi bir 106 ustası arıyordum bende tşkler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebuter84

Merhabalar aracimin sol rotil sol rot mili degisti parca:40 iscilik:50 rot ayari:30 aldi aldi nasil sizce fiyat yer tuzla aracim clio 2 dci 2004 model 

arkadaslar yardimci olacak bu konuda bilgisi olan yok mu?

• quote:

quote:

Merhabalar aracimin sol rotil sol rot mili degisti parca:40 iscilik:50 rot ayari:30 aldi aldi nasil sizce fiyat yer tuzla aracim clio 2 dci 2004 model 

arkadaslar yardimci olacak bu konuda bilgisi olan yok mu?

Normal fiyatlar, rot ayarı fiyatı doğru , parça da pahalı değil.işçilikte normal.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    tsk iscilik 50 tl fazla gibi gelmisti

• quote:

tsk iscilik 50 tl fazla gibi gelmisti

Bencede fazla ama çokta abartılı degil, zaten bi tornavida sürseler 20 tl alıyorlar.

• evet en doğru yer burası sanırım. İstanbul Avrupa yakası Volkswagen için far ve ayna değiştirip yaptırabileceğim bir usta var mıdır acaba?
  • Maslak oto sanayide bugün Opel Astra HB Classic 3 aracıma bakım yaptırdım, 4 litre 10w-40 motor yağı, polen filtre, yağ filtre, hava filtre, motor yıkama, 4 buji değişti 250 tl, karter koruma sacı takıldı 100 tl, karşıda kilitçide sol arka kapı kilidi çalışmıyordu tel atmış, benzin deposunun kapağının teli kopuktu ikisine 100 tl verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daysleeperxp

Maslak oto sanayide bugün Opel Astra HB Classic 3 aracıma bakım yaptırdım, 4 litre 10w-40 motor yağı, polen filtre, yağ filtre, hava filtre, motor yıkama, 4 buji değişti 250 tl, karter koruma sacı takıldı 100 tl, karşıda kilitçide sol arka kapı kilidi çalışmıyordu tel atmış, benzin deposunun kapağının teli kopuktu ikisine 100 tl verdim.

yağı,bujileri,filtreleri 250 tl nin içindeyse iyi fiyat ama yok onları siz alıp montajını yaptırdıysanız çok para vermişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Maslak oto sanayide bugün Opel Astra HB Classic 3 aracıma bakım yaptırdım, 4 litre 10w-40 motor yağı, polen filtre, yağ filtre, hava filtre, motor yıkama, 4 buji değişti 250 tl, karter koruma sacı takıldı 100 tl, karşıda kilitçide sol arka kapı kilidi çalışmıyordu tel atmış, benzin deposunun kapağının teli kopuktu ikisine 100 tl verdim.

yağı,bujileri,filtreleri 250 tl nin içindeyse iyi fiyat ama yok onları siz alıp montajını yaptırdıysanız çok para vermişsinizdir.

Tüm malzemeler bakım yapan servise ait, filtrelerin markalarını göremedim, yağın markası tanıdık değildi ama iş görür herhalde.

• Ankarada dürüst işini iyi yapan lpg ustası tanıyan var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Tüm malzemeler bakım yapan servise ait, filtrelerin markalarını göremedim, yağın markası tanıdık değildi ama iş görür herhalde.

bakım yaparken markalara dikkat edin özellikle yağ konusuna,dandik 25 tl lik yada 40 tl lik yağdan koyuyorlar motor harap oluyor,o yüzden markalara dikkat edin mümkünse parçaları kendiniz alın işçiliği ucuza kapatın,kendileri parçaları ucuza ama işçiliği pahalıya getirtiyorlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.