Bildirim
Üst komşumuz covid-19 pozitif çıktı.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Evli barklı adamız ne işimiz olur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
düzgün konuş koçum yakın mesafeden bulaşıyor sosyal mesafeyi ihmal etmeyeceksinquote:
Orijinalden alıntı: @ssembler{
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Covid hastası diyelim öksürdü tıksırdı elini bir yere değdi. Sonra bir diğer yere. Pantolon dolap sehpa, bardak ne varsa. Sonra sende gittin bunlardan birine değdğn. Elini ağzına burnuna gözüne götürdğğünde geçme ihtimali çok yüksek. Ama diğer konularda paronaya olmalyın.
İyi adamdın hocam severdik seni -
Apartman karantinaya alınırsa 2 hafta dışarı adım bile atamazsınız ben hemen alışveriş yapardım.
bizim binada da 2 dairede covid çıktı 2 hafta önce 1 kat üstümüzde ve 2 kat üstümüzde.
asansöre binmiyoruz ve merdiven korkuluğuna tutunmuyoruz. kapıcı da dış kapıyı sürekli açık bırakıyor. böylece apartmanın dış kapısına da temas etmiyoruz. şimdilik bir sorun yok. -
-
Fıstıklı olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X