Şimdi Ara

Usta önerisi-Veya gidilmemesi gereken usta önerisi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
23
Favori
84.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiftycent86

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk343458

istanbul ümraniye civarı renault için usta tavsiyesi
    olan varmı

çakmak oto sanayide ibrahim usta var,renault araçları gayet iyi tanır,fiyat konusu ucuz değil normal şartlardadır,ama arkadaşın biri yönlendirdi derseniz cliosu olan diye en azından öneri üzerine geldiğiniz için bir miktar daha indirim yapabilir,işini temiz yapar dediğim gibi fiyat konusunda birşey diyemem.Clionun triger kayışını,devirdaim pompası takoz değiştirme toplam 150 tl işçilik aldı.sen yinede bir git sor olmazsa başka yere gidersin.çakmakta inşaat var sanayi yol üstünde sorsan gösterirler

Konuyu açmanız çok iyi olmuş.
    Aracım symbol 2009 model. Son 4-5 kullanımımda 4. ve 5. viteste gaza bastığımda ugultu gibi ses geliyor. Gazdan ayağımı çekince ses azalıyor veya gidiyor. Mutlaka servise götürmem lazım. Diğer arkadaşa önerdiğimiz gibi ibrahim usta yı mı önerirsiniz? Ümraniye ye yakın oturuyorum.
    Ayrıca klima çalışmıyor. Ümraniye birlik sanayide klimacı faruk varmış. Siz duydunuz mu acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honda jazz aracım için İstanbul (tercihen anadolu) anadolu/avrupa farketmez önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

• Merhaba.
    Arkadaşlar 2007 Octavia'm var Eskişehir ve Bursa'da vw grubu tavsiye edebilirmisiniz. Ustalığı, dürüstlüğü ve İlgi alakası kavi olan bir usta var mı?
    Birde Bursa'da klimacı tavsiye edebilirmisiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yesil2663

Merhaba.
    Arkadaşlar 2007 Octavia'm var Eskişehir ve Bursa'da vw grubu tavsiye edebilirmisiniz. Ustalığı, dürüstlüğü ve İlgi alakası kavi olan bir usta var mı?
    Birde Bursa'da klimacı tavsiye edebilirmisiniz.
    Bu konu neden güncel değil.birçok insan arabasını sanayide tanıdğı insanlara yaptırıyor.paylaşsanız da insanlar da faydalansa
  • WaRToX kullanıcısına yanıt
    usta motor ustasımı hangı araclardan anlıyor benım bı lagunam varda alt takım ön düzen rotlar rot başları amortisör vb motor komple elden geçireceğim

arkadaşlar ankaraya yolum düşüyor başka şehirden geleceğim magdur etmeyecek usta arıyorum araca komple alt motor ön bakım yaptırabılırım parça konusundada sıkıntı yaşamamak için bu lagunadan motor alt takım vs anlayan saglam ustası varsa yönlendirebilir parçacı varsa oda olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 2 Ağustos 2015; 21:56:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

usta motor ustasımı hangı araclardan anlıyor benım bı lagunam varda alt takım ön düzen rotlar rot başları amortisör vb motor komple elden geçireceğim

arkadaşlar ankaraya yolum düşüyor başka şehirden geleceğim magdur etmeyecek usta arıyorum araca komple alt motor ön bakım yaptırabılırım parça konusundada sıkıntı yaşamamak için bu lagunadan motor alt takım vs anlayan saglam ustası varsa yönlendirebilir parçacı varsa oda olur
    İstanbul anadolu yakası hyundai getz kaporta boya ustası tavsiye ederseniz çok memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Serviste motor, mekanik, elektronik,, boya ve kaporta olmak üzere A'dan Z'ye motorlu araçların hemen her sıkıntısı giderilebilir. Aracınız Renault marka ki her parçası rahatca bulunabililir veya mümkün ise tamiri yapılabilir. Sıkıntınız olmasın. PM atarsanız yardımcı olurum, burada reklam gibi olmasın.

• arkadaşlar anadolu yakasında kaportacıya ihtıyacım var

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

arkadaşlar anadolu yakasında kaportacıya ihtıyacım var
    İzmir'de pasta-cila, boya koruma, çizik vs. işlerini halledebilecek bir yer arıyorum.
    Aracıma pasta cila yaptıracağım. Bazı acemiler makinenin izini bırakıyormuş araçta. Bir de ufak tefek çizikler var, onları rötüşleyip üstüne pasta-cila vurdurayım, biraz kapansın istiyorum.
    Böyle sağlam bir yer varmı bu işlerle ilgilenen.
    Autoking çok kazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

İzmir'de pasta-cila, boya koruma, çizik vs. işlerini halledebilecek bir yer arıyorum.
    Aracıma pasta cila yaptıracağım. Bazı acemiler makinenin izini bırakıyormuş araçta. Bir de ufak tefek çizikler var, onları rötüşleyip üstüne pasta-cila vurdurayım, biraz kapansın istiyorum.
    Böyle sağlam bir yer varmı bu işlerle ilgilenen.
    Autoking çok kazık.

