Şimdi Ara

USB Wifi Adaptör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
18.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties Wus-300 ile tp-link modeme bağlanıyorum, günde 3-4 kere bağlantı kopuyor, yeniden bağlanmaya çalışıyorum kesinlikle bağlanmıyor.

Usb adaptörü yerinden çıkarıp tekrar takıyorum ve hemen bağlanıyor.

Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Güncel driver kurulu, pc win 7

Wifi adaptörü sök-tak yapmaktan biktim......

• NetMaster marka usb wifi adaptöre sahibim aynı sorun bundada vardı, ben sebebini fazla ısınmasına bağladım dıştaki plastik kapağı açık bırakınca sorun kalmıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Aralık 2010; 9:51:08 >
  • benim adaptör şu dışarıda duruyor, daha doğrusu sürekli dışarıda, havalar malum biraz serin, ısındığından olduğunu düşünmüyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Airties Wus-300 ile tp-link modeme bağlanıyorum, günde 3-4 kere bağlantı kopuyor, yeniden bağlanmaya çalışıyorum kesinlikle bağlanmıyor.

bende de tp-link var.aynı sorundan muzdaribim.ben sorunumun modemden(dost gmc) kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü laptopla da bağlanınca da kopmalar oluyor ara ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

quote:

Airties Wus-300 ile tp-link modeme bağlanıyorum, günde 3-4 kere bağlantı kopuyor, yeniden bağlanmaya çalışıyorum kesinlikle bağlanmıyor.

bende de tp-link var.aynı sorundan muzdaribim.ben sorunumun modemden(dost gmc) kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü laptopla da bağlanınca da kopmalar oluyor ara ara

dost gmc nedir?

• Elinde başka bir wireless adaptör varmı? Varsa onunla dene istersen. Yoksa 17-20 liraya Tp-Link'in 54mbps olanından alabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gforce2mx

quote:

dost gmc nedir?

türk markası.wireless modem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi Adaptör kopma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

Elinde başka bir wireless adaptör varmı? Varsa onunla dene istersen. Yoksa 17-20 liraya Tp-Link'in 54mbps olanından alabilirsin.

kuzenimd tplink 54mps wifi adaptör var ama oda kopmalardan müzdarip. Sanırım bu sorun tüm adaptörlerde var. Banada ısınmadan kayanaklanıyor gibi geliyor. Dokunduğunda baya sıcak oluyomuş bağlantı kesildiğinde.
  • İyide o adaptörler hardcore online oyun oynamak için tasarlanmamıştır ki, normal internet kullanımı için tasarlanmıştır ki zaten online oyun oynadığınızda paket kayıplarından dolayı lag meydana gelir. Kaç saat açık tutuyorsunuz ve internette ne yapıyorsunuz tam olarak?
  • ben wifi pci kart alsam yine aynı kopmalar olur mu?
  • Kopmaların sebebi ısınmadan kaynaklanıyor ekstra cihaz almak sorunu çözmeyecektir tabi ısındığı zaman kopmama garantisi veriyorsa..
  • konuyu hortlatmak gibi olmasın ama benimde airties wifi adaptor sapıtmaya başladı.usbye baglıyorum 10-15 sn sonra yanıp sönen yeşil ışık hiç yanmıyor bi daha.tekrar modemi çıkarıp takmam lazım ama sonuç yine aynı?acaba bozuldumu.bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.?
  • olurda bir gün birisi daha wifi adaptörden pc'ye baglanamassa diye cvp yazıyorum.
    ben hertürlü internetde yazılanları yaptım ama her nedense sorunu wireles adaptörün kendi driverini yükledikden sonra sorunu yenebildim.
    eger internet masa üstü bilgisayarından baglanamıyorsanız. bir usb ile baska bir pc'den drivere indirip kendi pc nize yükleyin. ben bu sekilde sorunsuz internet kullanmaya devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alarmala^bomba

olurda bir gün birisi daha wifi adaptörden pc'ye baglanamassa diye cvp yazıyorum.
    ben hertürlü internetde yazılanları yaptım ama her nedense sorunu wireles adaptörün kendi driverini yükledikden sonra sorunu yenebildim.
    eger internet masa üstü bilgisayarından baglanamıyorsanız. bir usb ile baska bir pc'den drivere indirip kendi pc nize yükleyin. ben bu sekilde sorunsuz internet kullanmaya devam ediyorum.

verilen sürücüyü yükledim, wifi ağlarını görüyor fakat "windows ** bağlantısını yapamadı" hatası veriyor
    sorun gidere tıklayınca da "kablosuz bağdaştırıcı veya erişim noktası sorunu" düzeltilemedi diyor
    sonuç olarak wifi bağlantısı yapamıyorum.
    sorunu nasıl çözebilirim?

• www.desteksegment.com
    Everest EWN-905 300 Mbps Usb Kablosuz Adaptör - Segment Destek
    https://www.desteksegment.com/urun/everest-ewn-905-300-mbps-usb-kablosuz-adaptor

EVERESTİN EWN 905 MODELİNİ ALDIM. bir süre sonra net nerdeyse sıfır oluyor kilo byte i,le indiriyor. hat kesildi mi diye bakıyorum yok hatta sıkıntı yok giriyor .windows sorun çözücü açtım. orda wifi bağdaştırıcısını sıfırlama yaptığını yazdı. sonra şaak internet geldi. oyun için yüklü miktarda gb veri indirdim diye mi böyle yapıyor?
    Çözümü var mı?
    ayrıca sürücüsü windows 10 için geçerli değilmiş. uyumlulukla halletmeye çalıştım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.