Şimdi Ara

Üsküdar Pansiyon nasıl bir yer bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Üsküdar Pansiyon'u bilen var mı acaba? Nasıl bir yer temizlik ve güleryüz, hizmet açısından?
    Bir kaç hafta içinde 3-4 günlüğüne İstanbul'a geleceğim konaklama için arayış içindeyim. Kadıköy Rıhtım ve Aden otelleri buldum, burayı da bir arkadaş önerdi bilen varsa bilgi almak istedim. Nasıl bir yer acaba?
    http://www.uskudarpansiyon.com/ Buradan gördüğüm kadarıyla kalınabilecek bir yere benziyor ama bilen birinden fikir almak istedim işin doğrusu.
    Tek kişilik duşlu ve klimalı odaları varmış benim için önemli olan kriterler bunlar zaten. TV internet vs önemsiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Cok buyuk otel gibi bir beklentin olmasin ama temiz rahat bir sekilde kalinabilecek bir yer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksam yatıp sabah ayrılıcak bi yer olsun yeter. Temiz düzenli bi yer olması benim icin yeterli bi beklentim yok sadece uyku ve konaklama icin kullanacagım zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada ufak çığlık sesleri filan duyarsan huylanma ama hacım. Hoş gelişler ola gel bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Arada ufak çığlık sesleri filan duyarsan huylanma ama hacım. Hoş gelişler ola gel bakalım.

Ben uyuma amacıyla orda olacagım uykum da agır zaten pek farketmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittim, gördüm, kaldım. Gayet güzel temiz bi yer. Tek kişilik odası günlük 50 lira. Fiyat da uygun. Tavsiye ederim ilerde arayan bulanlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sancaktepe nasıl bir yer?
    4 yıl önce açıldı
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    7 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.