Alıntıları Göster
    İzmirde Özel Hyundai servisi olarak 3. sanayi de SEDEF OTO'YU gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Sahibi İsmail Usta hem çok dürüst, hem de çok bilgilidir gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

İzmirde Özel Hyundai servisi olarak 3. sanayi de SEDEF OTO'YU gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Sahibi İsmail Usta hem çok dürüst, hem de çok bilgilidir gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    ANTALYA MERKEZ RENAULT BAKIM İÇİN GÜVENİLİR SERVİS ARIYORUM

• Bursadan lpg, kaporta, motor, elektrik isteyen ulasabilir bana

• Ankarada Hyundai aracınız varsa ivedik 88.oto sanayide japon-ser var tavsiye ederim.

Ne zaman gitsem Hyundai taksiler oluyor yedek parçalarıda kendilerinde mevcuz zaten ben memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisz

Ankarada Hyundai aracınız varsa ivedik 88.oto sanayide japon-ser var tavsiye ederim.

Ne zaman gitsem Hyundai taksiler oluyor yedek parçalarıda kendilerinde mevcuz zaten ben memnun kaldım.
    istanbul anadolu yakasında tanıdık güvenilir elektrikçi varmı arkadaşlar? ümraniyeye yeni taşındım çevrem yok
  • İstanbul pendik civarı iyi bir usta tavsiyesi olan var mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cologne

İstanbul Bostancı Oto Sanayi RESE Otomotiv. Recai ve Sezai ustalar.
    Şöyle bir örnek vereyim;
    Sabah erkenden gitmezseniz hiç gitmeyin. 11'den sonra çok fena kalabalık oluyor. İstanbul Anadolu yakasının bütün taksicileri sanki orada gibi hissediyorsunuz.

Şöyle bir mantık kuruyorum ben. Uzun yolda yemeği kamyoncuların durduğu yerde yiyeceksin aracını taksicilerin yaptırdığı yerde yaptıracaksın.

Tamir için gerekli parçaları çıkarıyor. Birlikte parçacıdan satın alıyorsunuz. Kendisine sadece işçilik ödüyorsunuz. Aracın başında bekleyip ne yapıp ettiklerine bakabiliyorsunuz.

Hocam seat araçtan ne kadar anlarlar. İşimizi görebilirler mi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: nmm1716

quote:

Şöyle bir örnek vereyim;
    Sabah erkenden gitmezseniz hiç gitmeyin. 11'den sonra çok fena kalabalık oluyor. İstanbul Anadolu yakasının bütün taksicileri sanki orada gibi hissediyorsunuz.

Şöyle bir mantık kuruyorum ben. Uzun yolda yemeği kamyoncuların durduğu yerde yiyeceksin aracını taksicilerin yaptırdığı yerde yaptıracaksın.

Tamir için gerekli parçaları çıkarıyor. Birlikte parçacıdan satın alıyorsunuz. Kendisine sadece işçilik ödüyorsunuz. Aracın başında bekleyip ne yapıp ettiklerine bakabiliyorsunuz.

Hiç bilemiyorum. İsterseniz telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz.
    RE SE OTO: 0555 4973019

• quote:

quote:

quote:

Şöyle bir örnek vereyim;

Alıntıları Göster
    istanbul avrupa yakası için tavsiyem
    defalarca bir çok araç ile tecrübeye dayanarak

bahçelievler kocasinan oto sanayi 1 sıra opel servis-gülüm oto

Naci ustadır.

bütün araçlarıntamirini yapmaktadır
    kapıda birçok farklı marka görürsünüz.

fiyatı uygun , üç kağıtı olmayan dürüst bir adamdır

sanayi içinde arkasından olumsuz tek kelime edilmeyen nadir ustalardandır

kendisini 2 yıl önce keşfettim
    onlarca farklı araç bazılarında teşhisi zor ve uzun işleri pratik çözdüğünü gördüm

o yüzden tavsiye ederim.

donanım haber den geliyorum dersenizde extra yardımcı olur. ona reklamını yapacağımı söylemiştim

burayı bilir :)

• quote:

quote:

quote:

Şöyle bir örnek vereyim;

Çok teşekkürler hocam.

Arkadaşlar İstanbul anadolu yakasında volkswagen (seat, skoda, volkswagen, audi) grubundan anlayan, işini titizlikle yapan, işinin ehli, samimi, kazıklamayan, düdüklemeyen usta tavsiyelerinizi beklemekteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Bursadan lpg, kaporta, motor, elektrik isteyen ulasabilir bana

Bursa Kaporta ustası kimdir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.